Bónusz típusok az online kaszinókban

forrás: Prím Online, 2020. május 25. 13:22

Amikor valaki életében előszőr online kaszinózásra adja a fejét, akkor sokszor a szép nagybetűkkel hírdetett bónuszösszegek alapján választ magának online kaszinót. Pedig nem csak ez számít, sőt! 

De ne rohanjunk ennyire előre. Nézzük át, milyen típusú kaszinó bónuszok várnak a játékosokra. Előre bocsájtjuk, nem csak üdvözlő bónuszok léteznek, hanem hűségbónuszok is, és ha valaki komolyan gondolja, hogy hosszabb távon szeretne játszani az adott online kaszinóban, akkor annak a feltételei legalább annyira számítanak, mint az üdvözlő bónuszé.

 

Befizetés nélküli regisztrációs bónusz

 

Igen, ilyen is van: regisztrálsz egy online kaszinóban, és kapsz - minden befizetés nélkül - egy ajándék, nevezzük így: regisztrációs bónuszt. Ilyet csak nagyon kevés online kaszinó kínál, de igen, van ilyen. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy kapsz egy x összegű ajándék bónuszt, azt felrakod a pirosra, az be is jön, megdulpláztad az ajándék regisztrációs bónuszt, és már le is hívhatod a 2x összegű nyereményedet. Nem, a bónusz összegeknek mindig vannak megforgatási követelményük, és elég nyilvánvaló indokokból, pont az ingyen - vagyis befizetés nélküli - bónuszösszegek esetében a legmagasabbak általában ezek a megforgatási követelmények. De persze, mivel nem rizikózol semmit - hisz egy fillért se fizettél be - mosolyogva költheted el az ajándék bónuszpénzt kaszinó játékokon való pörgetésekre: ha nyersz, szuper, ha nem, akkor is mulatságos volt!


Ingyen pörgetések

 

Vannak online kaszinók - igaz egyre kevesebb - melyek ingyen pörgetéseket kínálnak egy konkrét bónusz összeg helyett. Szóval nem x Forint bónuszpénzt kapsz aajándékba, hanem y számú ajándék pörgetést, általában egy bizonyos nyerőgépre. Ebben az esetben is vannak megforgatási követelmények, még ha egy picit másképpen is mint amikor konkrét összeget ad ajándékba a szolgáltató.

 

Üdvözlő bónusz

 

Míg a fenti két bónusz ritka, és leginkább az új, ismeretlenebb szolgáltatók élnek vele - addig az üdvözlő bónusz viszont teljesen általános, és minden esetben arra vonatkozik, hogy az első befizetésed összegén felül a szolgáltató ajándékoz neked egy bizonyos arányú bónuszösszeget. Ez az esetek nagy többségében száz százalél szokott lenni, de van amikor kevesebb és van amikor több. Egy 100%-os üdvözlő bónusz esetén, ha például 20ezer Forintot fizettél be, akkor további 20ezret kapsz bónuszként, vagyis összesen 40ezer Forinttal fogsz játszani. Természetesen az üdvözlő bónuszokra is vonatkoznak megforgatási követelmények, amiket a bónusz felhasználási feltételeiben tudsz ellenőrizni minden esetben.

 

Újratöltő bónuszok

 

Újratöltő bónuszok alatt második, vagy akár harmadik, negyedik üdvözlőbónuszokat értünk. Ezeket csak néhány szolgáltató kínálja, de azért lehet találni ilyeneket. Az újratöltő bónusz - vagy ahogy a szaknyelv hívja: "Reload" bónusz" - általában vagy alacsonyabb összegű, vagy alacsonyabb arányú mint az első üdvözlő bónusz. Megforgatási követelmények erre a bónuszra is vonatkoznak.

 

Hűségbónuszok

 

A hűségbónuszok azok, melyeket a visszatérő játékosoknak kínálnak. Ezeknek sokszor különböző elnevezésük van, és különféle konstrukciókban tudnak működni, de a lényegük mégis csak az, hogy a szolgáltató meghálálja a visszatérő játékosok hűségét, és ajándék bónuszokat kínál nekik fel a befizetéseiknél - a legtöbb esetben hetente egyszer, egy bizonyos - általűban az első üdvözlő bónusznál alacsonyabb - összegig.

 

VIP bónuszok

 

Ezeak a bónuszok csak a legkomolyabb ügyfeleknek járnak, nem publikusak, nincsenek meghírdetve. VIP bónuszt akkor kapsz, ha a szolgáltató VIP programjába kerülsz. Félreértés ne essék, nem akkor leszel VIP játékos, ha feltétlenül hatalmas összegeket teszel meg folyamatosan. Nem! Játszhatsz egészen kis tétekben is - mi mindenképp ezt ajánlanánk a felelősségteljes szerencsejáték jegyében - de ha a szolgáltató játékosokat kisérő menedzserei azt látják, hogy te egy gyakran visszatérő játékos vagy, akkor a hűségbónuszokon túl felajánlhatnak neked extra VIP bónuszokat is, és ezeknek gyakran megforgatási követelményük sincs.

 

Általános kaszinó bónuszokkal kapcsolatos tudnivalók

 

Amikor egy online kaszinóban regisztrálsz, és elkezdesz játszani, akkor mindig olvasd el elsőre az általad igénybe vett bónusz felhasználási feltételeit. Ezeket a szolgálató mindig köteles a bónuszt ismerető oldalán közzétenni, és ezt a törvényi kötelezettséget nem is szokták elmulasztani. Ha viszont általosságban szeretnél okosodni, akkor javasoljuk, hogy nézz rá erre az online kaszinó bónusz fajtákat elmagyarázó oldalra. Ott nem csak a legkedvezőbb magyar online kaszinók bónuszait ismertetik részletesen, hanem az alapvető bónusz-fogalmakat és stratégiákat is sokkal részletesebben ismertetik, mint amennyire itt most nekünk helyünk volt.

 

És ne feledd, mindig játssz felelősségteljesen! Észzel, nem tesztoszteronnal. :)

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar biotech innováció segíthet megelőzni a munkahelyi koronavírus-gócpontok kialakulását

A magyar Neumann Diagnostics két nemzetközileg alkalmazott technológiai újítást – az önmintavételezést és a csoportos mintavizsgálatot - egyesítve kínál különlegesen hatékony megelőző célú koronavírus szűrési módszert cégek és intézmények számára. A szolgáltatással egy munkavállaló egyszeri koronavírus tesztelése tízezer forintos áron végezhető el. 

2020. augusztus 14. 18:55

Az üzleti szektor is beszáll az életmentő projektbe

Úttörő projekt indult az Óbudai Egyetemen, melynek célja egy csoportos ellátásra is alkalmas lélegeztetőgép kifejlesztése. A berendezéshez szükséges fejegység vezérlésének megtervezéséhez és létrehozásához támogatást nyújt a GANZ KK és a Schneider Electric is.

2020. augusztus 14. 16:57

Hogyan hatott a koronavírus-járvány a munkahelyi étkezésre?

A koronavírus-járvány kitörése, és a home office széles körű bevezetése jelentős hatással volt a hazai munkavállalók étkezési szokásaira is – derül ki a Profession.hu nyári reprezentatív felmérésének eredményeiből. Jelenleg tízből 7 munkavállaló otthonról viszi magával az ebédet, ugyanis egyrészt az étkezési lehetőségek jelentősen szűkültek a munkahelyek környékén, másrészt mert ezt a megoldást tartják a dolgozók a legbiztonságosabbnak a járvány szempontjából.

2020. augusztus 14. 15:21

Az OnRobot bővíti termékei képességeit

Az OnRobot a népszerű „Eyes” képfelismerő rendszeréhez újonnan kiadott szoftverfrissítéssel szemlélteti a folytonos és gyors termékfejlesztés iránti elkötelezettségét. A frissítés a márka széles körű alkalmazásközpontú stratégiájának része, melynek célja, hogy a termékportfólión átívelő folyamatos fejlesztésekkel szolgáljanak az OnRobot ügyfelek számára. 

2020. augusztus 14. 13:43

3000 szerződés 2 hónap alatt - a jogi digitalizáció nem egy trend, hanem bevett gyakorlat

Az online szerződéskötés és az elektronikus aláírások használata már nem csak költségcsökkentő tényező, hanem a fizikai, földrajzi és karanténhelyzet miatt korlátokon túlmutató szolgáltatásként bevett gyakorlattá vált.

2020. augusztus 14. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

2020. augusztus 13. 12:16

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás