Változás a Rentasystem Zrt. élén

Henger Attila, 2020. július 24. 13:50

2020. július 15-től Székely Balázs vezérigazgató távozik a Rentasystem Zrt. éléről, helyét Bence Erika gazdasági igazgató veszi át. 

Székely Balázs 2013-ban alapította az, akkor még Rent-a-server Kft. vezetésével működő cégcsoportot, amely kezdettől fogva tartós bérleti megoldásokat kínál középvállalatok valamint hazai és multinacionális nagyvállalatok számára. A főképp a hazai KKV-k világában Rentasystem néven gyors fejlődést felmutató vállalat az elmúlt években egyre nagyobb piaci szeletet tudott kihasítani, mivel egyedüliként a vezetői autók és flotta gépkocsik, IT eszközök és szoftverek, illetve gépek és berendezések terén is képes finanszírozási szolgáltatásokat nyújtani.   

 

2020 év elején négy korlátolt felelősségű társaság, a rent3.hu Kft., az A4S.hu Kft., a Rentasystem és a Fundation.hu Kft. egyesültek, és az összeolvadás eredményeként egy 3,5 milliárdos mérlegfőösszeggel, egy milliárdos árbevétellel, 15 fővel, 500 élő szerződéssel rendelkező, új, zártkörű részvénytársaság alakult Rentasystem Zrt. néven Székely Balázs vezetésével, aki több mint 20 éves, sikeres beruházási projektfinanszírozási tapasztalatot vitt az új cégbe.

 

“Az elmúlt hét év során egy fantasztikus csapattal együtt kimagasló eredményt tudtunk elérni a piacon, annak ellenére, hogy a piaci körülmények sokszor nem voltak adottak hozzá. A kulcs mindig is az előretekintés volt, az új megoldásokra törekvés valamint folyamatos fejlesztés és növekedés. Rengeteg tapasztalattal, némi pihenő után most új kihívások felé fordulok” - mondja Székely Balázs, aki hiánypótló és újszerű filozófiát hozott az integrált eszközfinanszírozás területén, a tőkehiánnyal küszködő kkv-k számára.

 

A vezérigazgatói posztot július 15-től Bence Erika veszi át, aki több mint 20 éves lízingpiaci tapasztalattal rendelkezik, és a Rentasystem-hez 2020. januárjában csatlakozott gazdasági igazgatóként.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39