Legkiválóbb hazai partnereit díjazta a Dell

forrás: Prím Online, 2020. június 22. 13:39

A Dell Technologies a legjobb eredményeket elérő hazai partnerek teljesítményét jutalmazta virtuális partnereseményén, a Dell Technologies Partner Awards 2020 rendezvényen. A technológiai vállalat összesen 11 kategóriában díjazta azokat a partnereket, akik a tavalyi év során a legjobb üzleti teljesítményt nyújtották, dinamikusan fejlődtek és az új termékek és szolgáltatások területén is kiemelkedő eredményeket értek el. Az esemény meglepetés díszvendége Adrian McDonald, a Dell Technologies EMEA régiójának elnöke volt, aki a Dell Brand Ambassador díját adta át.

„Nem lennének sikeres nagyvállalatok nagyszerű partnerek nélkül. Igaz ez ránk is: a Dell Technologies rengeteget köszönhet a fáradhatatlan partnereinek. Köszönjük az értékes és kiemelkedő munkájukat és reméljük, hogy a következő évtizedben is hasonlóan sikeresen, együtt haladhatunk tovább a digitális jövő felé” – mondta Anja Monrad, a Dell Technologies közép- és kelet-európai régiós vezetője és Senior elnökhelyettese.

 

„A Dell Technologies Partner Awards díj bizonyítja, hogy milyen fontosak számunkra partnereink, és partnerhálózatunk folyamatos fejlesztése. Ez az esemény pedig egy tökéletes alkalom, hogy megünnepeljük őket, hiszen a tavalyi évben is együtt értük el a sikereket a hazai informatikai piacon” – mondta Rakonza Zsolt, a Dell Technologies Magyarország vezérigazgatója.

 

A Dell Technologies Partner Program két korábbi, világszínvonalú program előnyeit ötvöző — integrált rendszer, amely egyetlen program keretében nyújt megoldást a Dell Technologies partnerek jelenlegi és jövőbeli igényeire. A nemzetközi partnerekkel együttműködésben kidolgozott program számtalan üzleti lehetőséget és különböző visszatérítéseket biztosít a partnerek számára és három fő alappillére az egyszerűség, a kiszámíthatóság és a jövedelmezőség.

 

A Dell Technologies Partner Awards 2020 eseményen díjazott vállalatok:

 • Client Distributor of the year: CHS Hungary Kft.
 • Enterprise Distributor of the year: Ingram Micro Magyarország Kft.
 • Retailer/E-tailer of the year: Extreme Digital Zrt. 
 • Channel Partner of the year: 99999 Informatika Kft.
 • Workforce Transformation Partner of the year: 4iG Nyrt.
 • IT Transformation Partner of the year: Areus Infokommunikációs Zrt
 • Net New Business Partner of the Year: Areus Infokommunikációs Zrt.
 • Personal Achievement Award: Várkonyi György (Ingram)
 • Dell Brand Ambassador: Nagy Péter (Areus)
 • Biggest Services growth weight partner of the year: MHM Computer Hungaria Kft.
 • CEE Marketing Excellence Award: T-Systems Hungary

 

Az esemény végén a Dell Technologies egy új díjat is bejelentett, amelyet jövőre fog először kiosztani. A CSR Initiative of the Year díjat az a partner vagy disztribútor fogja megkapni, aki a legtöbbet tette a Dell Progress Made Real programjába foglalt fenntarthatósági kitűzéseiért.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A BIM lehet a magyar építőiparban új korszakot nyitó varázsige

A magyar építőiparban hiánypótló és a digitalizációt középpontba helyező képzést indított februárban a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Kara. A BIM (Building Information Modeling) szakmérnök továbbképzési szakon a nagy érdeklődés miatt már az első félévben az eredetileg tervezett létszám kétszeresével kezdődött meg az oktatás. A 37 hallgató többsége fiatal, a közelmúltban diplomázott szakember, kisebb részben már gyakorlatot szerzett BIM menedzser. Égető szükség lesz a tudásukra a magyar építőipar digitalizációjának felgyorsításában.

2021. április 17. 18:35

Online Pizsamaparti a Magyar Nemzeti Múzeumban a Da Vinci TV-vel

A Da Vinci Pizsamaparti, a szórakoztató tematikus élménytanulás képviselője hosszabb kényszerszünet után egyedülálló, élő online eseménnyel tér vissza a Magyar Nemzeti Múzeumba. 2021. április 22-én a regisztrált résztvevők Mátyás udvarának titkaival és Leonardo Da Vinci munkásságával ismerkedhetnek meg, miközben bepillanthatnak a múzeum tereibe is. A történelmi narrációt a múzeumpedagógusok mellett Balatoni József, azaz Jocó bácsi, az ország töri tanára nyújtja. A szervezők rekordszámú résztvevőre készülnek – akár 1000 gyerek is játszhat és tanulhat egyszerre az interaktív programban.

2021. április 17. 17:11

Elismerték a Philips tévék és fülhallgatók formatervét

A Philips televíziókat és audió termékeket gyártó TP Vision üzletfilozófiájának kulcseleme az európai stílusú dizájn, amely most a formatervezés világának legmagasabb elismerésében részesült: négy termék is elnyerte a patinás Red Dot dizájndíjat. 

2021. április 17. 15:03

A Bridgestone kapta a 2021-es ‘‘Év gyártója” címet nyári gumiabroncs kategóriában

Az abroncsgyártó két prémium terméke is kimagasló eredményekkel zárt a német autóklub és a neves magazinok idei nyári abroncs tesztjein. A Bridgestone Potenza Sport és Turanza T005 abroncsok több teszten is dobogós helyezést értek el száraz és nedves körülmények között. 

2021. április 17. 11:57

Döntések születtek a Magyar Telekom Éves Rendes Közgyűlésén

A Magyar Telekom Igazgatósága az 502/2020 (XI. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban a „Rendelet”) szerinti felhatalmazás alapján eljárva jóváhagyta a Társaság 2020. évi auditált konszolidált és egyedi éves beszámolóját, és a 2020. évi eredmény után a részvényeseknek összesen 15.311.396.940 Ft osztalék kifizetéséről döntött. Az Igazgatóság Magyar Telekom törzsrészvények vásárlására szóló felhatalmazásról határozott, és megválasztotta a Társaság könyvvizsgálóját.

2021. április 17. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27