Őszi kódolatlan FilmBox Pak a UPC Directnél

forrás: Prím Online, 2020. október 22. 09:34

A UPC Direct október 22. és november 2. között minden előfizetője számára megnyitja a FilmBox Pak prémium csomagjában található FilmBox csatornáit. Így az iskolai őszi szünet ideje alatt hat mozicsatorna izgalmas filmjeiből válogathatnak a szolgáltató előfizetői.  

Filmes meglepetéssel zárja az októbert a UPC Direct, hiszen a szolgáltató október 22-től közel két hétig elérhetővé teszi  a FilmBox Pak prémium csomagjában található FilmBox csatornákat minden előfizetője számára. A csomagban megtalálható 6 csatorna változatos szórakozást kínál a család minden tagjának.

 

 

 

A szeptember elején megújult FilmBox Plus Filmbox Stars néven szerepel a kínálatban. A csatorna, akárcsak a FilmBox Extra és FilmBox Prémium, a hollywoodi filmek világába kalauzolja el a rajongókat. A FilmBox Family-vel igazi őszi családi mozizást szervezhetünk– hiszen a kódolatlan időszak a teljes iskolai őszi szünetet lefedi.  A küzdősportok rajongói a FightBox műsorai alatt szurkolhatják ki magukat, a dokumentumfilmek kedvelői pedig a DocuBox díjnyertes ismeretterjesztő filmjeiben merülhetnek el. A moziélmény garantált, hiszen a FilmBox csatornáin vetített filmek reklámszünet nélkül nézhetőek. 

 

A közel két hétig tartó otthoni mozizás nem kisebb sztárokat vonultat fel filmjeiben, mint Brad Pitt, Kate Winslet, Danny Glover vagy a legendás Robert Redford. Egy kis kedvcsináló a rendkívül gazdag választékból:

 

Az élet fája – FilmBox Premium, október 26. 18:45

Az élet fája című fantasy filmben Brad Pitt új oldalát ismerhetjük meg Sean Penn oldalán. A film témája a gyermekkorra való visszaemlékezés, az ártatlanság elvesztése, a szülőkhöz való viszony – Jack O’Brien minderre öccse halálának évfordulója kapcsán emlékezik vissza, közben pedig nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban.

 

Szövetségesek – FilmBox Extra HD, október 28. 21:00

A második világháború idején játszódó filmben Max Vatan szárnyparancsnok a marokkói sivatagba érkezik, hogy találkozzon a francia ellenállás párizsi tagjával, Marianne Beauséjour-ral. Egy közös akció, Casablanca szívében elkövetett öngyilkos merényletet követően a férfi és a nő Angliába menekül, ám ezzel a múlttal a családalapítás nem megy olyan egyszerűen.

 

A ruhakészítő – FilmBox Premium, október 29. 19:05

Drámai vígjáték Kate Winslet és Liam Hemsworth főszereplésével. A filmben Tilly Dunnage hazatér kisvárosába, hogy helyrehozza a múltban elkövetett hibáit. A humoros jelenetekkel teli dráma szerelemről és bosszúról szól, de a divat rajongói se hagyják ki Kate Winslet alakítását.

 

Úriember revolverrel – FilmBox Premium, október 31. 19:30

Valós eseményeken alapuló krimi-vígjátékkal búcsúzik az október, nem kisebb színészekkel, mint Robert Redford, Casey Affleck és Danny Glover. A történet szerint Forrest Tucker 70 évesen szökést kísérel meg a San Quentin-ből, ezzel a lépésével nem csak a hatóságokat járatja le, de elbűvöli a nyilvánosságot – és valószínűleg a nézőket is.

 

Az említett sorozatok illetve filmek a FilmBox csatornáin láthatóak, melyeket a UPC Direct kódolatlan hetei után is követhetnek a FilmBox Pak prémium csomag előfizetői. 

 

Október 22. és november 2. között  a UPC Direct Facebook oldalának követői a kódolatlan FilmBox hetekhez kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehetnek. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okostelefonnal készített filmeket mutat be a Samsung

A Samsung új kezdeményezésében a világ legismertebb filmeseivel működik együtt, hogy kreativitásra és az ötleteik megvalósítására ösztönözze a Galaxy felhasználókat.

2021. október 18. 18:50

NMHH-kutatás: a felhasználók közel kétharmada használja online hívásra is a netet

A magyar internetezők 64 százaléka használ valamilyen netes hang- vagy videóhívás-szolgáltatást, de a cégek is előszeretettel alkalmazzák a technikát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kutatásai alapján. A 2020 második felében készült felmérések szerint nem feltétlenül telefonál kevesebbet mobilról az, aki online indít hívást.

2021. október 18. 17:02

Szemléletváltás szükséges a digitális társadalom kialakításához

A világ legfejlettebb digitális társadalmának megalkotói osztották meg tapasztalataikat Budapesten, az október 14-én megrendezésre került think.BDPST innovációs konferencián. Hazánk egyik legnívósabb jövőkonferenciáját immáron hatodik alkalommal tartották meg, melynek középpontjában a pandémia utáni digitális világ, a fenntarthatóság kérdése, a fake news romboló hatása, valamint az e-kormányzás jelene és jövője kapott szerepet. Az idei esemény vendégországa az e-kormányzásban és digitalizációban világszinten élen járó Észtország volt. 

2021. október 18. 15:27

A szinglik újabban egy hűtlenségre szakosodott társkeresőn ismerkednek?

Vajon egy szingli miért keresheti a boldogságot egy olyan társkereső oldalon, ami kifejezetten a házasságban vagy tartós kapcsolatban élők ismerkedését szolgálja? A Viszony.hu legújabb felmérésében - melyet több mint 300 társkereső véleménye és belső statisztikák alapján készítették el az oldal munkatársai -, meglepő részletek derültek ki a hűtlenkedők társkeresőjén ismerkedő egyedülállók és válófélben lévők arányáról.

2021. október 18. 13:55

A POCO márka először a magyar mobilszolgáltatói kínálatban

A magyar szolgáltatók közül elsőként a Telenor kezdte meg a POCO márka X3 Pro készülékének értékesítését. Az egyedülálló játékélményt biztosító, nagy teljesítményű készülék már a Telenor online felületén és üzleteiben is kapható.  

2021. október 18. 12:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20