Kulcs-Soft a válságálló magyar techcég

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 29. 15:17

Az évek óta dinamikusan fejlődő Kulcs-Soft nem okozott csalódást a befektetési szektor szereplőinek, a piaci várakozások feletti eredményekről számolt be 2020. első féléves tőzsdei jelentésében.

Adózás előtti nyeresége 38%-kal volt magasabb az előző év azonos időszakához képest.

 

A KKV szektorra optimalizált szoftvertermékei a COVID időszak alatt több ezer vállalkozásnak tették lehetővé a távoli, illetve otthoni munkavégzésre történő gyors átállást. Felhő szolgáltatásból származó árbevétele 30%-kal, szoftverértékesítési árbevétele 20%-kal nőtt.

 

A cég társadalmi felelősségvállalását mutatja, hogy 30.000 hazai vállalkozásnak biztosítanak ingyenes online számlázó szoftvert, ebben a válságos időszakban.

 

 

Az elmúlt időszak bizonyította, hogy a legújabb technológiába invesztáló és ezekből piaci terméket fejlesztő cégek, képesek az ilyen váratlan és összetett gazdasági összeomlást okozó időszakot is eredményesen kezelni - nyilatkozta Szabó Ervin a vállalat vezérigazgatója.

 

A Kulcs-Soft azon kevés hazai cégek egyike, aki a COVID időszakra szakértői létszámbővítéssel válaszolt és új szoftvermegoldásokat hozott ki a vállalkozások működésének megkönnyítése érdekében. Legújabb fejlesztésük eredménye, hogy a könyvelők közvetlenül a NAV online számlarendszeréből dolgozhatják fel az adott vállalkozás bejövő és kiállított számláit.

 

A cég következő nagy lépése, hogy megjelenik a szlovák piacon online ügyviteli rendszerével. A cél, hogy tovább növelje nemzetközi piaci jelenlétét. Jelenleg 250.000 regisztráló vette használatba BizXpert nevű alkalmazását globális szinten.

Kulcsszavak: Kulcs-Soft +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59