Új EMEA-szintű Avaya-vezető

, 2001. január 17. 21:11
2001. január 15-étől Patrick Lelorieux lett az Avaya EMEA-szintű (Európa, Közel-Kelet, Afrika régió) elnöke.
Lelorieux az európai, közel-keleti és afrikai régióban szerzett üzleti tapasztalatok birtokában került az Avayához; legutóbb a Compaq Computer nagyvállalati szerverekkel foglalkozó részlegének alelnöke volt ugyanebben a térségben.

"Tekintve, hogy az európai cégek számára mind fontosabb a mobilitás, s az európai, közel-keleti és afrikai ASP-piacon robbanásszerű növekedés várható, a hálózati szolgáltatók és vállalkozások erőteljesen igénylik a hálózati teljesítményt és megbízhatóságot, s keresik mindazokat a szolgáltatásokat és alkalmazásokat, amelyek kellően versenyképessé tehetik őket az internet korszakában" - jelentette ki Lelorieux.

Elnökként Lelorieux feladata lesz, hogy jelentős növekedést érjen el az Avaya európai, közel-keleti és afrikai forgalmában, fenntartsa a call-centerek terén elért vezető szerepet, s mind nagyobb piaci részesedést szerezzen a gyorsan növekedő szektorokban.

Az Avaya ma több mint 35 európai, közel-keleti és afrikai országban tevékenykedik, több mint 55 helyi irodával, s Avaya Labs néven kutatóintézetet tart fenn az Egyesült Királyságban és Izraelben. Az európai, közel-keleti és afrikai régióban az Avaya 2800-nál több alkalmazottja foglalkozik kereskedelmi, szolgáltatási, kutatás-fejlesztési, marketing-, képzési, üzemeltetési és támogatási tevékenységekkel.

Kulcsszavak: Avaya ASP +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38