Az LG “Come Home Challenge” kihívása a család és az otthon értékét helyezi a középpontba

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 1. 11:55

Azoknak a családoknak, akiknek nem vagy nem megfelelően biztosított a lakhatása, a menedékkérés sokszor nem biztonságos vagy nem megvalósítható. Az LG Electronics (LG) ezért úgy döntött, együttműködésre lép a Habitat for Humanity nonprofit szervezet koreai ágával, amelynek küldetése, hogy e családokat világszerte lakások építésével és korszerűsítésével segítse.

Az LG arra biztatja követőit, hogy vegyenek részt a #LGComeHomeChallenge kihívásban egy videó elkészítésével, amelyben bemutatják, miért fontos számukra az otthon és miért jó hazatérni. Az elkészült videókat a Facebook vagy az Instagram felületére tölthetik fel a résztvevők. Az #LGComeHomeChallenge hashtag alatt futó kampány a vállalat saját videójával veszi kezdetét, amely a szerető otthonokba történő hazatérés örömteli pillanataira emlékeztet mindannyiunkat, valamint a mindennapi életet megkönnyítő LG okoseszközökre hívja fel a figyelmet.

 

 

Az #LGComeHomeChallenge résztvevői rövid videóikban olyan hétköznapi jeleneteket mutathatnak be, melyek a leginkább szemléltetik a családi körbe történő hazatérés boldog pillanatait  és az otthoni környezet jelentőségét. Ilyen lehet például együtt ülni az asztalnál, együtt játszani, együtt nevetni vagy csak egyszerűen közösen élvezni az apró örömöket. A kihívásra külön AR (augmented reality, kiterjesztett valóság) Instagram filter készült, amely még személyesebbé tesz minden elkészült videót. 

 

Az LG 300 000 dollárral támogatja a Habitat for Humanity Korea tevékenységét, valamint tervei szerint további háztartási gépek adományozásával is segíti majd az új otthonok berendezését. A készülékek az Indiában, Kenyában és Vietnámban épülő új otthonokba kerülnek, biztonságos lakókörnyezetet biztosítva a leginkább rászoruló családoknak.

 

 

„Az LG-nél folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük a mindennapi életet. Éppen ezért megtiszteltetés, hogy támogathatjuk a Habitat for Humanity segítő munkáját és az egészséges otthoni környzetet biztosító megoldásainkkal mi is hozzátehetünk a családok jólétének megóvásához.” — mondta Dan Song, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának vezetője. „A Come Home Challenge kampány valódi képet mutat arról, hogy az emberek életében mekkora értéket képvisel egy biztonságos és egészséges otthon.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szárnyal a vállalati aukciók világa, jövőre újabb robbanás jöhet

A törlesztési moratórium lejártával sok cég kényszerülhet megválni a hitelre vásárolt korszerű gépeitől, eszközeitől, amelyek így a másodpiacra kerülhetnek. A jó állapotú, használt berendezések újabb lökést adhatnak a felfutóban lévő online árveréseknek. A legnagyobb magyar vállalati aukciósház, a régióban is piacvezetőnek számító Intergavel Kft. épp most bonyolította le 1000. aukcióját, és akad szektor, ahol már több vagyontárgyat adnak el, mint mindenki más együttvéve.

2021. december 2. 15:21

Okoseszközzel erősít a DACHSER

Egész Európában, így Magyarországon is új eszközök kísérik mostantól a DACHSER szállítmányait, az új  kézi szkennerek – SAM (Short distance Assistance Mobile) - segítségével jelentős mértékben csökkent a logisztikai cég papírfelhasználása, egyszerűbb és gyorsabb lett a szállítások mindennapi adminisztrációja, követése. A jövőben az eszközök online összeköttetésben lesznek a tervezőprogramokkal, amelyek valós forgalmi adatok alapján és nyitva tartási idők figyelembe vételével egy algoritmus segítségével tervezik majd meg az útvonalakat.   

2021. december 2. 13:46

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

2021. december 2. 12:20

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59