Változás a Rentasystem Zrt. élén

Henger Attila, 2020. július 24. 13:50

2020. július 15-től Székely Balázs vezérigazgató távozik a Rentasystem Zrt. éléről, helyét Bence Erika gazdasági igazgató veszi át. 

Székely Balázs 2013-ban alapította az, akkor még Rent-a-server Kft. vezetésével működő cégcsoportot, amely kezdettől fogva tartós bérleti megoldásokat kínál középvállalatok valamint hazai és multinacionális nagyvállalatok számára. A főképp a hazai KKV-k világában Rentasystem néven gyors fejlődést felmutató vállalat az elmúlt években egyre nagyobb piaci szeletet tudott kihasítani, mivel egyedüliként a vezetői autók és flotta gépkocsik, IT eszközök és szoftverek, illetve gépek és berendezések terén is képes finanszírozási szolgáltatásokat nyújtani.   

 

2020 év elején négy korlátolt felelősségű társaság, a rent3.hu Kft., az A4S.hu Kft., a Rentasystem és a Fundation.hu Kft. egyesültek, és az összeolvadás eredményeként egy 3,5 milliárdos mérlegfőösszeggel, egy milliárdos árbevétellel, 15 fővel, 500 élő szerződéssel rendelkező, új, zártkörű részvénytársaság alakult Rentasystem Zrt. néven Székely Balázs vezetésével, aki több mint 20 éves, sikeres beruházási projektfinanszírozási tapasztalatot vitt az új cégbe.

 

“Az elmúlt hét év során egy fantasztikus csapattal együtt kimagasló eredményt tudtunk elérni a piacon, annak ellenére, hogy a piaci körülmények sokszor nem voltak adottak hozzá. A kulcs mindig is az előretekintés volt, az új megoldásokra törekvés valamint folyamatos fejlesztés és növekedés. Rengeteg tapasztalattal, némi pihenő után most új kihívások felé fordulok” - mondja Székely Balázs, aki hiánypótló és újszerű filozófiát hozott az integrált eszközfinanszírozás területén, a tőkehiánnyal küszködő kkv-k számára.

 

A vezérigazgatói posztot július 15-től Bence Erika veszi át, aki több mint 20 éves lízingpiaci tapasztalattal rendelkezik, és a Rentasystem-hez 2020. januárjában csatlakozott gazdasági igazgatóként.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Xiaomi: Dobogós helyen a mobilpiacon

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

2020. október 31. 14:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás