A Tech Data hozzávetőleg 750 millió dollárt fordít a digitális transzformáció felgyorsítására

forrás: Prím Online, 2020. július 11. 09:40

Az Apollo Global Management magántőke-társaság befektetői által végzett akvizíciót követően a Tech Data bejelentette, hogy hozzávetőleg 750 millió dollárt tervez befektetni a digitális transzformációt elősegítő kezdeményezésekbe az elkövetkező öt évben. A beruházással a Tech Data azon stratégiáját kívánja erősíti, melynek célja azoknak az innovációknak a felgyorsítása, melyek révén sokrétűbb tapasztalatokat és magasabb fokú agilitást biztosíthatnak a vállalkozásoknak a technológiai ökoszisztéma minden területén.

„A Tech Data Apollo alapokon keresztüli akvizíciója jelentős mérföldkő vállalatunk történetében, és a támogatásuk révén – az előző évek gyakorlatát folytatva –, továbbra is a hosszú távú értékteremtésre koncentrálhatunk” – mondta el Rich Hume, a Tech Data vezérigazgatója. „Elkötelezettek vagyunk azon stratégiánk végrehajtása mellett, mely a Tech Data-t egy olyan vállalattá alakítja, amely működésbeli és kulturális téren egyaránt új sztenderdeket határoz meg az iparágunkban. Úgy véljük, hogy az Apollo felbecsülhetetlen értékű partnerünk lesz abban, hogy értékesítési partnereink hatékonyabban vihessék piacra azokat a technológiai termékeket és megoldásokat, amelyek jövedelmezőek lehetnek a szervezeteknek és gördülékenyebbé teszik a technológián nyugvó hálózatok kialakítását.”

 

A Tech Data digitális transzformációt elősegítő kezdeményezései olyan platformokra, automatizációs és analitikai megoldásokra irányulnak, melyek révén a vállalatok hatékonyan és teljeskörűen ki tudják szolgálni ügyfeleik gyorsan változó igényeit. A program magába foglalja egy hiperméretezhető digitális üzleti platform és egy felhő-alapú digitális piactér létrehozását, melyek megfelelően támogatják a Tech Data ambiciózus növekedési terveit és kiszolgálják a feltörekvő technológiai piacokat és fogyasztási modelleket.

 

„Az Apollo a Tech Data-ra, mint stabil, jelentős növekedési potenciállal bíró és további diverzifikációra alkalmas platformra tekint és mi elkötelezettek vagyunk azon befektetések mellett, amelyek e vízióra épülnek” – mondta el Kalsow-Ramos, az Apollo magántőke-partnere. „Az ötéves időtávra tervezett befektetés hozzájárul ahhoz, hogy a Tech Data hozzájusson azokhoz az erőforrásokhoz, amelyekkel egy nagyívű digitalizációs és innovációs programot indíthat, amellyel megváltoztathatja az értékesítési partnereivel és munkatársaival ápolt kapcsolatát.”

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Majd ötödével nőtt egy év alatt a Huawei márkaértéke

Tizennyolc százalékkal, 64.887 milliárd euróra nőtt a Huawei Technologies márkaértéke, ezzel már a kilencedik helyen áll az Európai Márkaintézet (European Brand Institute) 2022-es évi TOP100 globális márkákat rangsoroló listáján. A független tanácsadó szervezet által készített rangsor 16 szektor több mint 3000 vállalatának és azok márkáinak elemzésével a 2021-es pénzügyi év adatai alapján készült. A Huawei egy év alatt négy helyet lépett előre, immár a második legértékesebb kínai, és az ötödik legértékesebb technológiai márka a világon. 

2022. december 1. 09:56

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics (LG), amelyeknek köszönhetően a vállalat felkészültebben nézhet szembe a jövő kihívásaival. A szervezeti átalakítás elsődleges célja, hogy felgyorsítsa a jövőbeni növekedést, és to-vábbra is garantálja, hogy az LG egyedi élményt és értéket kínáljon a vásárlók számára.

2022. november 30. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56