Az LG elindítja a felfedezésre összpontosító kezdeményezését

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 6. 12:05

Az LG Electronics (LG) egy videómeghívóval indítja el az ún. Explorer Projectet, a 30 másodperces rövidfilmben ebbe az új okostelefon-modellcsaládba tartozó első készülékre is utalást tesznek majd. Az Explorer Project egy új kezdeményezés és egy új kategória egyben, amelybe olyan készülékek tartoznak majd, amelyek különleges és eddig példa nélküli használhatósági élményt nyújtanak. Az Explorer Project mindemellett egy olyan új stratégiát is jelent, amely az iparág eddig felfedezetlen területeit hivatott kezelni. Az Explorer Project részleteit hivatalosan szeptember 14-én, az amerikai keleti parti idő szerint délelőtt 10 órakor (közép-európai idő szerint 16 órakor) jelentik be az LG Mobile YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán.

Az LG napjaink okostelefon-vásárlóinak mind különbözőbb felhasználói igényeire válaszul alkotta meg az Explorer Projectet, illetve azért, hogy megteremtse azt a kíváncsiságot és izgalmat, amelyre a mobilszektornak olyan jelentős szüksége van. A kezdeményezés célja, hogy feltárja a kiaknázatlan területeket és új életet teremtsen rajtuk, valamint — megbízható platformpartnereinek segítségével — átalakítsa és bővítse a jelenlegi felhasználói élményt. Az Explorer Project mindezen túl új irányt jelöl ki az LG okostelefon-palettájának összehangolási stratégiájában is. Az Explorer Project kizárólag az új használhatóságra összpontosít, amelyet az innovatív dizájnnal mutatnak meg, míg az LG új Universal Line termékpalettája a vállalat olyan, a fogyasztói életstílusra összpontosító, versenyképes készülékeit öleli fel, mint amilyen például az LG VELVET okostelefon.

 

Az LG az iparági partnereivel (Rave, Ficto, Tubi, NAVER) együttműködve olyan egyedi funkciókat fejleszt ki, amelyek az Explorer Project kategóriába tartozó készülékek esetében még magasabb szintre helyezik a videónézési élményt. Az új termékcsalád kiemelkedő teljesítményét ezúttal is a Qualcomm Technologies által szállított iparágvezető technológia és know-how garantálja.

 

A Rave-vel való együttműködésnek köszönhetően a felhasználók egyszerre élvezhetik az egy időben történő kommunikáció és streaming tartalomfogyasztás előnyeit, a mobiltartalmak bevétel-megosztásának terén úttörő szereplőnek számító Ficto pedig az Explorer Projecttel indítja el streamingszolgáltatását. A Tubi, a legnagyobb, hirdetésekkel támogatott ingyenes streaming szolgáltató, szintén az Explorer Project első partnereinek egyike. A keresőtechnológiák dél-koreai vezető piaci szereplője, a NAVER — amely szoros együttműködésben dolgozott az LG-vel már az LG Dual Screen megoldásán — böngészőjének egyedülálló keresési funkciókkal rendelkező verzióját fejleszti az Explorer Project eszközökhöz.

 

„Az LG és platformpartnerei létfontosságúnak tartják, hogy új és differenciált felhasználói élményeket mutassanak be a fogyasztóknak az okostelefon-univerzumban” — mondta Morris Lee, az LG mobilkommunikációs üzletágának elnöke. „Az LG mindig is úttörő szerepet töltött be abban, hogy túllépjen az okostelefonok megszokott formai tényezőin: ez az egyetlen módja annak, hogy a mobilpiacon igen szükséges innovációt megvalósítsuk.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rendszerszintű védelem a mobil munkavégzés korában

A távoli munkavégzés elterjedése teljesen új kihívások elé állította a legtöbb vállalatot és így a felhasználókat is. Az otthoni irodákra való átállás a mobileszközök szerepét is átalakította, egyre több feladat elvégzéséhez váltak szükségessé. A megnövekedett használattal pedig a biztonság és az adatvédelem szerepe is felértékelődik. A Samsung csúcskészülékeiből és egyedi szolgáltatásaiból álló Galaxy ökoszisztéma folyamatos fejlesztésével mostanra egy teljeskörű platform áll a felhasználók rendelkezésére, amelyben biztonsággal kezelhetik az adataikat és használhatják távolról az irodai eszközparkot az 5G hálózatokon keresztül.

2021. október 21. 12:40

A Sport TV podcastjai a Betone Networknél

Sport tematikájú podcast műsorokkal gyarapodott a Betone Network portfóliója. Az idén indult cég felel a jövőben a Sport TV Lesen vagyunk, Kézi vezérlés, Extra Inning és Karanténcast műsorainak értékesítéséért. Ezekkel immár huszonhat podcast található meg a Betone Network hálózatában. 

2021. október 21. 11:12

1,2 milliárd forint jogdíjat fizet az EJI

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 1,2 milliárd forint jogdíjat fizet ki több mint 75 ezer magyar és külföldi előadóművésznek. A most lezárt audiovizuális nagyfelosztás eredményeként a legmagasabb jogdíj tizenegymillió forint, a tíz legmagasabb jogdíjban részesülő előadóművész együttesen 71 millió forintot kap műsoraik 2020-as felhasználása után.

2021. október 21. 09:47

Fenntarthatóságban világelsők között a Magyar Telekom

A telekommunikációs szektor fenntarthatósági szempontból legjobban teljesítő vállalatai között jelölte meg a Magyar Telekomot az ISS Corporate Solutions a vállalat 2020. évi fenntarthatósági eredményei alapján.

2021. október 20. 21:31

A kollégák egyik fele otthon ül, a másik az irodában – mit kezdhet ezzel a cég?

A világjárvány természetessé tette a munkahelyeken azt, ami azelőtt ritkán fordult elő: a csapat egyik fele otthonról dolgozik, a másik az irodából. Ez az úgynevezett hibrid munkavégzés teljesen új kihívás a cégeknek. Akár külső segítségre is szüksége lehet a vezetőknek, hogy a vállalat alkalmazkodni tudjon az új helyzethez.

2021. október 20. 20:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20