GLS csomagpont - a kényelmes megoldás

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 17. 18:53

Csomagot szeretnél rendelni, de nem tudod megoldani, hogy otthon várd a futárt? Kényelmes megoldás lehet számodra a GLS csomagpont! Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a hozzád legközelebb eső csomagpontot, ahol a futár leadhatja küldeményedet. Az átvételt akkor ejtheted meg, amikor csak szeretnéd. 

Ha felkeltette érdeklődésedet a GLS futárszolgálat, alább olvashatsz róla egy kis ismertetőt.

 

Rövid történet

 

A GLS immár több mint húsz éve fuvaroz csomagokat, mely idő alatt jelentős mennyiségű tapasztalatra tett szert. Európa egyik legjelentősebb futárcégévé vált, emellett Amerikát is sikerült elérnie - nyolc államba szállítanak futárai csomagokat.

 

Sikerük titkához tartozik gyorsaságuk, amelyet kiválóan kiépített logisztikai hálozatukkal értek el. Rendelésedet akár 24 órán belül kézhez kaphatod. A megbízók igényeinek teljesítése mellett a GLS a környezetvédelemre is különös gondot fordít. Környezetkímélő gépjárművekkel, újrahasznosítható építőanyagokkal vagy például napelemekkel óvják a bolygónkat. 

 

További érdekességeket olvashatsz még a Csomagnet.hu blogcikkeiben, melyekkel belekóstolhatsz a csomagszállítás világába. 

 

A legjobb választás

 

Természetesen hazánkban nemcsak egy futárszolgálat tevékenykedik. Mi szól mégis a GLS mellett? A már említett, hosszú évek során elsajátított nagy mennyiségű tapasztalat és az ezáltal kialakult megbízhatóság és gyorsaság. Háztól házig szolgáltatást is igényelhetsz náluk, valamint az áraik is kedvezőek. Nemcsak belföldi, de külföldi fuvardíjuk is versenybe száll a többi cégével. Számos fizetési opció közül választhatsz: lehetőség van online bankkártyás és banki átutalásos fizetésre, de utánvétet is kérhetsz. 

 

Csomagodat a hét bármely napján átveszik a futárok, amelyet feladhatsz akár otthonról is az internet segítségével. A Csomagnet.hu weboldalon a GLS futárcég valamennyi szolgáltatása elérhető számodra, emellett online kalkulációra is lehetőséged van.

 

Csomagpontok

 

Hazánkban 850 GLS csomagpont között válogathatsz. Rendelés során a számodra legideálisabb pontot kell kiválasztanod, ahova majd a futár kézbesíti a küldeményt. Annak érkezéséről e-mailben értesítenek. A pontok hosszú nyitvatartással biztosítják mindenki számára a kényelmes átvételt. 


Csomagfeladás otthonról

 

Ha online szeretnéd feladni a csomagodat, jó választás lehet számodra a Csomagnet.hu. A GLS mellett további négy magyarországi futárcég érhető el náluk: a DPD, a TNT, a Pick Pack Pont - Sprinter és a Palletways. Az oldal kedvező árakkal, ajánlatokkal, illetve 15-20-féle addicionális plusz lehetőséggel várja a látogatókat. Kérdés esetén a feltüntetett elérhetőségek egyikén keresheted őket. 

 

Akár csomagot rendelsz, akár feladni szeretnél egyet, intézd azt mindig kényelmesen a Csomagnet.hu segítségével!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kalauz LED izzókhoz

Az elmúlt évtizedben a hagyományos izzókat folyamatosan felváltották a LED égők, de mit kell tudni erről a technológiáról és mik az előnyei? Cikkünkből kiderül!

2020. október 12. 10:26

Hozd össze a családot kooperatív társasjátékkal!

A társasjátékozás remek időtöltés és kikapcsolódás az egész család számára, persze csak ha nem vérre menő küzdelemmé válik, amelyet hisztirohamok és veszekedések sorozata követ. Ahhoz, hogy valóban jól érezzük magunkat a játék során, és igazi családként tudjunk működni, érdemes kipróbálni a kooperatív társasjátékokat, ahol közösen küzdhetünk egy közös cél eléréséért.

2020. október 11. 10:30

Az örökrózsákról röviden

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, aki előszeretettel osztja meg a különböző élményeit, így tuti, hogy nem maradhatott ki a képek közül egy vagy több rózsadoboz. Ezek különleges ajándékok, hiszen akár évekig is gyönyörködtethetik a tulajdonosát. Lássuk, hogy mit is kell tudni róluk!

2020. október 11. 09:18

Ékszereink helyes tisztítása

Minden bizonnyal mindenki számára ismerős a helyzet, amikor sportolás vagy kertészkedés közben jut eszünkbe, hogy elfelejtettük levenni az ékszereket. Ha gyakran keveredünk ilyen szituációba - attól függően, hogy milyen alapanyagból készült ékszereket viselünk -, az idő vasfoga gyorsítva fog meglátszódni kedvenc darabjainkon. 

2020. október 11. 08:37

Jótékonykodj gyógyszerkészítményekkel!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy nagyszerű társadalmi szerepvállalási program részese lehetsz, mindezt kényelmesen, otthonról? A következő cikkben egy olyan jótékonysági programról lesz szó, amely életbevágó gyógyszerkészítményekhez juttatja azokat, akik nem engedhetik meg maguknak a vásárlást. Légy részese, hiszen minden pozitív tettet visszakapunk az életben!

2020. október 10. 08:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás