Új, erősebb és hatékonyabb Surface eszközök érkeznek

forrás: Prím Online, 2020. május 11. 09:28

Tablet, laptop, fejhallgató és fülhallgató – az új generációs Surface eszközökkel még hatékonyabb lehet a home office és még élvezetesebb a szórakozás. A legújabb Surface modellek maximálisan kiaknázzák a Windows és az alkalmazások, valamint a felhő alapú szolgáltatások tudását. Ablakot nyitnak a világra egy olyan időszakban, amikor az otthonainkba kényszerülünk.

Otthonából adott hírt Panos Panay, a Microsoft termékfejlesztésért felelős vezetője az új Surface termékcsalád megjelenéséről. Bemutató cikkében arra hívta fel a figyelmet, hogy a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben az emberek világszerte több mint 4 billió percet töltenek el havonta a Windows 10 használatával, hiszen rendkívüli módon megugrott a mobil eszközök igénybevétele. Ez 75 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest.

 

A felhasználóknak most mindennél jobban szükségük van olyan eszközökre, amelyek a munkavégzésben, a tanulásban, a kikapcsolódásban és a kapcsolattartásban a lehető leghatékonyabb módon segítik őket. Az új Surface eszközök minden igényt kielégítenek és már előrendelhetők.

 

A pihekönnyű Surface Go 2 tablet 64 százalékkal erősebb, mint az elődje. A megnövelt, 10,5 colos PixelSense kijelzőnek és a lecsatolható billentyűzetnek köszönhetően maximális mobilitást biztosít.

 

 

Akár 17,5 félórán át is képes működni egy töltéssel a Surface Book 3, amely kiváló választás a teljesítményigényes felhasználók számára. Az eddigi leggyorsabb SSD mellett 32 GB RAM és 10-ik generációs Core processzor szolgálja ki a felhasználókat. Elődjénél 50 százalékkal nagyobb teljesítményű.

 

 

Megjelent egy új, a környezet zaját kizárni képes vezeték nélküli headset is, azoknak, akik sok hívást fogadnak a gépükön és akik virtuális megbeszélésekkel töltik a munkaidejüket. A Surface Headphone 2 hangminőségét 13 különböző módon lehet beállítani. A 180 fokban elforgatható kagylóknak köszönhetően a zajszűrővel felvértezett modell szépen rásimul a fülekre.

 

A Surface Earbuds fülhallgató szintén maximális kényelemet biztosít. Előnye, hogy vezeték nélkül is lehet tölteni, a Microsoft 365 használatára tervezték, és akár beszédhanggal vagy érintéssel is vezérelhető.

 

Más kiegészítők is elérhetővé váltak a Surface eszközökhöz: Surface Dock 2 és a több csatlakozót kínáló Microsoft USB-C Travel Hub segítségével az irodához szokott és a mobil életstílust preferáló felhasználók is bárhol ideális munkakörnyezetet tudnak kialakítani maguknak.

 

 

A Surface készülékekkel együtt érkezik két új kiegészítő is: a Microsoft Ergonomic Desktop és a Microsoft Bluetooth Desktop. Ezek új dimenziót jelentenek a billentyűzet és az egerek világában, hiszen a tervezők nemcsak a mobilitásról, hanem a kéz pihentetéséről is gondoskodtak. 

 

A Microsoft Surface Business portfóliója, amely magába foglalja a Surface Go 2, a Surface Pro 7, a Surface Pro X, a Surface Laptop 3, a Surface Book 3 és a Surface Hub 2S termékeket, már Magyarországon is elérhető.

 

A Microsoft Surface eszközök hivatalos hazai viszonteladói: Bechtle direct Kft. Magyarország, KingSol Zrt., SOFTLINE SERVICES Kft., Stark Solution Kft., SYSTEMFARMER Zrt.

 

A Surface Hub hivatalos magyarországi viszonteladói: Bechtle direct Kft. Magyarország, Stark Solution Kft., SYSTEMFARMER ZRT.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05