Sokoldalú Samsung T55 monitorok

forrás: Prím Online, 2020. június 12. 09:26

A Samsung legújabb szemkímélő kialakítású ívelt monitorai, a T55 modellek kiemelkedő felszereltséggel, valamint a munkát és játékot egyaránt segítő funkciókkal érkeznek. Az innovatív 1000R-es ívelt kijelző 75 Hz-es frissítési rátával és FreeSync támogatással biztosítja a látványos megjelenítést. A T55 sorozat tagjai már elérhetők a magyar üzletekben.

A Samsung T55 monitorok elsők között rendelkeznek 1000R-es extrém ívelt kijelzővel, amelyen az emberi szem látóteréhez igazodnak a megjelenített tartalmak, ezzel csökkenti a szem fáradását. Az ívelt kialakítás ideális az összetett munkahelyi feladatokhoz vagy akár az egész játéktér áttekintéséhez, gamerek számára. A felhasználók három méret közül választhatják ki a számukra ideális modellt, hiszen a T55 sorozatban 24-, 27- és 32 colos monitorok is megtalálhatók. 

 

Az otthoni játékot több egyedi megoldás is segíti a T55 családban. A készülékek Játék módban optimalizálják a színeket, a kontrasztot és a fényerőt, így a világos és sötét jelenetek is jól láthatók lesznek. Mindhárom modell támogatja az AMD FreeSync megoldását, amely egymáshoz igazítja az egyes játékok és a monitor frissítési rátáját, így dinamikus látványt hoz létre, szaggatás nélkül.

 

A hosszútávú, kényelmes használatot segíti a Szemkímélő mód, amely minimálisra csökkenti a monitor kékfény kibocsátását, így a szemek frissek maradhatnak akár a munkanapok végéig is. A Samsung Villódzásmentes technológiája eltűnteti a hagyományos monitoroknál gyakran tapasztalható villódzást a képernyőről, így kevésbé lehet fárasztó a kijelző előtt töltött idő. A kiemelkedő szemkímélő technológiáknak köszönhetően a 24- és 27 colos T55 monitorok is elnyerték a TÜV Rheinland szemkímélő tanúsítványát.    

 

A T55 monitorok teljesítménye és egyedi szemkímélő technológiája letisztult megjelenéssel és praktikus funkciókkal párosul. A minimalista formatervezésű eszközök a három oldalon keret nélküli képernyőnek, a mindössze 7,9 mm-es, Szuper Keskeny kialakításnak és a szövet textúrájú hátlapnak köszönhetően tökéletesen illenek a modern otthonokba és vonzzák a tekintetet egy gaming sarok részeként is. A monitorok széleskörű csatlakoztatási lehetőségeket biztosítanak a beépített HDMI, DP és D-Sub csatlakozókkal, a hangzásért pedig két beépített 5 wattos hangszóró felel, így a T55 külső hangrendszer nélkül is teljes élményt biztosít.  

 

„A vállalkozások digitalizációjának felgyorsulásával a felhasználók egyre több időt töltenek a képernyő előtt, éppen ezért fontos, hogy olyan eszközöket használjanak, amelyek nem károsítják a látásukat – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A T55 monitorcsaláddal nem csak a szemkímélő technológiában élen járó termékeket hoztunk el a magyar piacra, az új monitorok kiemelkedő teljesítményre képesek gaming- és munkahelyi perifériaként is.”

 

A Samsung T55 szériájának monitorai már elérhetők Magyarországon. A 24 colos modell 88.900 Ft-os, a 27 colos 99.900 Ft-os, a 32 colos változat pedig 119.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg a hazai üzletekben.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

5 tipp a tökéletes online benyomásért

Idén tavasszal kénytelenek voltunk a nappaliba költöztetni munkaállomásainkat, az elmúlt időszakban azonban úgy tűnik, egy kicsit hosszabb távra kell berendezkednünk, mint azt gondoltuk. Az ősz és a tél ráadásul tipikusan a rendezvények, konferenciák időszaka, amiket most online események, webkonferenciák és videobeszélgetések váltanak majd fel. Érdemes ezért egy kicsit újragondolnunk az otthoni irodánkat, mégpedig a vizualitás szempontjából. Az LG szakértői most összegyűjtötték, hogyan tehetjük élő közvetítésekre és videokonferenciákra is alkalmassá magunkat és a házi irodánkat.

2020. november 29. 12:03

Újabb gaming monitorok az AOC-tól

Az AOC bemutatja díjnyertes G2 terméksorozatának két új, 31,5 hüvelykes (80 cm) gaming képernyőjét: a CQ32G2SE modellt (QHD – 1440p felbontással) és a C32G2AE modellt (FHD – 1080p felbontással). Mindkét képernyő 1500R görbületű VA panellel, villámgyors 165 Hz képfrissítési sebességgel és 1 ms reakcióidővel (MPRT) rendelkezik. A szakadozás nélküli selymesen lágy játékélmény érdekében a nagy formátumú képernyők támogatják az AMD FreeSync Premium funkciót és alacsony input-laggel rendelkeznek.

2020. november 28. 15:53

Home office kérdés: lapostévé vagy projektor?

A háztartások egyre jobban felfedezik, a vállalkozások viszont kevéssé élvezik a projektorok nyújtotta vizuális élményeket. Ennek megfelelően a home office terjedése felemásan hatott a gyártók bevételeire. Pedig a projektor egy bizonyos képméret felett üzleti felhasználás esetében is ár-érték arányt nézve egyértelműen olcsóbb megoldás a modern televízió készülékeknél.

2020. november 26. 12:21

A Xerox bemutatta az ipari kereslet igényeit kielégítő, legújabb nyomdai innovációs csomagját

A Xerox bejelentette legújabb nyomdaipari innovációs csomagját, beleértve az új nyomdagépeket, a meglévő nyomtatók technológiai fejlesztéseit, valamint a sebességet és a termelékenységet javító mesterséges intelligenciát és automatizálási funkciókat.

2020. november 22. 17:31

Sokoldalú kijelzőt mutatott be a Samsung

A Samsung bemutatja az új, sokoldalúan használható kijelzőkből álló Smart Monitor termékcsaládját. Az elérhető árú eszközök egyedi funkcióiknak köszönhetően egyaránt alkalmasak munkára, tanulásra vagy akár szórakozásra is.

2020. november 21. 17:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás