Akár 100 ezer forint készülék-kedvezményt ad karácsonyra a Vodafone

forrás: Prím Online, 2020. december 1. 17:55

A digitális eszközök minden karácsonyi szezonban a legkelendőbb ajándékok közé tartoznak, azonban a jelenlegi helyzetben még tovább nőtt népszerűségük. Idén még fontosabb, hogy olyan ajándékot válasszunk, ami segítséget nyújt a hétköznapokban – legyen szó munkáról, tanulásról, szórakozásról vagy a családdal és barátokkal való kapcsolattartásról. A Vodafone éppen ezért összesen akár 100 000 forint kedvezményt ad okostelefon, TV, laptop vagy tablet vásárlásakor december 1-jétől. A promócióban résztvevő mobil és vezetékes tarifacsomagokról és az elérhető készülékekről a Vodafone weboldalán minden információ megtalálható.

A Vodafone idén 25 000 forint kedvezményt ad készülékenként az újonnan kötött vagy 2 évre meghosszabbított Red Free, Red Infinity World, Red Max* Go Net+ és Go Talk+ csomagokhoz, illetve az új és meglévő vezetékes internet vagy TV előfizetés mellé. Az engedményeket ügyfelenként legfeljebb 4 db készülékre – bármilyen okostelefonra, TV-re, laptopra, illetve tabletre – lehet igénybe venni, és a kedvezmény a készülék előfizetéses alapárából vonódik le. A szolgáltató a kedvezményes ajánlatok kialakításakor egyaránt gondolt mobil és vezetékes ügyfeleire is.

 

„Egy új, korszerű okoseszközzel nemcsak a digitális oktatásban és az otthoni munkavégzésben lehetünk hatékonyabbak, hanem a hobbinkban, szórakozás közben és általában a mindennapi kapcsolattartásban is sokkal több lehetőség tárul elénk.” – mondta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Lakossági Üzletágért Felelős Vezérigazgató-helyettese. „A Vodafone számára kiemelten fontos, hogy bármit hozzon is a jövő, segítsünk kapcsolatban maradni. Folyamatosan fejlődő mobil és vezetékes Gigabit Net hálózatunk is arról gondoskodik, hogy se útközben, se otthon ne maradjunk le a legfontosabb pillanatokról, és mindig elérhetők legyünk egy beszélgetésre.”

 

A szolgáltató említett karácsonyi ajánlata december 1-jétől visszavonásig érhető el, a csomagokkal és készülékekkel kapcsolatos további részletek pedig a Vodafone weboldalán olvashatók. A készülékkínálatban többek közt a Xiaomi Redmi Note 9 Pro, a Samsung Galaxy S20 FE és az LG Velvet okostelefonok, a Lenovo Idepad 5 laptop, illetve a Samsung UE65TU8002 és LG 55UN74003 TV-k érhetők el.

 

* A Red Max előfizetések esetén csak a hosszabbítás esetén érhetők el a készülék-kedvezmények.

Kulcsszavak: Vodafone okoseszköz

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

2021. december 2. 12:20

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

A HMD Global egy Nokia 3310 tortával ünnepli 5. születésnapját

Különleges tortával ünnepli 5. születésnapját a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az ikonikus Nokia 3310 ezúttal tűzpiros színben és ehető formában került az asztalra, ami valljuk be, ritkán történik meg egy készülékkel.

2021. december 1. 20:31

A Philips készüléke nyerte az OLED TV-k képminőségi versenyét

Pontosan három évvel a legutóbbi shoot-out* – és szintén egy Philips OLED TV győzelme – után most a vezető AVForums.com weboldal szakértő olvasói a Philips OLED+936-ost választották győztesnek egy különleges TV shoot-out során, amelyben négy vezető gyártó legjobb OLED készülékei vettek részt.

2021. december 1. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59