Növeli az energiabiztonságot a Schneider Electric

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 8. 12:07

Kezelhető méret, rugalmas, robusztus és hibatűrő kialakítás jellemzi a Schneider Electric legújabb szünetmentes tápegységeit. Az Easy UPS 3L 500 és 600 kVA ideális megoldást jelenthet közepes és nagyméretű kereskedelmi ingatlanok, adatközpontok és könnyűipari berendezések folyamatos áramellátásának biztosításához.

Kompakt méretüknek, párhuzamos és redundáns kialakításuknak, valamint robusztus elektromos specifikációiknak köszönhetően az Easy UPS 3L szünetmentes tápegységek változatos körülmények között is képesek arra, hogy megvédjék a kritikus fontosságú berendezéseket az áramkimaradás, túlfeszültség és áramingadozások okozta károsodásoktól, ráadásul alkalmazásukkal még pontosabban tervezhetővé válnak a közüzemi költségek. Az Easy UPS 3L megoldások az akkumulátorfeszültséget széles skálán képesek kezelni, illetve különböző akkumulátor-konfigurációkkal rendelkeznek. 

 

A Schneider Electric új szünetmentes tápegységei a kiegészítők és opciók teljes skálájával kerülnek piacra, így könnyen integrálhatók különböző ipari, kereskedelmi környezetbe. Ideális megoldást jelentenek közepes és nagy kereskedelmi ingatlanok, adatközpontok és könnyűipari berendezések folyamatos áramellátásának biztosításához. 

 

 

Az Easy UPS 3L 500 és 600 kVA (kilovoltamper) háromfázisú szünetmentes tápegységeket egyszerű konfigurálni és használni, ráadásul kompatibilisek az EcoStruxure felhőalapú menedzsment rendszerrel, így a kezelésük és a szükséges beavatkozások is egyszerűen megvalósíthatók, hiszen akár okostelefonon keresztül is folyamatosan lehet követni működésüket.

 

“A versenyképes tulajdonságok – mint a robusztus kialakítás, a rugalmasság, a hibatűrés – kiváló kombinációjának és optimális méretének köszönhetően az Easy UPS 3L ideális választás, ha egy vállalkozás a legjobb befektetést keresi a folyamatos áramellátás biztosítására. A Schneider Electric támogatást nyújt a szünetmentes tápegységek telepítéséhez is a legjobb teljesítmény és a maximális biztonság és megbízhatóság érdekében. A cserélhető porszűrő, az akár 40°C-os működési hőmérséklet, az erős túltöltődés elleni védelem megbízható megoldássá teszi az Easy UPS 3L-t az üzletfolytonosság biztosítására” - mutatott rá Kaszap Tibor, a Schneider Electric Partner menedzsere. 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48