Egy évig havidíjmentes szolgáltatásokkal támogatja a Telekom a nonprofit szervezeteket

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 9. 15:02

A Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát, mellyel a nonprofit szektor digitalizációját kívánja támogatni. A Magenta1 Business/Nonprofit ajánlatra pályázni szükséges, melyre a szervezetek 2020. szeptember 25-ig küldhetik el jelentkezéseiket.

A Telekom egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját. A digitalizáció segíti az ügyintézést és a kapcsolattartást egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni, valamint új lehetőségeket nyit a szervezetek számára, így több energia és erőforrás szabadítható fel társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre.

 

A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat vezetékes, internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal. „Úgy gondoljuk, elsősorban digitális szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel tudjuk segíteni környezetünket, melyek fontosságára és szükségességére a járványhelyzet is rámutatott. A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlattal egyszeri adomány helyett olyan hatékony és a fenntartható működéshez, növekedéshez elengedhetetlen támogatást adunk nonprofit szervezeteknek, melynek megkönnyítik számukra a kommunikációt és a digitális fejlődést.” – erősítette meg az ajánlat célját Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

 

A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatra minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság pályázhat szeptember 25-ig, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja. Pályázni a Magenta 1 Nonprofit regisztrációs adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet a https://legyelteis.hu/magenta1_business-nonprofit/ oldalon.

 

Az ajánlatot maximum 75 sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe, akik egy éven át jogosultak az ajánlatban foglalt szolgáltatások kedvezményes használatára. A nyerteseket a Magyar Telekom Csoport adományozási bizottsága választja ki, a kedvezményezettek listáját 2020. október 2-át követően teszi közzé a vállalat a https://legyelteis.hu/magenta1_business-nonprofit/ oldalon.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05