Rekordkínálattal indult el Gódor András sonkás-sajtos webshopja

forrás: Prím Online, 2020. július 14. 13:50

„A Sonkás” Gódor András 25 éve dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy két hagyományos boltja mellett elindította a webáruházát is. Ha már online lábat növesztett, itt is a minőségre törekszik: rekordméretű sonkakínálatot állított össze, közel 500 termék közül válogathatunk nála. Magyar gyártók válogatott húskészítményei mellett a külföldi sonkák legnagyobb hazai választékával indult el a hazánk legnagyobb kínálatú sonkás webshopja, a sonka.hu.

Több mint három évtizede dolgozik a Fény utcai piacon Gódor András, akit ma már mindenki - de a budaiak biztosan - csak „a Sonkásként” ismernek. 15 éve viseli ezt a nevet a hentes-kereskedő üzlete, amely jó hírnevét a bőséges választék mellett a minőségi termékeknek köszönheti.

 

Gódor András mindig a legjobbra törekedett, értéket szeretett volna teremteni, a napokban pedig új webshopja elindításával egy 25 éve dédelgetett álma vált valóra.

 

 

„Hosszú ideje játszottam a gondolattal, hogy a termékeinket online is elkezdjük forgalmazni, de valamiért mindig akadályba ütköztem. A koronavírus-járvány idején viszont olyan nyomás helyeződött ránk, hogy eljött a végső elhatározás, és belevágtunk a megvalósításba. Rengeteg munka áll mögöttünk, három hónapig dolgoztunk rajta, de a végeredményt látva és a visszajelzéseket hallva úgy érzem, abszolút megérte az energiabefektetés” – fogalmazott.

 

A webshopon közel 500 minőségi termékből, köztük hazai és import sonkákból és sajtokból, szárazáruból, tejtermékekből, konzervekből és salátakiegészítőkből válogathatnak a vásárlók.

 

A kínálat más hazai webáruhazákhoz képest jóval szélesebb és magasabb minőséget képvisel. Gódor András ezzel kapcsolatban elmondta, „a Sonkás” termékei házhozszállítás után is olyanok, mintha a boltban vette volna megrendelő.

 

 

Tartósítószer nélkül, környezetbarát módon

„Sonkáink szavatossága ugyan rövidebb, de frissebbek, nem tartalmaznak tartósítószereket, és a csomagolásnál nem használunk műanyagot, így a környezetvédelemre is hangsúlyt fektetünk. A magasabb minőségű helyi sonkákon kívül osztrák, német, olasz, spanyol, szlovén, francia, belga és macedón különlegességeket is kínálunk, virslink pedig túlzás nélkül a piac legjobbja” – magyarázta a hentes-kereskedő.

 

Hozzátette azt is, odafigyelnek az ételérzékenyekre is, így több termékük teljesen adalékanyagmentes: nem tartalmaz laktózt, glutént, polifoszfátot és színezéket sem.

 

Gódor András büszkén ecsetelte továbbá azt is, hogy sajttálak, sonkatálak és vegyes tálak is rendelhetők már tőlük különböző méretekben, amiket főleg családi vagy baráti összejövetelekre ajánlj. Ráadásul a vásárlók maguk állíthatják össze, mi legyen a házhoz küldött tányérokon.

 

Mivel számukra az élelmiszer bizalmi kérdés, Gódor András majdnem minden beszállítójával személyes kapcsolatban áll, sokat kóstol, saját ízlése pedig visszaköszön a pultban és a webshopon is, mert olyat nem árul, ami nekem nem ízlik.

 

„Tőlünk mindenki olyat kap, amihez máshol nem jutna hozzá, és erre én vagyok a biztosíték. Ahogy cégünk üzleti hitvallása is szól: amit mi nem ennénk meg, azt nem adjuk másnak sem!” – tette hozzá, köszönetet mondva egyúttal a sonka.hu-t fejlesztő Modernity Marketingnek, akik nélkül nem jöhetett volna létre az online webáruház.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05