A Fujitsu RunMyProcess az OKIN BPS segítségével gyorsítja fel a digitális átalakulást

forrás: Prím Online, 2020. április 23. 10:39

A Fujitsu RunMyProcess az Okin Business Process Servicest* tette meg hivatalos és elsődleges kiválóságközpontjává az Egyesült Államokban, hogy segítséget nyújtson a kontinensen működő ügyfeleinek digitális átalakulási projektjeik gyorsabb lebonyolításához. 

Az Okin BPS-sel kialakított partnerkapcsolat keretében az ügyfelek az USA egész területén hozzáférnek a digitális átalakulási megoldásokat támogató, rugalmas és skálázható Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite nagyvállalati alkalmazásplatformhoz, és az Okin szakértemét kiaknázva gyorsabban, dinamikusabban és kisebb erőforrásigénnyel alakíthatják át üzletmenetüket. Így mérséklődik a kockázat, nem merülnek fel külső tanácsadói díjak, továbbá nincs szükség nagyszabású változáskezelési programokra vagy saját fejlesztésű technológiára. 

 

Az Okin-Fujitsu partnerkapcsolat a modern mobil munkaerő által használt megoldások növekvő piacára összpontosít. Közéjük tartoznak a nemrég bevezetett Citrix Workspace-t támogató RunMyProcess DigitalSuite bővítmények. Ezek a megoldások lefedik a digitális átalakulási programok főbb területeit: a munkavállalói regisztrációt, a készletgazdálkodást, a többszállítós incidenskezelést, és a termékcsaládok minőségbiztosítását. 

 

„A Fujitsu nagyra értékeli az Okin által biztosított kiváló minőséget és szolgáltatásnyújtási képességet. Partnerünk nagy lelkesedéssel segít kialakítani és észszerűsíteni a rendelésleadási, számlázási és HR-feladatokat. A Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite hatékonyabbá teszi a folyamatokat, pontosabbá a költségvetéstervezést és a munkafolyamatok kezelését. Ezek a területek minden digitális átalakulási folyamatban kritikus szerepet játszanak. A vállalatok egyre inkább felismerik, hogy a jövőbeni működést gyors, koncentrált és eredményes digitális átalakulási projektekkel lehet megalapozni. Azoknál az ügyfeleknél, akik valóban sokat várnak a digitális átalakulástól, a RunMyProcess hatékonysága és az Okin lendülete lehet a nyerő párosítás” – mutatott rá Vic Herring, a Fujitsu RunMyProcess értékesítési és marketingvezetője. 

 

„A digitális átalakulás arra kényszeríti a vállalatokat, hogy az eredmények mielőbbi elérése érdekében gyorsítsák folyamataikat. Az Okin nagy teljesítményű technológiai platformok szállításával és rövid időn belül gyakorlatias végeredményt produkáló, lelkes szakembergárda közreműködésével igyekszik ezt az igényt kielégíteni. A Fujitsuval kialakított partnerkapcsolatnak köszönhetően a RunMyProcess ügyfelei eredményesebben optimalizálhatják működésüket, digitalizálhatják élményeiket, gyorsíthatják innovációs tevékenységüket, és eközben biztosak lehetnek abban is, hogy jó esélyük van a változások sikeres lebonyolítására” – tette hozzá Mark Keough, az Okin BPS értékesítésért felelős alelnöke.

 

____________________

* A prágai központú Okin Business Process Servicest 2004-ben alapították Csehországban. Ostravában (Csehország), San Antonióban (Texas, USA) és Johannesburgban (Dél-Afrika) vannak érdekeltségei.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Klímabarát kismegszakítókat dob piacra a Schneider Electric

A Schneider Electric piacra dobja első, újrahasznosított műanyagot tartalmazó kismegszakítóit a Resi9 termékcsalád részeként. Az új termékek több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, gyártásuk során pedig a korábbi modellekhez képest 14 százalékkal alacsonyabb a CO2-kibocsátás.

2023. március 23. 11:13

Megnyílt a regisztráció az idei Smart Factory ConnAction ipar 4.0 konferenciára

Az ipar 4.0 témakörének egyik legjelentősebb hazai eseménye 2023. június 7-8-9. között várja az érdeklődőket Esztergomban.

2023. március 22. 21:23

Robbanás előtt a vállalati automatizáció

Az elmúlt években csúcsra pörgött a vállalati digitalizáció: 2022-ben 1,6 billió dollárt költöttek erre világszerte, 2026-ra pedig várhatóan meg is duplázódik ez az összeg. Ahogy a cégek a gazdasági és piaci kihívások közepette a költség- és erőforrásigények csökkentésének és az üzleti folyamatok optimalizálásának útjait keresik, egyre több területen kerül előtérbe a hiperautomatizáció. Ennek köszönhetően ugyanis az eddig időigényes, több kolléga közreműködését igénylő munkafolyamatok elvégzését a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a robotikai eszközeivel automatizálhatják. 

2023. március 22. 18:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48