Online alapszakos nyílt napok a Corvinuson

forrás: Prím Online, 2020. december 8. 16:00

Online nyílt napokat tart december 9–11. között a Budapesti Corvinus Egyetem. A háromnapos rendezvényen szakfelelősök és tanárok mutatják be az ország vezető gazdaság- és társadalomtudományi egyetemének alapszakjait, valamint osztatlan képzését. Az online nyílt naphoz a Corvinus Facebook oldalán létrehozott eseménynél lehet csatlakozni.

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel online tartja meg decemberi alapszakos felvételi nyílt napjait a Corvinus Egyetem. A felvételizni készülő diákok december 9-10-11-én minden szükséges információt megtudhatnak az egyetem alapszakjairól, gyakorlatorientált képzéseiről, a diploma utáni elhelyezkedési lehetőségekről, illetve a jelentkezés módjáról. Emellett az eseményen a Hallgatói Önkormányzat sokszínű tevékenységét is bemutatják a résztvevőknek.   

 

 

A rendezvény mindhárom nap délután 15 órakor kezdődik. Minden alapszakot interaktív formában, közel fél órában mutatnak be a szakfelelősök, illetve meghívott vendégük. Ezután pedig a képzés iránt érdeklődő diákok tehetik fel kérdéseiket a bemutatókat tartó szakfelelősöknek, tanároknak. 

 

A rendezvény a Corvinus Facebook oldalán érhető el. A pontos program és a szakos beosztások az egyetem honlapján is megtalálhatóak.  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05