A Razer meghirdeti az első RazerCon digitális rendezvényt

forrás: Prím Online, 2020. október 1. 17:35

A 2020. október 10-én megrendezésre kerülő, egész napos online közösségi esemény a Razer vezérigazgatójának globális kevert valóság előadását, új termékek bevezetését, termék-panelbeszélgetéseket, játékbemutatókat, valamint a világ legjobb EDM művészeinek, valamint a Sabaton és a DragonForce metal zenekarok részvételével zajló after-party koncerteket foglal magában.

A Razer összehozza globális közösségét az első RazerCon-on - egy egész napos digitális eseményen, amely a Razer, valamint hardver- és szoftverpartner-hálózatának szervezésében valósul meg. A RazerCon 2020 október 10-én kerül megrendezésre, és a Razer legfontosabb közösségi hálózati csatornái - így egyebek mellett a Twitch, a Facebook, a YouTube és a Twitter - is élőben közvetítik.

 

A RazerCon résztvevői különféle izgalmas eseményekre és tevékenységekre számíthatnak, amelybe be is kapcsolódhatnak - az új Razer termékek exkluzív bemutatóitól kezdve a megjelenés előtt álló játékokba történő bepillantásig. A napot egy online koncert zárja, amelyen közönségkedvenc EDM előadók és metal zenekarok lépnek fel. 

 

 

A RazerCon 2020 a következőket nyújtja:

  • Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatójának globális kevert valóságú előadása, amelyet Szingapúr ikonikus sziluettje előtt tart meg
  • A világ első reaktív RGB világítású élő közvetítése
  • Termékmenedzserek által tartott Razer panelbeszélgetések, amelyeken új és eddig be nem jelentett termékek kerülnek bemutatásra, emellett pedig megvitatásra kerül a dizájn és a technológia is
  • Exkluzív tartalombemutatók olyan játékfejlesztő-stúdiók, mint például a Romero Games, a Perfect World, vagy a Paradox Interactive, és olyan technológiai partnerek, mint például az Intel, az NVIDIA, és a Western Digital részvételével
  • Gamer hírességek fellépései, egy közönségtalálkozó CloakZy-vel és CourageJD-vel, valamint RazerStreamer-panelbeszélgetés PaladinAmberrel és másokkal
  • Koncertek a legjobb EDM művészekkel, metal koncert a Sabaton együttessel és a DragonForce-os Herman Li-vel

 

A nézőket arra ösztönözzük, hogy interaktívan vegyenek részt a streamben, ahol versenyek és ajándékosztások várják őket, melyeken olyan vonzó nyereményeket szerezhetnek, mint például egy vadonatúj Razer Blade 15, a Razer és partnercégei hardverei, valamint játékon belüli tárgyak és béta kulcsok az eseményen résztvevő játékstúdiók játékaihoz.

 

"Egy nagyon szenvedélyes és hardcore gamer közösség áll mögöttünk, amely sok éven át kitartott mellettünk, így már számtalanszor felvetődött az ötlet, hogy egy nagy összejövetelt tartsunk nem csak a Razer rajongók, de az összes játékos számára." - nyilatkozta Min-Liang Tan. „2020 világszerte egy kihívásokkal teli év volt mindenki számára, ami nagyban korlátozta a valós, személyes jelenléttel zajló rendezvényeket. Úgy látjuk, hogy a RazerCon lehetőséget kínál arra, hogy megünnepeljük a játékokat és a Razer közösséget, miközben új szabványt állítunk fel az online események terén." 

 

Az ikonikus szingapúri várossziluett előtt megtartott globális kevert valóságú nyitóbeszéd 

A hagyományos, közönség előtt megtartott személyes előadások a COVID-19 járvány kitörésével a múlt részévé váltak. A RazerCon 2020 a Razer társalapítója és vezérigazgatója, Min-Liang Tan előadásával kezdődik, amelyen a Razer legújabb termékeit, szolgáltatásait és bejelentéseit egy élő, virtuális nyitóprezentációban, az ikonikus szingapúri várossziluett előtt mutatja be.

 

A háttér magával ragadó, kevert valóságú technológiával kel életre, amely kiterjesztett valós idejű effektusokat, valamint igazi fotókból és videofelvételekből készített, élőben összeállított látványelemeket foglal magában - mindezt élő adásban.

 

A világ első reaktív RGB világítású élő közvetítése

A RazerCon résztvevőit egy igazi audiovizuális csemege várja az első olyan, élőben közvetített esemény során, amelyet a (szabadalmaztatás alatt álló) Razer Chroma RGB világítás hajt - egy saját fejlesztésű RGB világítástechnikai rendszer, amely a végtelen animált fényhatások létrehozásához 16,8 millió színt használ. A nézőket szerte a világon arra bátorítjuk, hogy a műsor ideje alatt kapcsolják be Razer hardvereiket, és legyenek tanúi, ahogy Razer Chroma-kompatibilis készülékeik összhangba kerülnek és „táncolnak” az EDM-művészek, valamint a Sabaton és a DragonForce heavy metal együttesek világszínvonalú produkcióira, amelyek az esemény utáni RazerCon koncert részét képezik.

 

Az online rendezvény koncertje egyben a THX Ltd. szakértő hangmérnökei által erősített hangzás bemutatója is lesz, akiknek feladata nemcsak a THX Spatial Audio csúcskategóriás hardver-termékekbe történő implementálására terjed ki, hanem annak számos digitális eseményen, például az Ocean Meets Festival Music Event-en történő biztosítására is. 

 

Exkluzív bemutatók a Razer termékcsapataitól, valamint a globális játék- és technológiai partnerektől

A legújabb és legnépszerűbb Razer-termékek, valamint az első ízben a show alatt bemutatott újdonságok megismerése mellett a nézők számos készülő játékba is exkluzív bepillantást nyerhetnek a rendezvényen, amely a gamer életstílus igazi ünnepélye lesz. A játékok között szerepel a Romero Games által fejlesztett Empire of Sin - amelynek főbb pilléreit a legendás és díjnyertes játéktervező, Brenda Romero mutatja be - illetve az Echtra Games és a Perfect World Entertainment készülő dungeon crawlere, a Torchlight III, a nézők pedig emellett a Hasraf 'HaZ' Dulull által rendezett Mutant Year Zero filmadaptációba is bepillantást nyerhetnek.

 

A résztvevők számos más, a RazerCont támogató prémium partnertől - egyebek mellett például az Inteltől, a Microsofttól, az NVIDIA-tól, a Western Digital WD_BLACK-től, az ASRocktól, a Paradox Interactive-tól, a Perfect World Entertainment-től, a Capcom-tól - is új tartalmakra számíthatnak.

 

Az érdeklődő rajongók már jelezhetik érdeklődésüket az esemény iránt, és részt vehetnek az eseményhez vezető versenyeken és ajándékosztásokon, amelyeken a Razer és a támogató partnerek vonzó hardvereit nyerhetik meg.

 

Az esemény részletei

A RazerCon 2020 a Razer vezérigazgatójának nyitóbeszédével kezdődik 2020. október 10-én, helyi idő szerint délelőtt 9 órakor ( közép-európai idő szerint 18 órakor)

Kulcsszavak: Razer RazerCon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05