Új termékfilozófia alapján alkotja meg okostelefonjait az LG

forrás: Prím Online, 2020. április 16. 14:44

Mivel napjaink okostelefonjai egyre jobban hasonlítanak egymásra és mind nehezebb pusztán a technikai jellemzőik alapján megkülönböztetni őket, az LG Electronics (LG) úgy döntött, hogy erre a kihívásra egy új termékfilozófia megalkotásával válaszol. Az új filozófiát megtestesítő első okostelefon a hamarosan érkező LG VELVET lesz, amely egyedi, esőcsepp formájú kamerájával és szimmetrikus, áramlást idéző formatervvel a különleges dizájnra és a tapintható eleganciára helyezi a hangsúlyt.

Az új termékfilozófia lényege, hogy az LG a készülékeit a jövőben a különleges dizájn és a tapintással is érzékelhető elegancia alkalmazásával különbözteti meg a versenytársaktól. Az LG VELVET lesz egyúttal az első olyan készülék, amely megtestesíti az LG mobileszközeinek új márkastratégiáját is. A dél-koreai gyártó ugyanis szakít azzal a hagyománnyal, hogy betűkkel és számokkal jelöli a telefonok típusait és generációit, ehelyett áttér az olyan ismerős és kifejező nevek használatára, amelyek segítenek a fogyasztóknak a személyiségükhöz és a folyton változó trendekhez leginkább illeszkedő készülék kiválasztásában. A VELVET név arra a finom eleganciára és minőségi kialakításra utal, melyet az új készülék képvisel.

 

 

 

„Új márkastratégiánk a különleges egyéni ízlésre fókuszáló jelenlegi trendekre reagál azzal, hogy még hangsúlyosabbá teszi a dizájn szerepét” — mondta Chang Ma, az LG mobilüzletágának termékstratégiáért felelős szenior alelnöke. „Egy olyan intuitív megközelítésről van szó, amely meggyőződésünk szerint képes rezonálni napjaink fogyasztói igényeire, illetve segít abban, hogy tisztább márkaidentitást alkothassunk meg.”

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

2020. augusztus 13. 12:16

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás