Az LG “Come Home Challenge” kihívása a család és az otthon értékét helyezi a középpontba

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 1. 11:55

Azoknak a családoknak, akiknek nem vagy nem megfelelően biztosított a lakhatása, a menedékkérés sokszor nem biztonságos vagy nem megvalósítható. Az LG Electronics (LG) ezért úgy döntött, együttműködésre lép a Habitat for Humanity nonprofit szervezet koreai ágával, amelynek küldetése, hogy e családokat világszerte lakások építésével és korszerűsítésével segítse.

Az LG arra biztatja követőit, hogy vegyenek részt a #LGComeHomeChallenge kihívásban egy videó elkészítésével, amelyben bemutatják, miért fontos számukra az otthon és miért jó hazatérni. Az elkészült videókat a Facebook vagy az Instagram felületére tölthetik fel a résztvevők. Az #LGComeHomeChallenge hashtag alatt futó kampány a vállalat saját videójával veszi kezdetét, amely a szerető otthonokba történő hazatérés örömteli pillanataira emlékeztet mindannyiunkat, valamint a mindennapi életet megkönnyítő LG okoseszközökre hívja fel a figyelmet.

 

 

Az #LGComeHomeChallenge résztvevői rövid videóikban olyan hétköznapi jeleneteket mutathatnak be, melyek a leginkább szemléltetik a családi körbe történő hazatérés boldog pillanatait  és az otthoni környezet jelentőségét. Ilyen lehet például együtt ülni az asztalnál, együtt játszani, együtt nevetni vagy csak egyszerűen közösen élvezni az apró örömöket. A kihívásra külön AR (augmented reality, kiterjesztett valóság) Instagram filter készült, amely még személyesebbé tesz minden elkészült videót. 

 

Az LG 300 000 dollárral támogatja a Habitat for Humanity Korea tevékenységét, valamint tervei szerint további háztartási gépek adományozásával is segíti majd az új otthonok berendezését. A készülékek az Indiában, Kenyában és Vietnámban épülő új otthonokba kerülnek, biztonságos lakókörnyezetet biztosítva a leginkább rászoruló családoknak.

 

 

„Az LG-nél folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük a mindennapi életet. Éppen ezért megtiszteltetés, hogy támogathatjuk a Habitat for Humanity segítő munkáját és az egészséges otthoni környzetet biztosító megoldásainkkal mi is hozzátehetünk a családok jólétének megóvásához.” — mondta Dan Song, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának vezetője. „A Come Home Challenge kampány valódi képet mutat arról, hogy az emberek életében mekkora értéket képvisel egy biztonságos és egészséges otthon.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már több mint 75 ezren töltötték le a VírusRadar alkalmazást

Már több mint 75 ezren töltötték le a VírusRadar alkalmazást, amelyhez hasonló applikációk Európa több országában bizonyították, hogy rendkívül hasznosak a kontaktok beazonosításában, és életeket menthetnek a koronavírus-járvány második szakaszában - idézte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében a digitalizációért felelős helyettes államtitkárt.

2020. szeptember 27. 16:10

Virtuális bemutatóteremben ismerhetjük meg az LG legújabb üzleti kijelzőit és szolgáltatásait

Az online bemutatótermek nem újkeletűek, a 2020-as év példátlan körülményei miatt azonban értékük és jelentőségük a fogyasztói és üzleti márkák, valamint a vásárlók körében is megnőtt. A virtuális kiállításokkal a vállalatok könnyen megmutathatják az általuk kínált szolgáltatások és termékek előnyeit anélkül, hogy az érdeklődőknek ehhez el kellene látogatniuk egy adott helyszínre — a termékek ilyen jellegű megismerése pedig a megalapozott vásárlási döntések meghozatalában különösen fontos.

2020. szeptember 27. 14:57

Jövő héten startol a think.BDPST

Věra Jourovának, az Európai Bizottság alelnökének részvételével zajló beszélgetéssel nyílik meg jövő pénteken az egyik legfontosabb regionális innovációs konferencia Budapesten. A transzparenciáért és értékekért felelős biztos először vesz részt magyar szervezésű konferencián. Az Antall József Tudásközpont által szervezett think.BDPST ingyenesen követhető eseményén többek között szó esik a transzparencia és a demokrácia biztosításának lehetőségeiről a digitális innováció jelentette kihívások keretei közt, valamint az európai értékek védelméről is beszél majd a cseh biztos. 

2020. szeptember 27. 12:29

A Bridgestone abroncsa lett a kategóriaelső az ADAC idei téligumi-tesztjén

Az ADAC idei téligumi-tesztjének egyértelmű győztese a Bridgestone vezető téli gumija, a Blizzak LM005, amely a vizsgált 15 garnitúra személyautó-abroncs közül a legmagasabb pontszámot (2,0) kapta a német autóklub szakértőitől. A gumiabroncs-gyártó zászlóshajójának számító terméke az első olyan téli gumi, amely minden elérhető méretre a nedves tapadási tulajdonságáért megkapta az EU ‘A’ fokozatú minősítést, emellett magas pontszámot kapott kiegyensúlyozott teljesítmény-jellemzőiért is. 

2020. szeptember 27. 11:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás