Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

forrás: Prím Online, 2020. május 20. 15:01

Három új vadkamerát, a StrongVision A-t, StrongVision 2GA-t és StrongVision4GA-t hozott a magyar piacra az EVOLVEO, amelyekhez fém védőtok, napelemes panel és a 4GA modellhez tartalék akkumulátor is tartozik kiegészítőként. A könnyen elhelyezhető, hosszú üzemidejű kamera akár 4G/LTE támogatással is választható.

A kompakt, modern kivitelű kamerák lehetővé teszik fényképek vagy hangos videófelvételek készítését olyan helyeken, ahol a klasszikus kamerarendszer nem használható. Könnyen érzékelheti a mozgást otthona, hétvégi háza, kerti háza, cége, raktára vagy építkezése környékén, vagy vadállatok távoli megfigyelésekor. A felvételek SD kártyára menthetők, ha a kamera mozgást észlel, vagy egy beállított intervallum szerint. 

 

Mindhárom kamera megfelel az IP65 szabványnak, vízálló és gyorsan beállítható menüvel látták el. Telepítésük egyszerű, könnyen kitehetők a használati helyre, bármikor áthelyezhetők és hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, amely EVOLVEO StrongVision SP1 napelemes panellel is táplálható. A kamerák akár 20mpix felbontású képeket és 1080p/30fps videókat tudnak felvenni nappal és éjszakai is. Fénykép üzemmódban a kamera a mozgás érzékelésétől számított rekordidő alatt elkészíti a képet. A kamerák 2,4" színes LCD-kijelzővel rendelkeznek, így a felvételek könnyen visszanézhetők és minden paraméter egyszerűen beállítható. 

 

Time-lapse üzemmód is elérhető, amely lehetővé teszi például egy építési projekt egyszerű felvételét. Elég beállítani az időintervallumot, és a kamera minden 30, 60 vagy 240 percben elkészít egy felvételt, amit elment a kártyára. Videót akár Full HD minőségben is fel lehet venni, az éjszakai felvételt 36, 940 nm hullámhosszon működő érzékeny infravörös világító dióda segíti, amely az emberi és állati szem számára láthatatlan. A mozgásfelvétel széles 120°-os látószögben, 3x PIR érzékelő segítségével történik.

 

A három modell közül a StrongVision A rendelkezik minden alap funkcióval. A StrongVision 2GA már 2G GSM hálózati támogatással érkezik, és a kamera látómezejének zavara esetén MMS-t/e-mailt küld az elkészített fénykép kíséretében. A legfejlettebb, a StrongVision 4GA modell az alap funkciókon kívül 4G LTE támogatással rendelkezik, aminek köszönhetően a kamerát bármikor és bárhol leszerelés nélkül be lehet állítani. Az alkalmazás segítségével a legutóbb felvett képek megnézhetők és a beállítások módosíthatók, akár otthonról is. 

 

 

 

Mindhárom kamerához választhatók kiegészítők is. A StrongVision MB1 egy zárható fémdoboz, amely védi a fotócsapdát a lopástól és a sérülésektől. A StrongVision SP1 egy napelem panel a kamerák tápellátására. Ezen kívül a gyártó kínál egy 5000 mAh kapacitással rendelkező tartalék akkumulátort is a 4GA modellhez, StrongVision BAT1 néven. 

 

Az EVOLVEO StrongVision termékcsaládjáról további információ a következő oldalon található: https://www.evolveo.com/hu/fotocsapda

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett a menetrögzítő kamerák nagyágyúja!

A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója mindent megtesz, hogy új szintre emelje a vezetés élményét. MiVue 800-as szériájával számos újdonságot hozott, most pedig felteszi a pontot az i-re a legújabb MiVue 886-os modellel, ami a márka első 4K felbontású kamerája! Miben más ez az eszköz, mint a többi? Mutatjuk!

2022. január 18. 13:58

A Continental a CES 2022 kiállításon mutatta be a mobilitás jövőjét

A Continental technológiai vállalat törekvéseinek középpontjában a jövő mobilitása áll, amely biztonságosabb, magasabb szinten hálózatba kapcsolt és kényelmesebb. Az elmúlt több mint 150 évben a Continental forradalmasította azt, ahogyan közlekedünk, és most a CES 2022 kiállításon a vállalat a manapság felmerülő mobilitási igényekre kifejlesztett megoldások bemutatásával nyújtott bepillantást a jövőbe.

2022. január 13. 13:49

A TCL innovatív megoldásait díjazták a CES 2022-n

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztató elektronikai márkája a TWICE, az Asia Digital Group és a Europe Digital Group elismerésében részesült a CES 2022 kiállításon bemutatott technológiai újdonságaiért.

2022. január 8. 10:25

Gamerek számára készült a Panasonic új gaming hangszórórendszere

A Panasonic bemutatta SC-GN01 hordható gaming hangszórórendszerének (WIGSS) FINAL FANTASY XIV Online kiadását. A SQUARE ENIX Co. Ltd-vel közösen fejlesztett különleges kiadás egyedi csomagolást kapott és a FINAL FANTASY XIV Online logó valamint a legendás meteoros logó is szerepel a termék külsején.

2022. január 7. 12:36

Az LG új megoldásai a fenntarthatóbb, befogadóbb, összekapcsolhatóbb jövőt szolgálják

Az LG Electronics (LG) a 2022-es CES kiállításon mutatta be vízióját egy fejlett, jobb jövőről. Az est házigazdájaként William Cho, az LG vezérigazgatója LG World Premiere címmel prezentálta a vállalat változatos, innovatív megoldásait az új évben, és felvázolta, hogyan képzeli el a vállalat a befogadóbb felhasználói élményt és a fenntarthatóbb jövőt. 

2022. január 6. 12:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35