HUNT & HACK online fejlesztői versenysorozat

forrás: Prím Online, 2020. április 9. 14:33

2020 április 20-án a TECH EMBASSY online fejlesztői verseny sorozatot indít. Egy versenyhét két online kihívásból tevődik össze: egy könnyebb, játékosabb Treasure Hunt és egy nehezebb mini Hackathon. 

Az összes Treasure Hunt versenyző, aki helyesen megoldja a feladatot számíthat egy különleges kisebb nyereményre. A mini Hackathon versenyzők közül pedig a legjobbak részesülnek egy nagyobb nyereményben, illetve megismerhetik közelebbről innovatív cégek legújabb technológiáit és akár hosszútávú munka lehetőségre is számíthatnak.

 

 

“Már egy ideje tervezzünk egy nagyobb online versenysorozat megvalósítását. Ezzel nem csak nagyobb fejlesztői réteget szeretnénk elérni országos szinten, de sokkal jobban és pontosabban tudjuk szűrni bizonyos szakterületek legjobbjait.” - Gedai Bence, a Tech Embassy CEO-ja.

 

Az Online Challenge Weeks 2020 április 20-án indul és a fejlesztők heteken át élvezhetik a hetente megújuló Treasure Hunt versenyeket és mini Hackathonokat. A feladatok között lehet számítani big data, c++, AI és más érdekes technológiákra, de amit minden versenyzőtől várnak az az “Out of the Box” gondolkodásmód.

 

A díjazással kapcsolatos információk is hamarosan nyilvánosságra kerülnek, egy biztos, a tehetséges fejlesztők nem maradnak ajándékok nélkül, a legjobbak rengeteg értékes nyereményt halmozhatnak fel a verseny hetek alatt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental hatékony hajtószíjakkal látja el a Goldwind szélturbinákat

A Continental technológiai vállalat látja el hajtószíjakkal a kínai Xinjiang Goldwind Science and Technology gyártóvállalat által előállított szélturbinákat. Az egyedülálló és szabadalmaztatott konstrukcióban a németországi Dannenbergben gyártott szíjak lehetővé teszik, hogy a rotorlapátokon fogaskerekek vagy hidraulika nélkül lehessen állítani. A Continental tervezői két, már kipróbált és bevált fogasszíj-technológia optimális kombinációjának segítségével fejlesztették ki a szíjakat. 2018-ban a Continental közel két millió eurót fektetett be alsó-szászországi helyszínén, hogy meg tudjon felelni a kínai vállalat évi több mint 100 kilométernyi hajtószíjat kitevő szükségletének.

2020. június 6. 16:27

Licencszerződést kötött az LG és a Miele

Hosszú távú, a robotporszívó-technológiákra vonatkozó szabadalmi licencszerződést kötött az LG Electronics (LG) és a Miele & Cie. KG (Miele). A megállapodás szerint az LG saját fejlesztésű, szabadalmazott robotporszívó-technológiáit a Miele is felhasználhatja kereskedelmi forgalmazásra szánt robotporszívóiban.

2020. június 6. 14:55

2020 végéig újabb testkamerák érkeznek a MÁV-START-hoz

A MÁV-START az országszerte dolgozó kollégák tapasztalatai alapján, idén év végéig várhatóan – a meglévő rendszerrel kompatibilis – közel hetven új testkamera beszerzését tervezi. A kiírt pályázatra 2020. június 19-ig várja a vasúttársaság az ajánlatokat; eredményes eljárás esetén, az eszközök beszerzéséről szóló szerződés megkötése tervezetten július közepén történhet meg.

2020. június 6. 12:44

Microsoft Civil Tech Hub: segítség a digitalizációs szintlépésben

A civileké volt a pálya: húsz társadalmi szervezet munkatársai ismerkedhettek meg az irodai munka hatékonyságát megtöbbszöröző Office 365 mesterfogásaival a Microsoft Civil Tech Hub ingyenes képzéssorozatán. A résztvevők a várakozásaikat is felülmúló, eredményes és hangulatos tudásátadásról számoltak be.

2020. június 6. 10:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás