Elismert pénzügyi szakértő csatlakozott az EY-hoz

forrás: Prím Online, 2020. július 28. 10:41

Új partnerrel erősíti könyvvizsgálati szolgáltatásait Magyarország egyik vezető tanácsadó cége. Szépfalvi Zsuzsanna az elmúlt 25 év során hazai és nemzetközi bankok, befektetési társaságok és biztosítók kiemelt auditoraként dolgozott. 

Idén július 1-jétől partnerként csatlakozott az EY könyvvizsgálati üzletágához Szépfalvi Zsuzsanna. A szakember több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, ahol banki, biztosítási és befektetési szolgáltatásokat nyújtó, tőzsdén jegyzett szervezetek könyvvizsgálatait irányító audit partner volt. Korábban a Deloitte és az Arthur Andersen tanácsadócégeknél töltött be szenior pozíciókat. Zsuzsanna karrierje során átfogó ismereteket szerzett a bankszektorban működő hazai és nemzetközi társaságok számára kínált számviteli tanácsadás, portfólióminőség-ellenőrzés és szervezeti átvilágítás területén.

 

„Célom, hogy a digitális átalakulás nyújtotta lehetőségekkel minél hatékonyabban támogassuk a pénzügyi szektort, és olyan értékteremtő szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek egyszerre növelik az intézményekbe vetett társadalmi bizalmat és a szervezetek versenyképességét” – emelte ki Szépfalvi Zsuzsanna, az EY újonnan csatlakozott audit partnere.

Kulcsszavak: +céginfo EY

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Xiaomi: Dobogós helyen a mobilpiacon

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

2020. október 31. 14:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás