Elismert pénzügyi szakértő csatlakozott az EY-hoz

forrás: Prím Online, 2020. július 28. 10:41

Új partnerrel erősíti könyvvizsgálati szolgáltatásait Magyarország egyik vezető tanácsadó cége. Szépfalvi Zsuzsanna az elmúlt 25 év során hazai és nemzetközi bankok, befektetési társaságok és biztosítók kiemelt auditoraként dolgozott. 

Idén július 1-jétől partnerként csatlakozott az EY könyvvizsgálati üzletágához Szépfalvi Zsuzsanna. A szakember több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, ahol banki, biztosítási és befektetési szolgáltatásokat nyújtó, tőzsdén jegyzett szervezetek könyvvizsgálatait irányító audit partner volt. Korábban a Deloitte és az Arthur Andersen tanácsadócégeknél töltött be szenior pozíciókat. Zsuzsanna karrierje során átfogó ismereteket szerzett a bankszektorban működő hazai és nemzetközi társaságok számára kínált számviteli tanácsadás, portfólióminőség-ellenőrzés és szervezeti átvilágítás területén.

 

„Célom, hogy a digitális átalakulás nyújtotta lehetőségekkel minél hatékonyabban támogassuk a pénzügyi szektort, és olyan értékteremtő szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek egyszerre növelik az intézményekbe vetett társadalmi bizalmat és a szervezetek versenyképességét” – emelte ki Szépfalvi Zsuzsanna, az EY újonnan csatlakozott audit partnere.

Kulcsszavak: +céginfo EY

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar cég innovációiért rajong a világ

Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary vezérigazgatója a nyolcadik Bizalom Gálán vehette át a legmagasabb üzleti kategória nagydíját, a Leader Of The Year trófeát a nagyvállalati kategóriában. A díjazott vezető nemcsak a cége szakmai sikereire és innovációira büszke, de arra is, hogy munkatársai is a szívükön viselik a vállalat működését és a fenntarthatósági törekvéseiket.

2023. március 26. 16:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48