A Fujitsu RunMyProcess az OKIN BPS segítségével gyorsítja fel a digitális átalakulást

forrás: Prím Online, 2020. április 23. 10:39

A Fujitsu RunMyProcess az Okin Business Process Servicest* tette meg hivatalos és elsődleges kiválóságközpontjává az Egyesült Államokban, hogy segítséget nyújtson a kontinensen működő ügyfeleinek digitális átalakulási projektjeik gyorsabb lebonyolításához. 

Az Okin BPS-sel kialakított partnerkapcsolat keretében az ügyfelek az USA egész területén hozzáférnek a digitális átalakulási megoldásokat támogató, rugalmas és skálázható Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite nagyvállalati alkalmazásplatformhoz, és az Okin szakértemét kiaknázva gyorsabban, dinamikusabban és kisebb erőforrásigénnyel alakíthatják át üzletmenetüket. Így mérséklődik a kockázat, nem merülnek fel külső tanácsadói díjak, továbbá nincs szükség nagyszabású változáskezelési programokra vagy saját fejlesztésű technológiára. 

 

Az Okin-Fujitsu partnerkapcsolat a modern mobil munkaerő által használt megoldások növekvő piacára összpontosít. Közéjük tartoznak a nemrég bevezetett Citrix Workspace-t támogató RunMyProcess DigitalSuite bővítmények. Ezek a megoldások lefedik a digitális átalakulási programok főbb területeit: a munkavállalói regisztrációt, a készletgazdálkodást, a többszállítós incidenskezelést, és a termékcsaládok minőségbiztosítását. 

 

„A Fujitsu nagyra értékeli az Okin által biztosított kiváló minőséget és szolgáltatásnyújtási képességet. Partnerünk nagy lelkesedéssel segít kialakítani és észszerűsíteni a rendelésleadási, számlázási és HR-feladatokat. A Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite hatékonyabbá teszi a folyamatokat, pontosabbá a költségvetéstervezést és a munkafolyamatok kezelését. Ezek a területek minden digitális átalakulási folyamatban kritikus szerepet játszanak. A vállalatok egyre inkább felismerik, hogy a jövőbeni működést gyors, koncentrált és eredményes digitális átalakulási projektekkel lehet megalapozni. Azoknál az ügyfeleknél, akik valóban sokat várnak a digitális átalakulástól, a RunMyProcess hatékonysága és az Okin lendülete lehet a nyerő párosítás” – mutatott rá Vic Herring, a Fujitsu RunMyProcess értékesítési és marketingvezetője. 

 

„A digitális átalakulás arra kényszeríti a vállalatokat, hogy az eredmények mielőbbi elérése érdekében gyorsítsák folyamataikat. Az Okin nagy teljesítményű technológiai platformok szállításával és rövid időn belül gyakorlatias végeredményt produkáló, lelkes szakembergárda közreműködésével igyekszik ezt az igényt kielégíteni. A Fujitsuval kialakított partnerkapcsolatnak köszönhetően a RunMyProcess ügyfelei eredményesebben optimalizálhatják működésüket, digitalizálhatják élményeiket, gyorsíthatják innovációs tevékenységüket, és eközben biztosak lehetnek abban is, hogy jó esélyük van a változások sikeres lebonyolítására” – tette hozzá Mark Keough, az Okin BPS értékesítésért felelős alelnöke.

 

____________________

* A prágai központú Okin Business Process Servicest 2004-ben alapították Csehországban. Ostravában (Csehország), San Antonióban (Texas, USA) és Johannesburgban (Dél-Afrika) vannak érdekeltségei.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05