Az elosztott főkönyvi technológia elterjedését segíti az LG

forrás: Prím Online, 2020. június 2. 16:24

Az LG Electronics (LG) és a vállalati formában létező megosztott főkönyvi platform, a Hedera Hashgraph a mai napon bejelentette, hogy az LG csatlakozott a Hedera kormányzótanácsához. A tanács, amelynek célja, hogy létrehozza a lehető legkevésbé centralizált, nyilvános főkönyv modelljét, összesen 39, különféle iparágakat és földrajzi területeket képviselő globális szervezetet tömörít.

Az LG a tanács 14. tagja, belépésével olyan vállalatokhoz csatlakozott, mint a Boeing, a Deutsche Telekom, a DLA Piper, a FIS (WorldPay), a Google, az IBM, a Magalu, a Nomura, a Swirlds, a Swisscom Blockchain, a Tata Communications, a University College London (UCL) és a Wipro. Az LG — a tanács egyetlen háztartási elektronikai berendezéseket gyártó vállalataként — a Hederával és a tanács többi tagjával az elosztott főkönyvi technológiában rejlő olyan lehetőségeket fogja kutatni, amik a zökkenőmentes tranzakciók révén minél nagyobb előnyt jelenthetnek a vásárlók és az ellátási láncban helyet foglaló üzleti partnerek számára.

 

A Hedera kormányzótanácsának minden tagja saját tranzakciókat futtat majd a Hedera Hashgraph nyilvános hálózatán, és felelős lesz a Hedera frissítéseinek implementálásáért a platform kódbázisába — e módon a tanács tagjai biztosítják a rendszer decentralizált és számos iparágra kiterjedő működését.

 

 

„Megtiszteltetés, hogy a Hedera kormányzótanácsában köszönthetjük az LG-t, hiszen a vállalat hosszú évek óta vizionárius megközelítéssel adaptálja az új technológiákat, hogy vásárlói és partnerei életét világszerte jobbá tegye. Kíváncsian várjuk az együttműködést, hogy felfedezzük, az elosztott főkönyvi technológia milyen lehetséges módokon segítheti az LG vásárlóinak és partnereinek mindennapjait az LG ökoszisztémájában” — mondta Mance Harmon, a Hedera Hashgraph ügyvezetője és társalapítója.

 

„Az elosztott főkönyvi technológia értéktöbbletet jelenthet az ügyfeleknek, és számos ágazat számára teheti lehetővé olyan szolgáltatások indítását, amelyek a platform pozitív bizalmi megítélésére, biztonságára és sebességére épülnek” — mondta Cho Taeg-il, az LG Electronics senior alelnöke. „Várjuk a részvételt a Hedera kormányzótanácsa, valamint a többi vezető szervezettel való közös munkában, hogy együtt fejlesszük a platformot a vállalkozások és fogyasztók hasznára egyaránt.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Webex fejlesztésekkel támogatja a Cisco a távmunkát és a visszatérést az irodákba

A távoli munkavégzést támogató biztonságos együttműködési megoldások az elmúlt időszakban kiemelten fontossá váltak – nemcsak az IT-vezetők számára. A Cisco piacvezető együttműködési megoldása, a Webex idén áprilisban félmilliárd bejelentkezést regisztrált, a résztvevők pedig összesen 25 milliárd percet töltöttek a platformon. Ez a megszokott forgalom háromszorosa volt. 

2020. július 4. 14:25

Új kutatás-fejlesztési központot hoz létre a HMD Global Finnországban

Az új csúcsszínvonalú Kutatási Központ létrejöttével csapatot is bővít a Nokia telefonok otthona. A HMD Global megbízható, biztonságos mobilszolgáltatásai még jobbak lesznek.

2020. július 3. 20:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás