Az LG “Come Home Challenge” kihívása a család és az otthon értékét helyezi a középpontba

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 1. 11:55

Azoknak a családoknak, akiknek nem vagy nem megfelelően biztosított a lakhatása, a menedékkérés sokszor nem biztonságos vagy nem megvalósítható. Az LG Electronics (LG) ezért úgy döntött, együttműködésre lép a Habitat for Humanity nonprofit szervezet koreai ágával, amelynek küldetése, hogy e családokat világszerte lakások építésével és korszerűsítésével segítse.

Az LG arra biztatja követőit, hogy vegyenek részt a #LGComeHomeChallenge kihívásban egy videó elkészítésével, amelyben bemutatják, miért fontos számukra az otthon és miért jó hazatérni. Az elkészült videókat a Facebook vagy az Instagram felületére tölthetik fel a résztvevők. Az #LGComeHomeChallenge hashtag alatt futó kampány a vállalat saját videójával veszi kezdetét, amely a szerető otthonokba történő hazatérés örömteli pillanataira emlékeztet mindannyiunkat, valamint a mindennapi életet megkönnyítő LG okoseszközökre hívja fel a figyelmet.

 

 

Az #LGComeHomeChallenge résztvevői rövid videóikban olyan hétköznapi jeleneteket mutathatnak be, melyek a leginkább szemléltetik a családi körbe történő hazatérés boldog pillanatait  és az otthoni környezet jelentőségét. Ilyen lehet például együtt ülni az asztalnál, együtt játszani, együtt nevetni vagy csak egyszerűen közösen élvezni az apró örömöket. A kihívásra külön AR (augmented reality, kiterjesztett valóság) Instagram filter készült, amely még személyesebbé tesz minden elkészült videót. 

 

Az LG 300 000 dollárral támogatja a Habitat for Humanity Korea tevékenységét, valamint tervei szerint további háztartási gépek adományozásával is segíti majd az új otthonok berendezését. A készülékek az Indiában, Kenyában és Vietnámban épülő új otthonokba kerülnek, biztonságos lakókörnyezetet biztosítva a leginkább rászoruló családoknak.

 

 

„Az LG-nél folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük a mindennapi életet. Éppen ezért megtiszteltetés, hogy támogathatjuk a Habitat for Humanity segítő munkáját és az egészséges otthoni környzetet biztosító megoldásainkkal mi is hozzátehetünk a családok jólétének megóvásához.” — mondta Dan Song, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának vezetője. „A Come Home Challenge kampány valódi képet mutat arról, hogy az emberek életében mekkora értéket képvisel egy biztonságos és egészséges otthon.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását

Digitális épület- és energiagazdálkodási megoldások alkalmazásával, valamint elektrifikációval, illetve megújuló energiaforrások használatával és mikrohálózatok telepítésével akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását a Schneider Electric kutatása szerint. Az alacsony CO2-kibocsátású épületekre történő átállás jelentős mennyiségű új munkahely létrehozását is eredményezheti. 

2023. szeptember 27. 20:19

Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

2023. szeptember 27. 18:57

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Új Xiaomi AIoT eszközök a nemzetközi piacokon

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

2023. szeptember 27. 15:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59