Új AltaLink digitális munkahelyi asszisztensek a Xeroxtól

forrás: Prím Online, 2020. július 26. 10:37

A Xerox bejelentette új multifunkciós nyomtatóinak érkezését: a ConnectKey technológiának köszönhetően a Xerox AltaLink C8100 és a Xerox AltaLink B8100 még jobban támogatja a mai flexibilis munkakörnyezetet és segít a cégeknek a digitális átalakulás felgyorsításában.

A Xerox nemrégiben készült Future of Work felmérése szerint a vállalkozások 34%-a szeretné felgyorsítani a digitális átállását a COVID-19 helyzet miatt.

 

 

 

„A ConnectKey technológia az AltaLink C8100/B8100 modelleket digitális munkahelyi asszisztensekké alakítja, amelyekre szüksége van a modern vállalkozásoknak annak érdekében, hogy felgyorsíthassák digitális átalakulásukat” - mondtaTracey Koziol (senior vice president, Global Offerings, Xerox). „A táblagépszerű, intuitív felhasználói felület egyszerűen kezelhető, emellett a felhasználó akár a mobil készülékéről is tud nyomtatni. Ezek a munkahelyi asszisztensek áthidalják a fizikai és a digitális világot – köszönhetően az olyan innovatív alkalmazásoknak, mint például a kézirat konvertálása szerkeszthető szöveges dokumentummá, a személyes információkhoz a dokumentumok automatikus szerkesztése, vagy hangfájlok létrehozása szövegből.”

 

A rugalmasabb munkakörnyezet fokozott biztonsági aggályokat vet fel. A Xerox ezért olyan vezető kiberbiztonsági szakértőkkel áll partnerségben, mint a McAfee és a Cisco, hogy biztosítsák az AltaLink átfogó beépített biztonságát – védjék mind az eszközöket, mind a hálózatot. Az iparág vezető biztonsági megoldásaival, például a McAfee, a LogRhythm és a Splunk biztonsági információs és eseménykezelő megoldásaival való integráció pedig egyszerűsíti a biztonsági események jelentését és kezelését.

 

A Xerox Workplace Suite és a ConnectKey Apps az utóbbi két évben elismerésben részesült a Keypoint – BLI által (Document Imaging Software Line of the Year Award

Outstanding Job Management & Mobile Print Solution).  

 

Elérhetőség:

Az AltaLink C8100 és B8100 is elérhető Amerikában. 

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában még csak az AltaLink B8100 érhető el, de a 2020 szeptemberétől a C8100 is kapható majd.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A modern idők professzionális felhasználóinak szánja új monitorát a Philips

A kreatív szakemberek és művészek sokoldalú munkát végeznek, és olyan megoldásokat keresnek, amelyek megfelelnek egyéni és speciális igényeiknek, így teljes mértékben kifejezhetik kreativitásukat. Munkájuk támogatásához olyan nagy teljesítményű monitorra van szükségük, amely teljesítménynövelő funkciókat, kiváló minőségű vizuális megjelenítést és kényelmes konnektivitást biztosít.

2022. november 21. 17:21

Az AGON 5. generációja új modellekkel bővül

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – bemutatja a legújabb AGON 5 sorozat két újabb modelljét: A 27″/68,6 cm-es AGON AG275QZ/EU Fast IPS panellel és Quantum Dot réteggel rendelkezik, így 1,07 milliárd színt jelenít meg, 240 Hz-es (felkapcsolható 270 Hz-re) frissítési frekvencia, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidő mellett. Alacsonyabb árú testvére, 27 hüvelykes AGON AG275QZN/EU magas kontrasztú Fast VA panellel rendelkezik és ugyanolyan e-sport specifikációkat nyújt: 240 Hz frissítési ráta, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidő. 

2022. november 17. 15:27

Megérkezett az M3, a Sony új gamer vonalának legfrissebb tagja

A Sony közzétette az INZONE M3 gaming monitor európai elérhetőségének listáját, mely szerint egyes országokban már most előrendeléseket lehet leadni a termékre. Az új gaming márka magába foglalja a Sony audiovizuális technológiájának úttörő szakértelmét és mindemellett olyan funkciókat kínál, amelyekkel a felhasználók maximálisan átélhetik a játék élményét. Az INZONE-t úgy tervezték, hogy rendkívüli teljesítményének köszönhetően a játékos igazán belemerülhessen az akcióba, és egyszerűbb lehessen számára a győzelem.

2022. november 17. 11:20

Bemutatták a legújabb Alienware termékeket

A Dell Technologies három új Alienware eszközt mutatott be. Az Alienware folytatja azon küldetését, hogy elsőrendű játékélményt teremtsen a most bemutatott három új eszközével: az átdolgozott Alienware R15 asztali számítógépével, a szintén játékosoknak szánt kompakt, de számos kiváló tulajdonsággal rendelkező Tenkeyless billentyűzettel és a már második QD-OLED Gaming monitorral, immáron az alacsonyabb árkategóriában.

2022. november 16. 20:01

Így profitálhat a két legnagyobb asztali FFF 3D nyomtatógyártó összeolvadásából

Az asztali FDM/FFF 3D nyomtatás két meghatározó szereplője, az Ultimaker és a Makerbot nemrég bejelentette a két vállalat összeolvadását. A partnerséget az iparban rendkívül népszerű Ultimaker S5 kétfejes 3D nyomtató globális promóciójával ünneplik.

2022. november 9. 20:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20