Az LG elindítja a felfedezésre összpontosító kezdeményezését

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 6. 12:05

Az LG Electronics (LG) egy videómeghívóval indítja el az ún. Explorer Projectet, a 30 másodperces rövidfilmben ebbe az új okostelefon-modellcsaládba tartozó első készülékre is utalást tesznek majd. Az Explorer Project egy új kezdeményezés és egy új kategória egyben, amelybe olyan készülékek tartoznak majd, amelyek különleges és eddig példa nélküli használhatósági élményt nyújtanak. Az Explorer Project mindemellett egy olyan új stratégiát is jelent, amely az iparág eddig felfedezetlen területeit hivatott kezelni. Az Explorer Project részleteit hivatalosan szeptember 14-én, az amerikai keleti parti idő szerint délelőtt 10 órakor (közép-európai idő szerint 16 órakor) jelentik be az LG Mobile YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán.

Az LG napjaink okostelefon-vásárlóinak mind különbözőbb felhasználói igényeire válaszul alkotta meg az Explorer Projectet, illetve azért, hogy megteremtse azt a kíváncsiságot és izgalmat, amelyre a mobilszektornak olyan jelentős szüksége van. A kezdeményezés célja, hogy feltárja a kiaknázatlan területeket és új életet teremtsen rajtuk, valamint — megbízható platformpartnereinek segítségével — átalakítsa és bővítse a jelenlegi felhasználói élményt. Az Explorer Project mindezen túl új irányt jelöl ki az LG okostelefon-palettájának összehangolási stratégiájában is. Az Explorer Project kizárólag az új használhatóságra összpontosít, amelyet az innovatív dizájnnal mutatnak meg, míg az LG új Universal Line termékpalettája a vállalat olyan, a fogyasztói életstílusra összpontosító, versenyképes készülékeit öleli fel, mint amilyen például az LG VELVET okostelefon.

 

Az LG az iparági partnereivel (Rave, Ficto, Tubi, NAVER) együttműködve olyan egyedi funkciókat fejleszt ki, amelyek az Explorer Project kategóriába tartozó készülékek esetében még magasabb szintre helyezik a videónézési élményt. Az új termékcsalád kiemelkedő teljesítményét ezúttal is a Qualcomm Technologies által szállított iparágvezető technológia és know-how garantálja.

 

A Rave-vel való együttműködésnek köszönhetően a felhasználók egyszerre élvezhetik az egy időben történő kommunikáció és streaming tartalomfogyasztás előnyeit, a mobiltartalmak bevétel-megosztásának terén úttörő szereplőnek számító Ficto pedig az Explorer Projecttel indítja el streamingszolgáltatását. A Tubi, a legnagyobb, hirdetésekkel támogatott ingyenes streaming szolgáltató, szintén az Explorer Project első partnereinek egyike. A keresőtechnológiák dél-koreai vezető piaci szereplője, a NAVER — amely szoros együttműködésben dolgozott az LG-vel már az LG Dual Screen megoldásán — böngészőjének egyedülálló keresési funkciókkal rendelkező verzióját fejleszti az Explorer Project eszközökhöz.

 

„Az LG és platformpartnerei létfontosságúnak tartják, hogy új és differenciált felhasználói élményeket mutassanak be a fogyasztóknak az okostelefon-univerzumban” — mondta Morris Lee, az LG mobilkommunikációs üzletágának elnöke. „Az LG mindig is úttörő szerepet töltött be abban, hogy túllépjen az okostelefonok megszokott formai tényezőin: ez az egyetlen módja annak, hogy a mobilpiacon igen szükséges innovációt megvalósítsuk.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását

Digitális épület- és energiagazdálkodási megoldások alkalmazásával, valamint elektrifikációval, illetve megújuló energiaforrások használatával és mikrohálózatok telepítésével akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását a Schneider Electric kutatása szerint. Az alacsony CO2-kibocsátású épületekre történő átállás jelentős mennyiségű új munkahely létrehozását is eredményezheti. 

2023. szeptember 27. 20:19

Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

2023. szeptember 27. 18:57

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Új Xiaomi AIoT eszközök a nemzetközi piacokon

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

2023. szeptember 27. 15:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59