Angoloktatás osztálytermen kívül 2020-ban

forrás: Prím Online, 2020. november 3. 13:37

8000 órányi tananyaggal megjelent a Xeropan angol tanító program tanároknak és diákoknak szánt online elérhető oktatási platformja, a Xeropan Classroom.

Miután a magyar Xeropan elnyerte az egyik legnevesebb oktatóprogramokat bíráló szervezet, az amerikai EdTech Breakthrough: az év Interaktív Tanulást Támogató rendszere díját, most egy új platformmal forradalmasítja az iskolai angoloktatást interaktív feladatokkal egészen A1 alapszinttől a C1 felsőfokig.

 

A debreceni Xeropan az MFB csoporthoz tartozó Hiventures befektetési programjából kapott tőkefinanszírozásnak is köszönhetően fejlesztette ki az oktatási rendszert, a Xeropan Classroom-ot amely a világ bármely országából lehetőséget nyújt angoltanároknak, hogy a Xeropan több évnyi tananyagát könnyedén felhasználhassák tanóráikon.

 

A rendszer érdekessége, hogy használatának segítségével a tanárok felismerhetik a tanulóik gyengeségeit és erősségeit, ezáltal személyre szabott angoloktatást tudnak biztosítani diákjaik számára még távoktatás keretén belül is.

 

A több ezer órányi tananyagot 6 éven át dolgozták ki a Xeropan munkatársai, hogy elérjék céljukat: az új platform teljes mértékben helyettesítheti a papíralapú tankönyveket, de kiegészítő feladatokra is kiválóan alkalmas. 

 

Jelenleg a Xeropan Classroom az egyetlen olyan digitális oktatási platform, amely egyszerre segít az adminisztrációban és értékelésben, illetve a szükséges mennyiségű és mélységű tananyagot tartalmazza.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb hazai egyetemmel bővíti oktatási együttműködéseit a Huawei

Közös, akkreditált, infokommunikációs és távközlési kurzusok indításáról írt alá megállapodást az Óbudai Egyetem és a Huawei Technologies Hungary. Az új együttműködés része az egyetem és a világ egyik legnagyobb technológiai cége között 2018 óta fennálló stratégiai megállapodásnak. 

2020. november 25. 13:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás