Ma este indul a Black Friday a Vivre.hu-n

forrás: Prím Online, 2020. november 11. 16:28

A Vivre ma este indítja el Black Friday kampányát akár 90%-os kedvezményekkel. A vállalat az előző évhez képest is nagyobb kínálattal készült és megduplázta a termékek mennyiségét, felkészülve a vásárlók igényeire és a rendelések gyors kiszállítására. 

Az akció a Vivre működési területének összes országában elérhető lesz. Az online vásárlás iránti növekvő kereslet, valamint a felgyorsult vállalati növekedés miatt a Vivre 80 százalékos növekedésre számít a 2019. év azonos időszakával összevetve.

 

„Különleges Black Friday akcióra és több mint 10 millió eurónyi bevételre számítunk elemzéseink alapján. Nyár óta dolgozunk a marketingstratégiánkon, készletünkön, az árainkon és a termékeken. Több mint 24 000 m2-rel növeltük raktárainkat és új felszerelést szereztünk be, amikkel automatizáltuk a rendelések csomagolását és kiszállítását”, kezdte Monica Cadogan, a Vivre ügyvezetője és társalapítója. „Mindemellett fejlesztettük az infrastruktúránkat is, hogy a jelenlegi forgalom háromszorosát is bírja a rendszerünk. Úgy vélem, felkészültünk a nagy keresletre és vásárlóink szükségleteire, akik érdeklődéssel várják az akciót.”

 

 

A Vivre.hu kedvezményei a webáruházban szereplő összes termékkategóriára érvényesek lesznek november 15-ig. Idén a látogatók konyhai kiegészítőket 890 Ft-tól, dekorációkat 1490 Ft-tól, szőnyegeket 2590 Ft-tól, életmódtermékeket 2290 Ft-tól, világítótesteket 4290 Ft-tól, székeket 6790 Ft-tól és kanapékat 57 990 Ft-tól vásárolhatnak.

 

A Vivre új applikációja idén ősszel jelent meg, amelyben a legfrissebb funkció, az AR (Augmented Reality) javítja a vásárlás élményét. Ennek segítségével a látogatók képek alapján elhelyezhetik a termékeket otthonaikban, mielőtt megvásárolnák azokat.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ajándék mobiladatot kapnak a Prime csoportos ügyfelek

A Yettel márka közelgő első születésnapja alkalmából a szolgáltató most induló promóciójában 1 millió GB mobiladatot oszt szét hangalapú tarifával rendelkező Prime csoportos ügyfelei között. A Yettel célja, hogy a megbízható hálózat élményét ügyfelei megoszthassák egymással, ezért az arra jogosult ügyfelek egyszeri extra 100 GB adatot igényelhetnek és oszthatnak meg más Yettel-előfizetőkkel, vagy azt saját maguknak aktiválhatják.

2023. február 8. 14:07

Trendek a logisztikában

A korona-vírus járvány okozta rendelkezések felgyorsították az online vásárlás felé való átállást megváltoztatva ezzel a vásárlási szokásokat. Az online értékesítés növekedése az intralogisztikai és raktári műveletek felfutását eredményezte. Nemzetközi és hazai viszonylatot nézve is egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy sikerének kulcsa a belső termelési és elosztási folyamatok optimalizálásában, vagyis az intralogisztikában, és annak automatizálásában rejlik. De milyen kihívásokkal szembesül a logisztikai iparág, és milyen trendek várhatóak? A QLM piaci körképe.  

2023. február 8. 12:45

A Fujitsu folyamatos oktatási programot indít viszonteladó partnerei számára

A Fujitsu SELECT Expert viszonteladó partnerek mostantól könnyebben bővíthetik és frissíthetik versenyelőnyt biztosító, értékes informatikai ismereteiket. A Fujitsu 1 millió euró beruházással elindított folyamatos oktatási programja új szemléletet képvisel a képzés terén, és három fő pilléren nyugszik: oktatás, eszközök és közösség.

2023. február 8. 11:24

Eljöhet az idő, amikor már csak virtuálisan hordjuk a kedvenc zenekari pólónkat

Ki ne örülne egy olyan tárgynak, ami a kedvenc focicsapatára, énekesére vagy humoristájára emlékezteti? Egy magyar startupnak hála eddig soha nem látott formában szerezhetjük be ezeket a relikviákat – ráadásul úgy, hogy közben óvjuk a környezetünket is. A kezdeményezéshez a hazai sztárok közül elsőként Aranyosi Péter csatlakozott, tőle akár ingyenes pólót és bögrét is beszerezhetünk.

2023. február 8. 09:54

Maximális ügyfélelőny a digitális átalakulásban

A több mint két éve alakult Eplan Partnerhálózathoz időközben mintegy hatvan cég csatlakozott. Az olyan stratégiai partnereket, mint a Phoenix Contact, a Siemens és a Rockwell Automation, valamint a technológiai partnereket – köztük az ABB, a Lapp Kabel, a Wago és a Weidmüller – egyetlen vezérelv köti össze: a legmagasabb fokú integrációs képesség biztosítása az Eplan és saját megoldásaik között. A digitális átalakulás korszakában mindenki egyesíti erőit annak érdekében, hogy a különféle szoftveralkalmazások, például a termékkonfigurátorok, a CPQ-k, PLC-k, PLM/ERP-k ideálisan kommunikáljanak egymással.

2023. február 7. 20:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Google vezérigazgatója jelentette be a Google Bard indulását

2023. február 7. 12:34

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51