Érkezik a discovery+ előfizetéses streamingszolgáltatása

forrás: Prím Online, 2021. január 4. 17:03

A Discovery és a Vodafone új, hosszú távú, több platformra szóló európai megállapodása értelmében a Vodafone ügyfelei 12 piacon*, köztük Magyarországon továbbra is élvezhetik a Discovery portfóliójának egyedülálló tartalmait. Emellett a Vodafone jelenlegi előfizetői számára elérhető lesz a discovery+ is, a valóságon alapuló szórakoztatás meghatározó streamingszolgáltatása, az ikonikus, világszerte kedvelt Discovery-márkák kínálatával.

Így a Vodafone televíziós és mobilos előfizetői ügyfelei ebben a 12 országban most először egy helyen nézhetik kedvenceiket: a Discovery márkáinak kínálatát, a BBC természettudományos tartalmait, valamint az Eurosport prémium sportműsorait.

 

Indulásakor a discovery+ az új streamingszolgáltatások egyik legnagyobb kínálatával jelenik meg, globális és helyi tartalmak széles skálájával és eredeti sorozatokkal, a Discovery kategóriájukban vezető területein (életmód és kapcsolatok; otthon és gasztronómia; valós rejtélyek; paranormális világ; kalandok és természettudomány; tudomány, technológia és környezet és magas minőségű dokumentumfilmek)  A discovery+ a tokiói olimpiával kezdődően az olimpia európai streaming otthona lesz, ahol a játékok minden pillanata, érme és sportolója élőben és on-demand is követhető.

 

A partnerség a Discovery számára mintegy 100 millió Vodafone televíziós, vezetékes internet- és mobilelőfizető elérését jelenti Európában, akik országonként különböző promóciós időszakban férhetnek hozzá a discovery+ szolgáltatáshoz. A 12 országban 2021-2022 során tervezett fokozatos bevezetést komoly marketingkampány és széles körű „always-on” ügyfélpromóciós aktivitás támogatja a Vodafone és a Discovery platformjain.  A megállapodás révén a Discovery lineáris tévécsatornái továbbra is elérhetőek lesznek a Vodafone ügyfelei számára Magyarország mellett Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Romániában, Portugáliában, Görögországban, Csehországban, Írországban és Izlandon.

„Örömmel jelentjük be több területre kiterjedő multiplatform-partnerségünket Európa legnagyobb mobil- és vezetékes szolgáltatójával. A Vodafone hatalmas ügyfélbázisa és szoros fogyasztói kapcsolatai erőteljes indítást jelentenek a discovery+-nak. Együtt a valóságon alapuló szórakoztatás vezető platformját kínáljuk Európában – mondta David Zaslav, a Discovery, Inc. elnök-vezérigazgatója. – A hibrid megállapodás elősegíti lineáris disztribúciós kapcsolataink bővítését célzó stratégiánkat: így népszerű tartalmainkat minél több platformon és eszközön keresztül juttathatjuk el a fogyasztókhoz.”

 

„Nagyon örülünk a Discoveryvel meglévő kapcsolataink kibővítésének, amely erősíti a Vodafone pozícióját Európa egyik vezető videós platformjaként – mondta Ahmed Essam, a Vodafone Group kereskedelmi és stratégiai igazgatója. – A Discovery szórakoztató kínálatunk kulcsszereplője lesz. A Vodafone magas színvonalú televíziós és rugalmas streamingszolgáltatásai révén elsőrangú felhasználói élményt nyújt, mindehhez a Discovery gazdag tartalmi kínálatával járul hozzá.”

 

„A discovery+ egyedülálló és gazdag globális és lokális tartalomkínálatunkra építve szolgálja ki európai közönségünket, akiknek a valóságon alapuló szórakoztatás legjavát tudjuk nyújtani – mondta Kasia Kieli, a Discovery európai, közel-keleti és afrikai régiójának elnök-vezérigazgatója. – Nagyon örülünk, hogy kapcsolatunk a Vodafone-nal tovább mélyül. Ennek az új stratégiai partnerségnek köszönhetően nézőink és a Vodafone ügyfelei bármikor és bárhol közvetlenül hozzáférhetnek a legjobb globális és országspecifikus Discovery tartalmakhoz.” 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rendszerszintű védelem a mobil munkavégzés korában

A távoli munkavégzés elterjedése teljesen új kihívások elé állította a legtöbb vállalatot és így a felhasználókat is. Az otthoni irodákra való átállás a mobileszközök szerepét is átalakította, egyre több feladat elvégzéséhez váltak szükségessé. A megnövekedett használattal pedig a biztonság és az adatvédelem szerepe is felértékelődik. A Samsung csúcskészülékeiből és egyedi szolgáltatásaiból álló Galaxy ökoszisztéma folyamatos fejlesztésével mostanra egy teljeskörű platform áll a felhasználók rendelkezésére, amelyben biztonsággal kezelhetik az adataikat és használhatják távolról az irodai eszközparkot az 5G hálózatokon keresztül.

2021. október 21. 12:40

A Sport TV podcastjai a Betone Networknél

Sport tematikájú podcast műsorokkal gyarapodott a Betone Network portfóliója. Az idén indult cég felel a jövőben a Sport TV Lesen vagyunk, Kézi vezérlés, Extra Inning és Karanténcast műsorainak értékesítéséért. Ezekkel immár huszonhat podcast található meg a Betone Network hálózatában. 

2021. október 21. 11:12

1,2 milliárd forint jogdíjat fizet az EJI

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 1,2 milliárd forint jogdíjat fizet ki több mint 75 ezer magyar és külföldi előadóművésznek. A most lezárt audiovizuális nagyfelosztás eredményeként a legmagasabb jogdíj tizenegymillió forint, a tíz legmagasabb jogdíjban részesülő előadóművész együttesen 71 millió forintot kap műsoraik 2020-as felhasználása után.

2021. október 21. 09:47

Fenntarthatóságban világelsők között a Magyar Telekom

A telekommunikációs szektor fenntarthatósági szempontból legjobban teljesítő vállalatai között jelölte meg a Magyar Telekomot az ISS Corporate Solutions a vállalat 2020. évi fenntarthatósági eredményei alapján.

2021. október 20. 21:31

A kollégák egyik fele otthon ül, a másik az irodában – mit kezdhet ezzel a cég?

A világjárvány természetessé tette a munkahelyeken azt, ami azelőtt ritkán fordult elő: a csapat egyik fele otthonról dolgozik, a másik az irodából. Ez az úgynevezett hibrid munkavégzés teljesen új kihívás a cégeknek. Akár külső segítségre is szüksége lehet a vezetőknek, hogy a vállalat alkalmazkodni tudjon az új helyzethez.

2021. október 20. 20:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20