Új Dell monitorok a hatékony munkakörnyezetért

forrás: Prím Online, 2021. január 22. 13:11

Ahogy egyre több vállalat tér át a hibrid munkavégzési modellre, úgy lesznek fontosabbak az olyan technológiák, amelyek munkahelytől és munkakörtől függetlenül segítik az alkalmazottak együttműködését. A dolgozók a tartalomkészítőktől és mérnököktől kezdve az adatelemzőkig és marketingszakemberekig mindannyian azt a tökéletes munkakörnyezetet keresik, amelyben a leghatékonyabban tudnak dolgozni. A Dell a legújabb üzleti monitoraival pont ezt a célt tűzte ki: magasabb szintre emelik a munkavégzést és az alkalmazottak hatékonyságát.

Videókonferencia könnyebben (és biztonságosabban)

A Dell bemutatta a világ első, Microsoft Teams-tanúsítvánnyal rendelkező videókonferencia-monitorait, a 24 (C2422HE) és 27 colos (C2722DE), illetve a 34 colos, ívelt videókonferencia-monitort (C3422WE). A felhasználók mostantól azonnal csatlakozhatnak az értekezletekhez a Microsoft Teams gombbal. Az 5 megapixeles, infravörös, kihajtható kamera, az 5 W-os beépített dupla hangszóró, illetve a zajszűrő mikrofon lenyűgözően tiszta képet és hangzást biztosít az online megbeszélésekhez. A biztonságosabb és kényelmesebb bejelentkezéshez használható a Windows Hello arcfelismerési funkciója, valamint a Microsoft Cortana hangalapú parancsai. A videókonferencia-monitorok ComfortView Plusszal is elérhetők. Ez a beépített megoldás csökkenti a kékfény-kibocsátást, miközben gondoskodik a kiváló színhűségről is. 

 

Szemkímélő technológia és szélesebb képernyő 

A Dell UltraSharp 40 colos, ívelt WUHD monitor (U4021QW) a világ első 40 colos, ultraszéles, ívelt WUHD (5120 × 2160) felbontású monitora. A modell lenyűgöző látványt biztosít, így ideális választás tartalomkészítők és adatelemzők számára. Széles színtartománnyal és kitűnő színteljesítménnyel rendelkezik, a ComfortView Plus technológiának köszönhetően pedig a szemet is kíméli. A felhasználók tölthetik számítógépeiket akár 90 W-os csatlakozóval is a Thunderbolt 3-nak köszönhetően, és gyorsan áthelyezhetik az adataikat a 10 gigabit/s sebességű SuperSpeed USB-vel, illetve az RJ45-csatlakozós Ethernet-kapcsolattal. A Dell UltraSharp 38 colos, ívelt USB-C-hub monitor (U3821DW) élénk WQHD+ kijelzője és 9 W-os beépített hangszórója gondoskodik a kiváló képi világról és a tökéletes hangzásról. Mindkét monitor képes automatikusan észlelni és csatlakoztatni egy másik számítógépet, az elülső portok pedig lehetővé teszik a könnyű csatlakozást és a perifériaeszközök töltését. 

 

Stílus és praktikum egyben

A Dell UltraSharp 24 és 27 colos USB-C-hub monitorok (U2422HE/U2722DE) szinte szegély nélküli InfinityEdge kijelzői és ragyogó színei széltől szélig tartó, zavaró elemektől mentes látványt nyújtanak. Ezek a stílusos monitorok lehetővé teszik a kétmonitoros kialakítást, és a csatlakoztatási lehetőségek széles választékát kínálják a felhasználónak, beleértve az RJ45-ös Ethernet-csatlakozót, a laptoptöltéshez használt, akár 90 W-os tápellátású USB-C csatlakozót, és a gyors átvitelekhez való 10 gigabit/s sebességű SuperSpeed portokat. A monitorok USB-C nélküli verzióban is elérhetők: Dell UltraSharp 24 és 27 colos monitor (U2422H/U2722D). Mind a négy monitor folyamatosan működő, beépített ComfortView Plusszal rendelkezik.

 

Gördülékeny együttműködés

A Dell 65 vagy 55 colos, 4K-s, érintőképernyős interaktív monitorokkal (C6522QT/C5522QT) gördülékenyebb a csoportos együttműködés az irodában vagy közösségi terekben dolgozók számára. A 20 pontos InGlass Touchnak köszönhetően egyszerre több felhasználó is írhat vagy rajzolhat a képernyőre, gyakorlatilag késleltetés nélkül. Ugyanakkor az új tenyérblokkoló funkciónak köszönhetően a felhasználók nyugodtan pihentethetik kezüket a képernyőn anélkül, hogy aktiválnák azt. A Dell egyedi Screen Drop funkcióját azért tervezték, hogy a különböző magasságú felhasználók is könnyedén elérhessék a képernyőt. A Dell együttműködést segítő monitorai a Dell közösségitér megoldásaival együtt teljes körű konferenciatermi ökoszisztémát biztosítanak hardverrel, szoftverrel és együttműködési eszközökkel.

 

A Dell UltraSharp 40 colos, ívelt WUHD monitor (U4021QW), a Dell UltraSharp 32 colos HDR monitor PremierColor technológiával (UP3221Q), az Alienware 25 colos, játékra optimalizált monitor (AW2521H) és a Dell Mobile Adapter Speakerphone (MH3021P) a CES 2021 Innovation Award díjazottjai.

 

Nélkülözhetetlen kiegészítők 

A munkaállomás nem lehet teljes az új Dell Premier újratölthető vezeték nélküli egér (MS7421W) nélkül, amelynek akkumulátor-üzemideje akár a hat hónapot is elérheti. Alternatív lehetőségként az új Dell Premier többeszközös vezeték nélküli billentyűzet és egér (KM7321W) kombinációja is elérhető, amely az iparág egyik leghosszabb, akár 36 hónapos üzemidejét kínálja. Az új Dell USB-C Mobile Adapter (DA310) a portok átfogó kínálatával rendelkezik. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználó csatlakoztassa eszközeit és töltse a számítógépét is.

 

Elérhetőség

  • A Dell UltraSharp 40 ívelt WUHD Monitor (U4021QW) és a Dell UltraSharp 38 colos, ívelt USB-C-hub monitor (U3821DW) 2021 tavaszától elérhetőek.
  • A 24 és 27 colos Dell videókonferencia-monitorok (C2422HE és C2722DE), valamint a 34 colos ívelt Dell videókonferencia-monitor (C3422WE) 2021 tavaszától elérhetőek.
  • A Dell 65 és 55 colos, 4K-s, érintőképernyős interaktív monitorok (C6522QT/C5522QT) 2021 tavaszától elérhetőek.
  • A Dell UltraSharp 24 és 27 colos monitorok (U2422H/U2722D) 2021 tavaszától elérhetőek
  • A Dell Premier újratölthető vezeték nélküli egér (MS7421W), a Dell Premier többeszközös vezeték nélküli billentyűzet és egér (KM7321W) 2021 tavaszától elérhetőek.
  • A Dell USB-C Mobile Adapter (DA310) 2021 tavaszától elérhetőek.
Kulcsszavak: Dell monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20