Budapesttel erősít a leglátogatottabb magyar utazási oldal

forrás: Prím Online, 2020. július 28. 14:30

Július közepén indította el a Travelo.hu Budapest fókuszú mellékletét, melyben az online kiadvány szerkesztősége minden eddiginél nagyobb figyelmet szentel Budapest turisztikai és kulturális értékeinek.

“A legolvasottabb online utazási oldalként magazinos tartalmainkban a külföldi úti tippek mellett eddig országos fókusszal javasoltunk programokat, szállásokat, gasztro célpontokat, de mostantól még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy egyfajta digitális útikönyvként a vidékről Budapestre kiránduló, illetve a budapesti lakosok számára ajánljunk akár egy napos programokat, felfedezni való csodákat, amitől igazán jó érezhetik magukat turistaként vagy szórakozást kereső helyi lakosként a fővárosban.“ - mondta el Lehóczki Márta, a Travelo.hu főszerkesztője.

 

A tematikus mellékletben helyet kapnak program- és rendezvény ajánlók, kulturális programok, városnéző séták, szállás- és vendéglátóhely tesztek, de megtalálhatók lesznek az eddig leginkább külföldi turisták által igénybe vett turisztikai szolgáltatások bemutatásai is. 

 

 

“Az új Budapest tematikus mellékletünk létrehozásával is szeretnénk tényleges szerepet vállalni a hazai turizmus újraindításában azzal, hogy minél több belföldi utazási lehetőséget, szolgáltatást és programot mutatunk be olvasótáborunknak. Online kiadványunk a havi 690.000 egyedi látogató elérésével - 2020 első félévének átlaga alapján -  a leglátogatottabb utazási oldalként a magyar piacon erre megfelelő és hatékony platform.” - tette hozzá Gyulavári Andrea, a Travelo.hu értékesítési- és marketing vezetője.

 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IOI Tudományos Bizottságának tagjává választották az ELTE oktatóját

Németh Zsoltot, az ELTE Informatikai Karának oktatóját a  Nemzetközi Informatikai Diákolimpia Tudományos Bizottságába választották 5 éves időtartamra.

2021. január 25. 19:26

Együttműködik a Team Vitality és a Philips monitors

A Team Vitality globális esports szervezet örömmel jelenti be, hogy szövetségre lépett az MMD-vel, a vezető képernyő-specialistával és a Philips monitors márka licencpartnerével. A Philips monitors a partnerség keretében támogatja a Team Vitality FIFA csapatát, akik kizárólag a Philips Momentum prémium terméksorozaton fognak játszani. A Philips monitors megjelenik a FIFA csapat hivatalos mezén is és a felek szorosan együttműködnek a személyre szabott tartalmak és az egyedi történtek megformálásában.

2021. január 25. 18:14

Online gyermekvédelmi kampányt indít a Magyar Telekom

A Magyar Telekom a Hintalovon Alapítvánnyal partnerségben, véleményvezérek bevonásával indít edukációs programot Digitális Szülő vagyok! néven. A kampány célja, hogy felhívja a szülők figyelmét a gyermekek online térben való megjelenésének lehetséges veszélyeire és iránymutatást adjon, hogyan lehet tudatosan és biztonságosan tartalmakat megosztani a közösségi média felületeken. 

2021. január 25. 16:33

Az ABB környezetbarát szuperjachthoz szállít Azipod elektromos hajtást

A luxusjachtokat építő, holland Oceanco vállalattal kötött, az Azipod-technológia beépítését célzó projekthez kapcsolódó első szerződés megalapozza a két vállalat együttműködését a fenntartható elektromos hajtások piacán, amelynek forgalma 2025-re várhatóan meghaladja a 10 milliárd dollárt is. 

2021. január 25. 14:59

A Vodafone Csoport 20 millió eurót fektet a digitális készségek és oktatás fejlesztésébe világszerte

Az oktatás világnapja alkalmából a Vodafone Csoport bejelentette, hogy a Vodafone Alapítvány a következő 5 évben 20 millió euróval támogatja a helyi Alapítványok digitális készségeket fejlesztő és oktatási programjait. A támogatás így a hazai oktatás mellett az Albániában, Csehországban, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Törökországban és az Egyesült Királyságban tanuló diákokat fogja segíteni. A befektetés 2025-re várhatóan 16 millió tanulót fog elérni.* 

2021. január 25. 13:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás