Hasznos adatokkal bővül a HONOR MagicWatch 2 tudása

forrás: Prím Online, 2020. április 18. 12:33

A Honor MagicWatch 2 okosóra két új, az egészségre fókuszáló funkcióval bővül április második felében. A frissítést követően az óra folyamatosan képes mérni a véroxigénszintet, így aktuális képet ad testünk oxigénellátottságáról, valamint elemzi a női ciklust viselőjének szervezetével és életmódjával összefüggésben. A Honor MagicWatch 2 intelligens és stílusos társ az egészség megőrzésében, a sportolás hatékonyabbá tételében és a motiváció fenntartásában.

 

SpO2 monitor, amely figyeli a véroxigén változását

Egészségünk egyik fontos mutatója a véroxigén szintje: megmutatja, hogy testünkben rendelkezésre áll-e az agyunk, szerveink, izomzatunk működéséhez létfontosságú, friss oxigén. Értéke azt jelzi, hogy vérünkben a vörösvértestek hány százaléka szállít oxigént. Mérésével megtudhatjuk, hogyan alkalmazkodik a testünk az edzéshez vagy nagyobb magasságokhoz, és mikor érdemes orvoshoz fordulni*. 

 

A vér oxigénnel való ellátottsága növekszik az edzések során, hogy energiával lássa el izmainkat. Minél magasabb a vér oxigéntartalma, annál jobb az anyagcserénk. Az elégtelen oxigénellátottság viszont például fáradtságot, álmosságot, kedvetlenséget, szédülést, gyors szívverést vagy memóriazavarokat okozhat. 

 

 

 

Követi és elemzi a női ciklust

A Honor MagicWatch 2 a nők egészségi állapotának lényeges jellemzőit is nyomon követi a menstruációs ciklusok és tüneteik naplózásával, valamint az adatok értékelésével, amelyek alapján előre jelzi a ciklus és a termékenység különböző szakaszait. Az okosóra figyelembe veszi életmód jellegzetességeit és egyéb egészségi mutatókat, például a napi aktivitás szintjét vagy az alvás minőségére vonatkozó információkat. A Huawei Health alkalmazás segítségével a Honor MagicWatch 2 viselője egy helyen ellenőrizheti az összes statisztikát, illetve értesítést kérhet a ciklus várható kezdetéről**. 

 

 

 

Új funkciók mellé új stílus is jár

A Honor MagicWatch 2 egy könnyen variálható, stílusos okoskiegészítő. Óralapját akár saját fotókkal vagy az egyre bővülő választékban ingyenesen is letölthető dizájnnal személyre szabhatjuk egy pillanat alatt. A 46 mm-es lenbarna verzió dobozában az eredeti barna szíj mellett egy sportos fekete szilikon szíjat is találnak a vásárlók, hogy még szabadabban változtathassák az órájukat.

 

A HONOR MagicWatch 2 frissítése a véroxigénszint-mérő funkcióval április közepén indul, a női ciklus követő funkció szintén április közepétől várható a 42 mm-es verzióra és május közepétől a 46 mm-es változatra. Az új funkciók a Huawei Health (Egészség) alkalmazás és az eszköz frissítésével válnak elérhetővé. Az óra frissítései a Huawei Health alkalmazáson belül kereshetők.

 

 

____________________

* A véroxigénszint-mérő funkció nem orvostechnikai eszköz, betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére nem alkalmas. Minden adatot vagy mérést csak személyes referenciaként szabad használni. Bármilyen egészségügyi panasz esetén elsősorban orvosi konzultáció javasolt.

** A női ciklust követő funkció nem orvostechnikai eszköz, betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére nem alkalmas. Minden adatot vagy mérést csak személyes referenciaként szabad használni. Bármilyen egészségügyi panasz esetén elsősorban orvosi konzultáció javasolt. iOS telefonokkal párosítva ez a funkció nem érhető el az órán.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei bemutatta új aktív zajszűrős fülhallgatóját

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta Freebuds 3i fülhallgatót. A fülekbe ergonómiailag jól illeszkedő új kialakítással és a Teljes Aktív Zajszűrés technológiával érkező készülék kiváló hangélményt nyújt és egyszerűen kapcsolódik más okoseszközökhöz. A felhasználók bármerre is járnak, tökéletes tisztasággal telefonálhatnak, vagy hallgathatnak zenét a Freebuds 3i-vel.

2020. május 31. 16:33

Új HONOR Band 5 Sport okoskarkötő újrahasznosított szíjjal

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor Band 5 Sport okoskarkötő már Magyarországon is elérhető. Az eszköz csuklón és lábfejen is hordható, így számos sportágat támogat részletes és pontos adatokkal. 

2020. május 22. 15:54

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

Három új vadkamerát, a StrongVision A-t, StrongVision 2GA-t és StrongVision4GA-t hozott a magyar piacra az EVOLVEO, amelyekhez fém védőtok, napelemes panel és a 4GA modellhez tartalék akkumulátor is tartozik kiegészítőként. A könnyen elhelyezhető, hosszú üzemidejű kamera akár 4G/LTE támogatással is választható.

2020. május 20. 15:01

A HONOR számos új termékkel és termékkategóriával bővíti okoseszköz-portfólióját

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy új termékportfólióval támogatja a hálózatba kapcsolt intelligens eszközök elterjedését, és ezek segítségével egy összekapcsolt világ megalkotását. Az újonnan bejelentett termékek közt megtalálható a Honor MagicBook Pro notebook, a Honor ViewPad 6 táblagép, a Honor Router 3, a HONOR Vision X1 okostelevízió-sorozat, a Honor Choice termékkategórián belül pedig számos háztartási kisgép. 

2020. május 20. 13:35

Vezeték nélküli fülhallgatócsaláddal lép a magyar piacra a Niceboy

Bemutatta HIVE-fülhallgatócsaládját a Niceboy. A cseh gyártó vezeték nélküli modelljeivel (HIVE Drops, HIVE Podsie és HIVE Pods2) lép a magyar piacra, melyek Bluetooth 5.0 atadátvitelt, MaxxBass technológia biztosította hangzást, valamint IPX5-ös vízálló kivitelt kaptak. A fülhallgatók tenyérnyi méretű, USB-C porttal felszerelt töltődobozai azonnali energiaellátást tesznek lehetővé, melyeknek köszönhetően akár egy teljes napon keresztül képesek biztosítani a zenei élményt.

2020. május 19. 15:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás