Naprakész üzleti tudás másodpercek alatt

forrás: Prím Online, 2020. október 7. 13:35

Az információgyűjtés ma már egyszerű, ugyanakkor a szükséges adatot megfelelő időben nehéz megszerezni. Naponta több millió keresés történik az interneten, ezért hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a hagyományos keresőmotorok minden kérdésünkre választ adnak. De milyen gyakran találjuk magunkat olyan helyzetben, ahol a téma bonyolultsága miatt szinte lehetetlen megtalálni a szükséges információt?

A BrightMeUp! egy fejlett információs hírbázis, ami kiküszöböli a hosszú keresési időt, egy innovatív jelentésalapú keresőmotorral, illetve a mesterséges intelligenciát megtestesítő Avatarral, ami úgy tanul akár egy ember. Az Avatarok naprakész tudással bírnak minden témában: megtanulják, értelmezik és kiválasztják a releváns cikkeket specializált adatbázisból, ezzel időt spórolva a felhasználónak.

 

„A termékünk mögött meghúzódó ötlet nagyon egyszerű: csak azt olvasd el, amire szükséged van!” - mondta Uzonyi Zoltán, a Negentropics Szoftver Zrt. alapító vezérigazgatója. „Termékünk az emberek információgyűjtési igényeire épült, így a hosszú kutatási idő helyett inkább arra a problémára fókuszálhatnak, ami alapvetően a témához vonzotta őket.” – tette hozzá.

 

A forradalmi mesterséges intelligencia segít a felhasználóknak, hogy erőfeszítés nélkül találják meg a számukra leginkább releváns tartalmat a Fintech iparágban. Az alkalmazás három fő része az Avatar, a Newsfeed (Hírek) és az Explore (Felfedező). A Fintech világának megbízható forrásaiból származó válogatott, friss hírek a mesterséges intelligenciára épülő innovatív eszköz – az Avatar - segítségével jutnak el a felhasználóhoz. Az adatbázisokban szereplő források az iparág vezető szereplőinek ajánlásain alapszik. Az Avatarok virtuális kollégaként működve a Fintech területei szerint jelenítik meg a témába vágó híreket a felhasználó hírfolyamában. A BrightMeUp! technológiai fejlesztése, az Explore (Felfedező) egy forradalmian új, jelentésalapú keresőmotor, ami pontos találatokat nyújt. Más keresőmotoroktól eltérően a felhasználók mondatokat, bekezdéseket vagy akár nagyon hosszú dokumentumokat is használhatnak keresési kifejezésként.

 

„A megtanult információk alapján az Avatar folyamatosan követi, gyűjti és böngészi a legfrissebb híreket a saját témájában. Miután összegyűjtötte, csak a releváns cikkeket jeleníti meg a hírfolyamodban, ezzel időt és munkát megtakarítva a felhasználónak.” - mondta Uzonyi Zoltán.

 

A rendszer használata a bevezető időszakban korlátozott ideig ingyenes. A BrightMeUp! teljes funkcionalitásának kihasználásához az asztali verzió használata javasolt, amely elérhető magyar (Hírspektrum.hu) illetve angol nyelven is. Az egyszerűsített mobil változat letölthető az App Store és a Google Play online áruházakból.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Friss kutatással jelentkezik a Dell

A Dell Technologies új felmérése szerint, két évnyi gyors digitális átalakulás tapasztalatai alapján, az informatikai vezetők fele úgy gondolja, a cége tisztában van azzal, hogy mire van szükség a munkaerő digitális átalakításához. Azonban sok alkalmazottnak nehezére esik lépést tartani a gyors változással. A kutatás több mint 40 országban zajlott 10 500 válaszadó bevonásával. A megkérdezettek több mint kétharmada úgy gondolja, hogy a cégek az átalakulásra irányuló projektek megtervezésekor nem vonják be kellően az alkalmazottakat. 

2022. november 26. 15:29

A Schneider Electric megoldásaival takarékoskodik a CLAAS

A Schneider Electric által szállított hálózatfelügyeleti rendszerrel tette hatékonyabbá energiafelhasználását a CLAAS Hungária Kft. A megoldás a költségek csökkentése mellett a karbantartást is támogatja, és a vártnál jóval gyorsabb megtérülést hozott: egy év, vagy még rövidebb idő alatt visszahozták a befektetett összeget a rendszerek, a fűtésvezérlés például mindössze egy szezon alatt.

2022. november 26. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20