Már Magyarországon is elérhetőek a TCL 8K QLED X91 széria okostelevíziói

forrás: Prím Online, 2020. július 1. 15:52

Megérkezett Magyarországra a TCL Electronics legújabb 8K QLED X91 sorozata: az X91 széria okostelevíziói már megvásárolhatók a hazai viszonteladóknál. A legújabb TCL QLED 8K X91 Quantum Dot Display-alapú termékcsaládjával szintet léphetünk a szórakozás terén. A sorozat kiváló audiovizuális minőségével, TCL AI technológiájával és a kifinomult formatervezéssel páratlan élményt nyújt az otthoni tévézésben.

 

TCL X91: Részletgazdag megoldások, újszerű látványvilág

A 8K-s X91 széria készülékeinek felbontása a négyszererese a 4K-s UHD-televíziók, és 16-szorososa a Full HD-televíziók képminőségének. A 7680x4320-as képernyő több mint 33 millió pixele minden eddiginél élesebb és részletgazdagabb vizuális élményt nyújt. Emellett az X91 sorozat tagjai képesek felskálázni a HD-, FHD- és 4K minőségű felvételeket. A konvertálás során a rendszer automatikusan javítja a kép tisztaságát, valamint szín- és frekvenciakompenzációt is alkalmaz a természetes és részletgazdag kép érdekében.

Valósághű színek, lenyűgöző képminőség

A legkorszerűbb Quantum Dot technológiának köszönhetően az X91 sorozat okostelevíziói képesek a professzionális kamerák által rögzíthető több mint egymilliárd szín és árnyalat, a hagyományos LED vagy OLED TV-nél mélyebb és részletgazdagabb kép visszaadására.

 

4K HDR PREMIUM 1000 

A fejlett HDR 1000 technológiának köszönhetően a kép élénk és részletgazdag. A technológia biztosítja, hogy minden jelenet tökéletesen optimalizált színnel, kontraszttal és részlettel jelenjen meg. A készülékek 1000 nit maximális fényereje és továbbfejlesztett FALD-technológiája még a világos terekben is hibátlan vizuális élményt nyújt.

 

Dolby Vision és Dolby Atmos

Az X91 sorozat támogatja a Dolby Vision és Atmos technológiákat, amelyek hozzájárulnak a kivételes kép- és hangélményhez: a Vision HDR rendkívüli színvilágot, kontrasztot és fényerőt nyújt, míg az Atmos lélegzetelállító hangélményt kínál.

 

Beépített ONKYO hangrendszer

Az X91 sorozat beépített Onkyo hangrendszere moziminőségben adja vissza a Dolby Atmos magával ragadó hangzását.

Android TV számtalan előnnyel

Az X91 sorozat tagjai a világ legnépszerűbb operációs rendszerét, az Android TV-t használják, amely beépített Chromecast szolgáltatásával sokrétű és személyre szabható felhasználói élményt nyújt. 

 

Segítségével több mint 500 ezer féle tartalom közül válogathatnak a felhasználók, de pillanatok alatt megoszthatók multimédia fájlok is a TV készülékkel. A Google Assistant használatával az okostelevíziók távirányító nélkül, hangutasítással kapcsolhatók be, de állítható a hangerő és sok más funkció is elérhető a hangvezérlés segítségével.

IMAX Enhanced

A TCL X91 Android QLED sorozat készülékei a rendkívüli audiovizuális jellemzőinek és a nagyméretű kijelzőjüknek köszönhetően IMAX Enhanced tanúsítványt kaptak. Az IMAX Enhanced az IMAX és a DTS technológiát felhasználva új minőségi szintet nyújt az otthoni szórakoztatásban. Az IMAX Enhanced program olyan tartalmakat jelöl, amelyeket az otthoni környezetnek megfelelően dolgoztak át, hogy azok zajtalanabb, élesebb, magasabb fényességű 4K HDR képet és erőteljes, magával ragadó hangot nyújtsanak.

 

Multifunkcionális Pop-Up kamera

Az X91 sorozat tagjainak beépített, Pop-Up kamerája ötvözi a hagyományos tévézés és az online kapcsolattartás élményét: a Google Duo segítségével, a kamerával videóhívásokon és meetingeken vehetünk részt. 

 

Elegáns, keret nélküli fém dizájn

A lehető legnagyobb képernyőfelület érdekében a készülék elülső része keret nélküli. Az ultravékony fém kialakítás nem csak elegánssá, hanem strapabíróvá is teszi a TV-t, ami letisztult megjelenésének hála bármilyen környezetbe jól illik. 

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Beutatkozik a Philips Performance sorozata

A Philips TV 2022-ben felfrissíti sikeres Philips Performance sorozatát az új, nagyobb teljesítményű Philips 8807-es Ambilight TV és az új, többfunkciós Philips B8507 3.1 Dolby Atmos soundbar bevezetésével. Az új Philips TV és soundbar megjelentetése tovább erősíti a népszerű „The One” üzenetet, amely egyértelműen azonosítja a Philips Performance sorozat termékeit. Ezek a TV-k a prémium modellekhez hasonló teljesítményt, azok minőségi európai formatervezését és főbb funkcióit kínálják, mindezt középkategóriás, rendkívül versenyképes áron. 

2022. január 28. 19:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58