Újabb nagy roham lehet az online játékpiacon

forrás: Prím Online, 2020. május 22. 17:16

A szülők, nagyszülők igen gyorsan átálltak az online vásárlásra a gyerekjátékoknál, sporteszközöknél is, hamar megrohamozták az online boltokat. Húsvétkor jóval megnőtt a forgalom a tavalyihoz képest, Magyarország egyik legnagyobb gyermekjáték webáruháza, a JátékNet.hu hasonló rohamra számít a gyereknap előtt is. A szabadtéri játékok iránt mutatkozik a legnagyobb igény, és már megérkeztek a nyár várható slágertermékei is. Ahhoz, hogy ne maradjunk le a kedvencekről, érdemes időben elkezdeni a vásárlást. Szakértők felhívják a figyelmet arra is, hogy a mostani helyzetben még fontosabb a körültekintés: minden esetben győződjünk meg arról, hogy megbízható felületről vásárolunk-e.

„Büszkén mondhatom, hogy termékpalettánkkal jól tudjuk követni a megváltozott igényeket. Felkészültünk a gyermeknapi újabb rohamra is, már a „polcainkon” vannak a legújabb közkedvelt nyári játékok, de izgalmas, szórakoztató újdonságokkal is gazdagítottuk kínálatunkat” – mondta Őri Gergely, a JátékNet.hu webáruház vezetője.

 

A JátékNet.hu összeállította a TOP 3-as trendi játéklistáját, úgy vélik, hogy ezek lesznek a következő hónapok slágerei:

1. Mindenki emlékszik gyerekkorunk ugráló gumiszalagjára, ami most modern köntösbe bújtatva világszerte hódít a fiatalok között. A Skippy Dance hipp-hopp gumiszalag használatának kezdő lépéseit a Skippy Dance Akadémia weboldalán lévő videók segítségével könnyen meg lehet tanulni, illetve a mai zenékre szabott koreográfiákkal, táncmozdulatokkal is meg lehet ismerkedni. A Skippy Dance-szel sokat tehetünk gyermekünk egészségéért is.

2. A lányok és a fiúk elmaradhatatlan nyári kedvence a vízipisztoly. A wazzoka vízipisztoly különlegesége a tetszés szerinti tartályméret, amire a felcsavarható PET palackok szolgálnak. Így mindenkinek akkora a muníciója, amekkorát szeretne, ráadásul mielőtt a palackokat a szelektív gyűjtőbe dobnánk, mi magunk is újrahasznosíthatjuk azokat.

3. A Phlat Ball, az újgenerációs frizbi: frizbi és labda is egyben. Összenyomva frizbiként dobhatjuk el, ám repülés közben átalakul labdává. A nagyszerű szabadidős játék kicsiket és nagyobbakat, illetve a felnőtteket egyaránt megmozgatja, többféle méretben választható, frizbiként egy hátizsákban is könnyen elfér.

 

A JátékNet.hu webáruház magyar tulajdonú, 2005-ben családi vállalkozásként indult, mára Magyarország egyik legnagyobb gyermekjáték webáruháza. Közel tízezer féle játékot tartanak állandó készleten. Számos szakmai elismeréssel rendelkeznek: kétszer elnyerték az Év Internetes Kereskedője Díjat, háromszor az Árukereső.hu Ország Boltja fődíját, amit egyedüliként egymást követő két évben is kiérdemeltek.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lányok Napja az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kar ismét szeretettel várja az érdeklődőket a Lányok Napjára, ahol bemutatják, milyen izgalmas és kreatív feladatok várnak a jövő informatikusaira, és miért érdemes lányként ezt a pályát választani.

2024. április 18. 19:41

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09