Akár 100 ezer forint készülék-kedvezményt ad karácsonyra a Vodafone

forrás: Prím Online, 2020. december 1. 17:55

A digitális eszközök minden karácsonyi szezonban a legkelendőbb ajándékok közé tartoznak, azonban a jelenlegi helyzetben még tovább nőtt népszerűségük. Idén még fontosabb, hogy olyan ajándékot válasszunk, ami segítséget nyújt a hétköznapokban – legyen szó munkáról, tanulásról, szórakozásról vagy a családdal és barátokkal való kapcsolattartásról. A Vodafone éppen ezért összesen akár 100 000 forint kedvezményt ad okostelefon, TV, laptop vagy tablet vásárlásakor december 1-jétől. A promócióban résztvevő mobil és vezetékes tarifacsomagokról és az elérhető készülékekről a Vodafone weboldalán minden információ megtalálható.

A Vodafone idén 25 000 forint kedvezményt ad készülékenként az újonnan kötött vagy 2 évre meghosszabbított Red Free, Red Infinity World, Red Max* Go Net+ és Go Talk+ csomagokhoz, illetve az új és meglévő vezetékes internet vagy TV előfizetés mellé. Az engedményeket ügyfelenként legfeljebb 4 db készülékre – bármilyen okostelefonra, TV-re, laptopra, illetve tabletre – lehet igénybe venni, és a kedvezmény a készülék előfizetéses alapárából vonódik le. A szolgáltató a kedvezményes ajánlatok kialakításakor egyaránt gondolt mobil és vezetékes ügyfeleire is.

 

„Egy új, korszerű okoseszközzel nemcsak a digitális oktatásban és az otthoni munkavégzésben lehetünk hatékonyabbak, hanem a hobbinkban, szórakozás közben és általában a mindennapi kapcsolattartásban is sokkal több lehetőség tárul elénk.” – mondta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Lakossági Üzletágért Felelős Vezérigazgató-helyettese. „A Vodafone számára kiemelten fontos, hogy bármit hozzon is a jövő, segítsünk kapcsolatban maradni. Folyamatosan fejlődő mobil és vezetékes Gigabit Net hálózatunk is arról gondoskodik, hogy se útközben, se otthon ne maradjunk le a legfontosabb pillanatokról, és mindig elérhetők legyünk egy beszélgetésre.”

 

A szolgáltató említett karácsonyi ajánlata december 1-jétől visszavonásig érhető el, a csomagokkal és készülékekkel kapcsolatos további részletek pedig a Vodafone weboldalán olvashatók. A készülékkínálatban többek közt a Xiaomi Redmi Note 9 Pro, a Samsung Galaxy S20 FE és az LG Velvet okostelefonok, a Lenovo Idepad 5 laptop, illetve a Samsung UE65TU8002 és LG 55UN74003 TV-k érhetők el.

 

* A Red Max előfizetések esetén csak a hosszabbítás esetén érhetők el a készülék-kedvezmények.

Kulcsszavak: Vodafone okoseszköz

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Felvirágozhat az elektromos buszok magyarországi gyártása

A kormány bejelentésének értelmében 2022-től csak elektromos buszok beszerzésére nyerhető majd el támogatás a 25 ezeresnél nagyobb településeken, ennek következtében a járműállomány a klímavédelem jegyében még korszerűbbé válhat néhány éven belül. Hazánkban jelenleg egyedül a Goldi Mobility Kft.-nál készülnek hazai forgalmazásra magyar know-how-val és összeszereléssel elektromos autóbuszok, ráadásul legkésőbb augusztusig elkészül első csuklós hidrogénbuszuk is, ami egyedülálló egész Európában. Céljuk, hogy a közeljövőben még több magyar partnerrel működjenek együtt, ezért folyamatosan keresik a kapcsolatot a honi beszállítókkal.

2021. január 24. 13:59

5 szédítő bitcoin-előrejelzés

Már tavaly is nagyot emelkedett a bitcoin, az ide évben pedig folytatta a száguldást. Korábban volt már hasonló nagy emelkedés de nagyon különbözik ez a "rali" a három évvel ezelőttitől, írja az ÁrfolyamTudós.hu. Már a hagyományos pénzügyi rendszer intézményei, bankok, brókercégek, alapkezelők és elemzők is komolyan veszik. Öt fontosabb előrejelzést gyűjtöttünk össze, amelyekre érdemes lehet odafigyelni, annak ellenére, hogy most épp lefele mutat az árfolyam iránya.

2021. január 24. 11:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás