Vállalati hírek a Universal Robots-tól

forrás: Prím Online, 2020. június 2. 19:33

A legfontosabb prioritás most az, hogy megőrizzük mindenki biztonságát és hogy biztosítsuk az üzleti folytonosságot. A Universal Robots (UR) teljes erőbedobással működik, annak érdekében, hogy támogassa ügyfeleit és partnereit üzleti tevékenységeik ellátásában, legalábbis a helyi korlátozások figyelembevétele mellett.

A UR számos proaktív lépést tett annak érdekében, hogy az ellátási láncunk megállás nélkül működhessen, hogy a termelésünk ne álljon meg, valamint, hogy a vállalati és külsős munkatársaink segítséget nyújthassanak a kihívásokkal teli üzleti világban:

  • Annak érdekében, hogy megóvjuk a termelési kapacitásunkat Odense-ben, Dániában, minden UR alkalmazott, aki nem játszik kritikus szerepet a termelésben és logisztikában, elhagyhatta székhelyünket, és otthonról dolgozik. Biztosak lehetnek benne, hogy a UR továbbra is teljes erőbedobással dolgozik.
  • Minden otthonról dolgozó UR munkatárs modern kommunikációs eszközzel rendelkezik, amelyekkel folytathatja a munkavégzést és a támogatást a szükséges szakértelemmel és segítséggel. A személyes találkozók átmeneti szüneteltetésével ugyan, de a UR szívesen segít különböző projektek előre mozdításában bárhol a világon, a jelenlegi körülmények ellenére is.
  • A UR ellátási lánc akadálytalanul működik és a UR gyakran felveszi a kapcsolatot a szállítókkal, abból a célból, hogy megbizonyosodjon, mindent megtesznek a vállalat folyamatos működésének biztosítása érdekében.
  • További óvintézkedésként, a UR aktívan próbál nagyobb mennyiségű készletet szállítani - mind végtermékeket, mind pedig szolgáltatási alkatrészeket - a kulcsfontosságú régiókba, hogy enyhítsék a lehetséges légi szállítás nehézségeit. 
  • Bármely időérzékeny szállítás esetén az elakadások elkerülése végett javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a helyi UR-csapattal, hogy elősegítse a UR biztonságos légi szállítását.

 

A világon mindennap megjelenő hírekkel és naprakész nemzeti iránymutatásokkal a UR továbbra is tájékoztatást nyújt az üzleti folytonosság biztosítása érdekében kialakított szabályozásokról és egyéb lépésekről. 

 

Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet mindenkit aggodalommal tölt el, mind személyesen és szakmailag is. Biztosítani szeretnénk mindenkit, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy támogathassuk alkalmazottjainkat, ügyfeleinket és teljes partnerhálózatunkat.

 

Vigyázzon magára, és jó egészséget kívánunk!

Universal Robots

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09