MKB VideóBANK: már értékpapírszámla és SZÉP Kártya számla is nyitható digitálisan

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 30. 18:35

Az MKB Bank Ügyfelei számára elérhetővé vált a megújult MKB VideóBANK szolgáltatás, mellyel az eddiginél jelentősen több témában kérhetnek segítséget az új digitális csatornán. Mostantól a napi bankoláshoz kapcsolódó ügyek intézésén túl már értékpapír- és SZÉP Kártya számlanyitásban is segítséget nyújthat az MKB VideóBANK.

A két újítás – értékpapír- és SZÉP Kártya számlaigénylés – mellett Ügyfeleink több szolgáltatásjellegű ügyet is intézhetnek, például lehetőségük van már bankkártyalimitet módosítani vagy új TeleBANKár kódot igényelni.

 

A gyors indulást követően az MKB Bank nagy hangsúlyt fektetett a szolgáltatáspaletta bővítésére azért, hogy minél több helyzetben megoldást jelentsen az MKB VideóBANK. Ennek a folyamatnak fontos eleme volt az Ügyfelektől kapott visszajelzések és vélemények beépítése.

 

A bővítéssel további célunk volt, hogy az erősödő koronavírus-járvány teremtette helyzetre minél hamarabb reagáljunk, ezzel is megőrizve ügyfeleink egészségét, hogy online módon, otthonról is biztonságosan tudják banki ügyeiket intézni.

 

A VideóBANK szolgáltatás munkanapokon 9:00 és 17:00 között érhető el és használható mobileszközökön (Android és iOS), valamint asztali gépeken és laptopokon Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge és Apple Safari böngészőkben.

 

Pereczes János, az MKB Bank digitális üzletfejlesztési ügyvezető igazgatója:  "Prémium kiszolgálást nyújtó bankként fontos volt számunkra, hogy a pandémia alatt is folyamatosan segítsük Ügyfeleinket a tanácsadási és befektetési szolgáltatásainkhoz való hozzáférésben. Újabb bizonyíték, hogy ha az Ügyfeleinket sikerül megfelelően bevonni a szolgáltatásaink fejlesztésébe, a digitalizáció nem egy eszköz, hanem egy valós megoldás."

Kulcsszavak: MKB VideóBANK MKB Bank

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A termék útja egy okos gyárban

Mire egy legyártott termék készen áll a vevőknek történő szállításra lehetséges, hogy már több kilómétert is megtett csak a saját gyártási- és raktárkörnyezetében. A nyersanyagok és alkatrészek a fogadóállomástól a szállításig hosszú folyamaton és számos lépésen mennek keresztül. Ez az anyagmozgatás még a jórészt automatizált gyártási környezetekben is nagymértékben az emberi munkaerőre támaszkodik, a villástargoncák vezetőitől a kocsikat toló, vagy húzó alkalmazottakig. Most olyan lépéseket mutatunk be egy okos gyárban, ahol az autonóm mobil robotok (AMR-ek) hasznosak lehetnek. 

2020. október 21. 17:43

Eljött a hiperhatékony épületek kora

Az idei Innovation Summit online esemény keretében mutatta be a Schneider Electric az épületek jövőjéről alkotott vízióját. A társaság energiamenedzsment és automatizációs megoldásai révén átléphetünk a hiperhatékony épületek korszakába, ami jelentős megtakarítást eredményezhet üzemeltetőknek és bérlőknek egyaránt, illetve pozitív hatással lehet az egész bolygónkra.

2020. október 21. 09:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás