Legkiválóbb hazai partnereit díjazta a Dell

forrás: Prím Online, 2020. június 22. 13:39

A Dell Technologies a legjobb eredményeket elérő hazai partnerek teljesítményét jutalmazta virtuális partnereseményén, a Dell Technologies Partner Awards 2020 rendezvényen. A technológiai vállalat összesen 11 kategóriában díjazta azokat a partnereket, akik a tavalyi év során a legjobb üzleti teljesítményt nyújtották, dinamikusan fejlődtek és az új termékek és szolgáltatások területén is kiemelkedő eredményeket értek el. Az esemény meglepetés díszvendége Adrian McDonald, a Dell Technologies EMEA régiójának elnöke volt, aki a Dell Brand Ambassador díját adta át.

„Nem lennének sikeres nagyvállalatok nagyszerű partnerek nélkül. Igaz ez ránk is: a Dell Technologies rengeteget köszönhet a fáradhatatlan partnereinek. Köszönjük az értékes és kiemelkedő munkájukat és reméljük, hogy a következő évtizedben is hasonlóan sikeresen, együtt haladhatunk tovább a digitális jövő felé” – mondta Anja Monrad, a Dell Technologies közép- és kelet-európai régiós vezetője és Senior elnökhelyettese.

 

„A Dell Technologies Partner Awards díj bizonyítja, hogy milyen fontosak számunkra partnereink, és partnerhálózatunk folyamatos fejlesztése. Ez az esemény pedig egy tökéletes alkalom, hogy megünnepeljük őket, hiszen a tavalyi évben is együtt értük el a sikereket a hazai informatikai piacon” – mondta Rakonza Zsolt, a Dell Technologies Magyarország vezérigazgatója.

 

A Dell Technologies Partner Program két korábbi, világszínvonalú program előnyeit ötvöző — integrált rendszer, amely egyetlen program keretében nyújt megoldást a Dell Technologies partnerek jelenlegi és jövőbeli igényeire. A nemzetközi partnerekkel együttműködésben kidolgozott program számtalan üzleti lehetőséget és különböző visszatérítéseket biztosít a partnerek számára és három fő alappillére az egyszerűség, a kiszámíthatóság és a jövedelmezőség.

 

A Dell Technologies Partner Awards 2020 eseményen díjazott vállalatok:

 • Client Distributor of the year: CHS Hungary Kft.
 • Enterprise Distributor of the year: Ingram Micro Magyarország Kft.
 • Retailer/E-tailer of the year: Extreme Digital Zrt. 
 • Channel Partner of the year: 99999 Informatika Kft.
 • Workforce Transformation Partner of the year: 4iG Nyrt.
 • IT Transformation Partner of the year: Areus Infokommunikációs Zrt
 • Net New Business Partner of the Year: Areus Infokommunikációs Zrt.
 • Personal Achievement Award: Várkonyi György (Ingram)
 • Dell Brand Ambassador: Nagy Péter (Areus)
 • Biggest Services growth weight partner of the year: MHM Computer Hungaria Kft.
 • CEE Marketing Excellence Award: T-Systems Hungary

 

Az esemény végén a Dell Technologies egy új díjat is bejelentett, amelyet jövőre fog először kiosztani. A CSR Initiative of the Year díjat az a partner vagy disztribútor fogja megkapni, aki a legtöbbet tette a Dell Progress Made Real programjába foglalt fenntarthatósági kitűzéseiért.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone nemzetközi kutatást publikált a vállalkozások jövőjéről

11 országban, összesen több mint 2500 különböző típusú és méretű vállalkozás bevonásával vizsgálta a jövőre felkészült vállalkozások jellemzőit – többek között ellenálló- és alkalmazkodóképességüket – a London School of Economics (LSE) kutatóintézet a Vodafone megbízásából. A kutatás rámutatott: világszerte emelkedik az ún. „jövőre felkészült” (Fit For The Future – FFTF) vállalkozások száma. Ezek a vállalkozások hatékonyabban kezelik a jövő kihívásait, jobban helytállnak a fokozott versenyhelyzetben, nyitottak a digitális megoldásokra, fontos számukra a fenntartható működés, továbbá időben lekövetik a változó munkavállalói elvárásokat, valamint a növekvő és egyre szélesebb fogyasztói igényeket. 

2021. december 4. 17:50

Egy telefonhívás is átírhat nehéz sorsokat

Minden második magyar szokott adományozni és önkénteskedni is, legszívesebben pedig az állatmenhelyeket segítik – derült ki a Telenor reprezentatív, magyarországi adományozási kedvről készült kutatásából. A gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeket csak 18% jelölte meg az általa leginkább támogatott célcsoportok között, pedig hazánkban közel 25 000 gyermek és fiatal él a családjából kiemelve. Az ő életükben még nagyobb a jelentősége a stabil, biztonságot adó emberi kapcsolatoknak. Erre hívja fel a figyelmet a Telenor idén karácsonykor A kis gyufaárus lány megrázó történetével, amelyhez Dragomán György új befejezést írt, az olvasók pedig hozzájárulhatnak a gyermekotthonban élő gyerekek támogatásához.

2021. december 4. 16:29

Megindultak a magyar cégek a napelemekért

A tavalyi évhez képest három-négyszeresére drágult az elektromos energia tőzsdei ára. A lakosság által fizetendő díjak a hatósági árnak köszönhetően egyelőre nem emelkedtek, de a cégek már egyértelműen érzik az elszálló árak következményeit. A drágulás ellensúlyozására kézenfekvő megoldás a napelemek telepítése, amit az elmúlt időszakban a hazai vállalkozások körében megélénkülő érdeklődés is alátámaszt.

2021. december 4. 15:41

Teams Essentials: egyszerűen használható kollaborációs platform kisvállalkozásoknak

Decembertől már elérhető lesz az új Microsoft alkalmazás, a Teams Essentials. A működtetéséhez még csak Office csomagra sem lesz szükség és egy Microsoft Accounton keresztül megvásárolható lesz. Az alkalmazás a Teams legfontosabb funkciót kínálja különösen kedvező áron a néhány főt, legfeljebb 50 embert foglalkoztató kisvállalkozásoknak. A Microsoft egy egyszerűen használható kommunikációs és kollaborációs eszközt ad ezzel a kkv-k kezébe.

2021. december 4. 13:47

Hogyan alakul az üvegszálas adatátvitel technológia jövője?

Jelenleg vitathatatlan az üvegszálas technológiák szerepe a szélessávú internethálózatokban. Azonban ezek a hálózatok elsősorban a nagyvárosokat és környéküket szolgálják ki, így jogos a kérdés, hogyan fejlődik majd ez az iparág a következő években 2030-ig. A Deloitte tanulmánya négy szélsőséges forgatókönyvet vázol fel a piac fejlődésével kapcsolatban, melyekben azt igyekeztek megbecsülni, milyen irányt vehet az üvegszálas adatátvitel technológia jövője, kik lehetnek a legfontosabb szereplők, illetve hogyan alakulhatnak a fogyasztói szokások. 

2021. december 4. 11:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59