Jobb teljesítmény és több funkció a céges adatok biztonságban tartásához

forrás: Prím Online, 2020. június 5. 17:25

A tajvani Zyxel bemutatta új, a kisvállalkozásokra szabott és távoli munkavégzés kihívásaira is választ adó tűzfal eszköztárát. Az USG FLEX sorozattal a járványhelyzet csillapodása után is biztosított a mobilis munkavégzés, és a folyamatos biztonságos kapcsolódás.

Mesterséges intelligenciával a kártevők kiszűrésére

A Zyxel új USG FLEX 100/200/500 tűzfala olyan továbbfejlesztett hardver és szoftver teljesítménnyel rendelkezik, amely a tűzfal teljesítményének köszönhetően a vállalkozások biztonságát 125 százalékkal, az UTM (Egységesített Fenyegetés Menedzsment) szolgáltatás teljesítményét pedig további 500 százalékkal növeli. Támogatja a Zyxel több forráson alapuló, több milliárd kártevő mintát tartalmazó, folyamatosan bővülő adatbázisát, a Cloud Query szolgáltatást. Ez a mesterséges intelligencián alapuló algoritmus minden egyes fenyegetést kategorizál és megállapítja a súlyosság szintjét, így a vállalkozások képesek lesznek beazonosítani a legaktívabb fenyegetéseket, és megtehetik a megfelelő intézkedéseket.

 

A pandémia alatt felerősödött igényekhez igazítva

Az USG FLEX segítségével könnyen maximalizálhatjuk a távolról dolgozók termelékenységét azáltal, hogy rugalmas, biztonságos VPN kapcsolódást nyújtunk a céges hálózathoz IPsec, SSL, és L2TP over IPsec VPN-eken keresztül. A zéró-konfiguráció jelentősen lecsökkenti az IT csapat terhelését, és lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy hamar belerázódhassanak az otthoni munkavégzésbe. A beépített vezeték nélküli hozzáférési pont vezérlővel a WiFi hálózatot anélkül kezelhetjük, hogy további vezérlőt kellene ehhez vásárolnunk.

 

 

Rugalmas licensz lehetőségekkel támogatjuk a kisvállalkozásokat a nehéz időkben is

Azok az ügyfelek, akik szeretnék USG FLEX-re váltani meglévő USG hardverüket, egyszerűen átvihetik meglévő USG licenszüket az új USG FLEX hardverre anélkül, hogy teljesen újat kellene vásárolniuk. Az olyan biztonsági funkciókat is magába foglaló licensz, mint a web szűrés, kártvevő ellenes szolgáltatás, vagy a Zyxel SecuReporter Premium elemzés és riportolás külön vásárolható meg, vagy csomagban, teljes körű UTM biztonsági megoldásként. Emellett testreszabott vendéglátási licensz csomag is elérhető.

 

„Ahogy a vírushelyzet továbbra is komoly hatást gyakorol a cégekre szerte a világon, még fontosabbá válik a vállalkozásoknak az az igénye, hogy megvédjék a hálózatukat, és biztonságos távoli hozzáférést nyújtsanak a hálózatukhoz a zavartalan működés érdekében” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette: „Az USG FLEX sorozatot úgy terveztük, hogy olyan szintű biztonságot, rugalmasságot és könnyű használhatóságot nyújtson, amivel idális megoldás jelenthet a KKV-k számára ebben a megváltozott világban”. 

Hálózat ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48