Dupla csatlakozó, még könnyebb fájlmegosztás

forrás: Prím Online, 2020. október 21. 12:41

Kingston Digital bejelentette, hogy a DataTraveler Duo modellel bővíti sokoldalú, dupla csatlakozós USB flash meghajtóinak kínálatát. A DT Duo maximális rugalmasságot kínál az újabb és régebbi eszközökkel egyaránt rendelkező felhasználóknak. Két USB-csatlakozója közül az egyik a szabványos USB-A, a másik USB-C*  portba illeszthető, ami megkönnyíti a fájlmegosztást a laptopok, asztali gépek és mobileszközök között. A 32 GB-os és 64 GB-os változatban kapható, dupla csatlakozós meghajtó kiegészítő tárolónak is ideális.

Az USB 3.2 Gen 1 sebességnek**  köszönhetően a felhasználók könnyen hozzáférhetnek a dokumentumokhoz, a fényképekhez, a videókhoz, a zenékhez és más tartalmakhoz, és továbbíthatják őket. Használaton kívül két irányba csúsztatható védőborítás fedi a csatlakozókat.

 

 

 

A DT Duo a mobilfelhasználói igényekre tervezett plug-and-play Duo meghajtócsalád legújabb tagja: 

  • DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C): két csatlakozóval rendelkezik, amelyek közül az egyik a szabványos USB, a másik pedig a 100 MB/s maximális olvasási sebességet támogató USB-C portba illeszthető. 128 GB kapacitásig rendelhető, bőséges kiegészítő tárhelyet nyújtva ezzel a legújabb okostelefonokhoz, táblagépekhez, PC-khez és Mac számítógépekhez. 
  • DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2): két csatlakozós (micro-USB és USB-A) meghajtó az USB OTG (On-The-Go) technológiát támogató Android okostelefonokhoz és táblagépekhez. A DTDUO3G2 kiegészítő tárhelyként beilleszthető az eszközök töltésére szolgáló micro-USB portba. Segítségével a tárkapacitás 128 GB-ig bővíthető a mobileszközök és a PC-k közötti gyors és egyszerű fájl-, fénykép- és videóátvitelhez.

 

 

 

„A DT Duo hiánypótló funkcionalitással bővíti a piacon egyre nagyobb számban elérhető USB-C csatlakozós eszközök körét. A két csatlakozónak és az egyedülálló, két oldalra csúsztatható védőborításnak köszönhetően a meghajtó egyszerre tartós és stílusos, ráadásul tulajdonosának a kupak elvesztése miatt sem kell aggódnia” – mondta Oscar Escayola Kaloudis, a Kingston flash üzletágának EMEA-régióért felelős vezetője.  

 

A DT Duo 32 GB és 64 GB***  kapacitással érhető el az iPon.hu kínálatában november 1-től, ötéves garanciával és ingyenes műszaki támogatással. 

 

________________

*  Az USB Type-C és USB-C az USB Implementers Forum bejegyzett védjegye.

**  A sebesség a gazdagép és az eszköz konfigurációjától függően változhat.

***  A flash-tárolóegységen megadott kapacitás egy része formázásra és egyéb funkciókra szolgál, így nem használható adattárolásra. Ezért a tároló tényleges rendelkezésre álló kapacitása kisebb a terméken megadottnál. További információ: http://media.kingston.com/pdfs/MKF_283.1_Flash_Memory_Guide_US.pdf

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08