Már lehet regisztrálni az OnRobot Expóra!

forrás: Prím Online, 2020. november 18. 11:05

Megkezdődött a regisztráció a várva várt „OnRobot Expo” rendezvényre, mely során élő demonstrációk és interaktív beszámolók kerülnek bemutatásra ez együttműködő alkalmazásokról. Az online eseményt december 2-án és 3-án, az európai, amerikai és ázsiai időzónákon átívelően, élőben tartják meg.

Az OnRobot elindította a regisztrációt az „OnRobot Expo” globális, interaktív digitális robotikai eseményre, melynek középpontjában az együttműködő automatizálás és alkalmazások állnak. A december 2-án és 3-án online megrendezésre kerülő OnRobot Expón beszámolókat hallhatunk olyan előadóktól, mint például Camilo Buscaron, az Amazon Web Services felhő alapú robotikai nyílt forrású technológia és stratégia részleg igazgatója, megtekinthetünk egy panelbeszélgetést az együttműködő automatizálásról Mark Cuban robotikai befektető és a Shark Tank készítőjének részvételével, a nyitóbeszédet pedig Sue Keay, a Queensland AI Hub vezérigazgatója fogja elmondani. 

 

Az Európa, Észak- és Dél-Amerika, valamint Ázsia Csendes-óceáni térségeinek sugárzott streamekkel az OnRobot Expo 30 perces szakértői prezentációkat kínál a vendégeknek témák széles körében, többek közt a lean gyártásról, az együttműködő csomagolási alkalmazásokról, a gyorsan adagoló CNC megoldásokról, valamint arról, ahogyan a gyártóvállalatok képalkotó rendszerek használata segítségével legyőzhetik az előttük álló akadályokat.

 

Útmutató foglalkozások a népszerű alkalmazásokhoz

Kifejezetten a kis- és közepes méretű gyártóvállalatok támogatásának szem előtt tartásával az OnRobot Expo minden részletre kiterjedő bemutatókkal jelentkezik. A gripperektől kezdve a felületkezelő alkalmazásokig, az OnRobot egyre bővülő robotikai termékkínálatát áttekintő útmutató foglalkozások megismertetik a résztvevőkkel, hogy hogyan lehet telepíteni, és a legtöbbet kihozni a robotikai befektetésükből. Különös figyelem kerül a fémipar és fémmegmunkálás, a csomagolás, az élelmiszer-feldolgozás, a műanyagipar, a gyógyszergyártás és a logisztika során előforduló együttműködő alkalmazásokra.

 

„A gyártóvállalatok méretüktől függetlenül komoly kihívásokkal kell, hogy szembe nézzenek 2020-ban, és ennek következtében sokan az együttműködő alkalmazásokhoz fordulnak, hogy versenyképesek és rugalmasak tudjanak maradni” – mondja Enrico Krog Iversen, az OnRobot vezérigazgatója. „Azért hoztuk létre az OnRobot Expót, hogy segítsünk a gyártóvállalatokat abban, hogy minél több tudást kaphassanak az együttműködő alkalmazásokról és az automatizálásról az iparági kollégáiktól, valamint az üzleti és tudományos világ innovátoraitól.”

 

 

Egyedülálló tanulási lehetőség

Az OnRobot Expo résztvevőinek lehetősége nyílik arra is, hogy szemügyre vehessék az OnRobot robotikai eszközeinek és alkatrészeinek széles választékát egy egyedülálló interaktív digitális közegen keresztül, amit kimondottan erre az eseményre hoztak létre. Az interaktív környezet – és a teljes Expo platform – angol, német, spanyol, francia, olasz, japán, koreai és kínai nyelven lesz elérhető.

 

„Az együttműködő alkalmazások lehetővé teszik a gyártók számára, hogy jövőállóvá tegyék vállalkozásaikat. Az OnRobot Expo egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevők találkozhassanak a termékek szakértőivel, és pontosan megtudják, hogyan tudnának előnyt kovácsolni a rugalmas és könnyen használható automatizáló megoldásokból” - mondja Iversen.

 

Értékes bepillantást nyújtó előadások

Camilo Buscaron prezentációjában, amely bemutatja, hogyan fejleszt, tesztel és telepít robotokat az Amazon, ismertetni fogja, hogy a felhő hogyan egyszerűsíti a robotikai alkalmazások fejlesztését és telepítését. Előadásában szó fog esni a ROS robot operációs rendszerről és az AWS RoboMaker felhőszolgáltatásról, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy robotalkalmazásokat tervezzenek és kezeljenek.

 

Az OnRobot Expón szerepelni fog Mark Cuban vállalkozó és robotikai befektető is, aki egy előre rögzített panelbeszélgetésen vesz részt az OnRobot vezérigazgatójával Enrico Krog Iversennel, valamint a Hirebotics vezérigazgatójával Rob Goldiezzel. A beszélgetés témája az együttműködő alkalmazások a kis- és közepes méretű gyártóvállalatok jövőjére mért jelentősége lesz.

 

A különböző szakterületekre fókuszáló előadások során Casper Hansen, a Technicon vezérigazgatója beszél a lean gyártás alapjairól és előnyeiről automatizált környezetben („Fat Profits with LEAN Manufacturing”), valamint a Plus Pack képviselői osztják meg az OnRobot grippereinek használata során szerzett tapasztalatukat, mellyel magas szintű high mix/low volume gyártást értek el élelmiszeripari gyártósoraikon, és aminek köszönhetően alkalmazottaik felszabadultak az ismétlődő, és ergonómiai szempontból kellemetlen feladatok alól („Plus Pack, OnRobot & Worker-Friendly Automation”).

 

„Az OnRobot Expo minden látgató számára hatásos és értékes betekintést fog nyújtani, függetlenül attól, hogy Ön az ipari robotika szakértője-e, aki optimalizálni kívánja a meglévő automatizálását, vagy éppen egy kis gyártócéget képvisel, amely először gondolkodik el az együttműködő automatizáláson.” - mondja Iversen. „Üzleti szempontból tekintve pedig a remek eladói névsorunk végigvezeti a látogatókat a legfontosabb témákon, beleértve a befektetés megtérülését, azt, hogy hogyan reagáljunk az ingadozó piaci igényekre, valamint a gyártás jövőjére való felkészülést.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek Magyarországra a CHASING professzionális robot-tengeralattjárók

Magyarországon is megkezdődött a CHASING víz alatti drónkutatással és -fejlesztéssel, valamint integrált gyártási technológiákkal foglalkozó vállalat termékeinek kereskedelmi forgalmazása. A vállalat világelső a fogyasztói- és ipari víz alatti robotok szegmensében.

2023. február 1. 21:19

A képernyőn túl: immerzív internet vállalatok számára

Bár maga a metaverzum kifejezés már 1992-ben létrejött, fejlődésében az elmúlt években jelentős változás következett be. A kiterjesztett virtuális valóság mögött álló technológiák egyre megfizethetőbbek lettek, a COVID-19 világjárvány okozta kulturális változás eredményeként pedig egyre szélesebb körben lett elfogadott vélekedés, hogy a digitális világok az emberi kapcsolatok életképes helyszínei lehetnek. A vállalkozások megduplázták a virtuális világok iránti érdeklődésüket: a Deloitte adatai szerint tavaly több tízmilliárd dollárnyi kockázati tőkebefektetés érkezett ilyen területre, az elemzők 2024-re 800 milliárd dolláros piacot becsülnek.

2023. február 1. 20:06

Elismerték a Schneider Electric egyenlő fizetésekért tett erőfeszítéseit

A Világgazdasági Fórum egyik szervezete iránymutatóként nevezte meg a Schneider Electric-et a sokszínűség, egyenlőség és befogadás területén indított Globális béregyenlőségi kezdeményezéséért. A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat programja 2014-ben indult el 12 országban, kísérleti jelleggel, azóta több mint 100 országban valósult meg, és 2020 végére a vállalat dolgozóinak 99,6 százalékát érte el. 

2023. február 1. 18:33

Interaktív kiállításon ismerhetők meg a különböző iparágaknak szánt LG készülékek

Az LG Electronics (LG) a barcelonai Integrated Systems Europe (ISE) 2023 kiállításon mutatja be a csúcstechnológiát képviselő digitáliskijelző-megoldásainak teljes portfólióját, beleértve a LED, a Micro LED és az átlátszó OLED kijelzőket is. A készülékeket több digitalizált térben tárják a közönség elé, bemutatva a különböző iparágak – többek között a kiskereskedelem, a vállalati szféra, az oktatás és a vendéglátóipar – számára kínálkozó felhasználási lehetőségeket és alkalmazásokat.

2023. február 1. 16:58

A legtöbb pénzt az internetre költjük, de a tévé előtt töltjük a legtöbb időt

Háztartásonként több mint 18 ezer forintot költünk médiára havonta – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hiánypótló kutatásából. A felmérés szerint átlagosan napi 300 percet tévézünk és több mint 200 percet internetezünk.

2023. február 1. 15:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46