A világ legjobb gamer egere már mini méretben is kapható

forrás: Prím Online, 2020. július 10. 13:17

A Razer a mai napon piacra dobta a Razer DeathAdder V2 Mini-t, amely a Razer DeathAdder családjának legújabb tagja. A Razer DeathAdder V2 Mini úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a közösség - egy kisebb, könnyű változatra vonatkozó - igényeinek, miközben megtartja az ikonikus ergonomikus jobbkezes kialakítást, amely mellett már több mint 10 millió Razer DeathAdder rajongó tette le a voksát. 

A mindössze 62 grammos Razer DeathAdder V2 Mini egy kisebb kézméretekhez tervezett, ultrakönnyű gamer egér. A „tenyeres” és a „karmos” fogásstílus mellett egyaránt páratlan kezelhetőséget nyújtó, sokoldalú forma kényelmet biztosít a hosszú játékórák alatt is.

 

 

A Razer DeathAdder V2 Mini a Razer akár 70 millió kattintásos élettartamot biztosító, ikonikus optikai egérkapcsolóit kapta meg. A 8500 DPI érzékenységű optikai szenzor hibátlanul és kipörgésmentesen, nagyfokú pontossággal követi az egér mozgását. 

 

 

A Razer DeathAdder V2 Mini hat programozható gombbal, és eszközmemóriaprofil-tárolóval rendelkezik, hogy útközben is könnyedén hozzáférhess személyes beállításaidhoz, emellett pedig 100%-ban PTFE (politetrafluoretilén) egértalpakkal lett felszerelve, amelyek bármilyen felületen garantálják a legsimább siklást. Az eszköz Razer Chroma RGB világítással is rendelkezik.

 

 

A DeathAdder V2 Mini-vel együtt a Razer bemutatja az új csúszásgátló Razer Mouse Grip Tape-et (egér fogásszalagot) is. Ez az előre vágott grip tape az egér felső gombjaira, oldalára vagy a tenyértartóra ragasztható fel a játék közbeni jobb egérkezelés érdekében. A grip tape megtalálható a DeathAdder V2 Mini dobozában, valamint külön megvásárolható a Razer legújabb egereinek legtöbbjéhez is.

 

 

 

Az új Razer DeathAdder V2 Mini ideális a kis és közepes méretű kezekkel rendelkező játékosok számára, akik egy rendkívül könnyű, ergonomikus egeret keresnek, megfelelő mérettel és fogással.  

 

A termék elérhető 2020. július 9-től a Razer.com-on és a hivatalos viszonteladóknál.

 

A Razer DeathAdder V2 Mini 49,99 USD / 59,99€ ajánlott fogyasztói áron kerül kereskedelmi forgalomba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24