Robotfűnyíró – avagy a kertgondozás kiszervezése biztos helyre

forrás: Prím Online, 2021. február 11. 11:11

A modern és felhasználóbarát porszívókra egész nyugodtan tekinthetünk úgy, mint a kert gondozásának és a fű ápoltan tartásának megbízható és folyamatosan rendelkezésre álló eszközeire. A cikkben részletesen is igyekszünk rávilágítani a használatuk hozzáadott értékére.

Szó lesz tehát a korszerű robotfűnyírók előnyeiről, a gyakorlati hasznosításáról, emellett pedig az általuk biztosított kényelmi szolgáltatások és gyakorlati hasznosság kiemelt értékére is igyekszünk majd rávilágítani.

 

Mit szólnánk ahhoz, ha mostantól nem kellene kéthetente a fűnyírással bajlódnunk?

 

A kert rendben tartása, na és persze a rendszeres fűnyírás bizony tavasztól késő őszig nem kevés időt visz el sok háztartásban. Nem beszélve azokról a fülledt nyáreleji napokról, amikor szinte hetente kell újra és újra füvet nyírni.

 

A fűnyírás kiszervezése viszont sokszor macerás, hiszen nem is olyan könnyű megbízható és precízen dolgozó embert találni erre a feladatra. Pontosan ezeket a kellemetlenségeket segíthetnek áthidalni a korszerű és felhasználóbarát robotfűnyírók.

 

Egy modern robotfűnyíró kertészeket megszégyenítő precizitással teszi a dolgát

 

Konkrét példaként vehetjük akár a Robomow korszerű, és elképesztően felhasználóbarát robotfűnyíróit is. Ez a készülék bizony óramű pontossággal akkor és olyan pontosan fogja elvégezni a rábízott munkát, ahogyan azt előre beprogramoztuk neki.

 

Vagyis az egyébként a dokkolóállomásán pihenő robotfűnyíró az előre megadott időpontban szépen munkához lát. Precízen dolgozik, és azokon a részeken fogja lenyírni a füvet, amit a fejlett navigációs rendszerén beállítottunk.

 

Egyúttal a számára tiltott zónaként beprogramozott részeket békén hagyja. A legjobb, hogy a felügyelete nem is szükséges. Így például munkából vagy bevásárlásból hazaérkezve elégedetten nyugtázhatjuk majd, hogy a robotfűnyíró szépen elvégezte a dolgát, a pázsit csodásan szép és esztétikus.

 

Fejlett technikai megoldások, amelyeknek köszönhetően egy robotfűnyíró tényleg nagy segítség

 

Egy korszerű robotfűnyíró sokoldalú eszközként a kisebb és nagyobb füves területeken egyaránt alkalmazható. Olyannyira okoseszközről beszélünk, hogy a beépített esőérzékelőnek hála csapadékos időben nem kezd el dolgozni.

 

Viszont képes a szegélynyírásra, illetve helyzettől függően a lejtőnyírás sem jelenthet neki gondot. Nagy előny továbbá az állítható vágási magasság, aminek a segítségével tényleg az igényeink szerint tudjuk alakítani a fű magasságát.

 

Biztonsági szempontból fontos hozzátenni, hogy a nemkívánatos balesetek elkerülése végett a legtöbb okosfűnyíró gyerekzárral van ellátva, az illetéktelenekkel szemben pedig lopásvédelemmel szerelt. Mindezen felül fontos még hozzátenni azt is, hogy kifejezetten halk és környezetbarát eszközökről van szó.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Robotfűnyíró – avagy a kertgondozás kiszervezése biztos helyre

A modern és felhasználóbarát porszívókra egész nyugodtan tekinthetünk úgy, mint a kert gondozásának és a fű ápoltan tartásának megbízható és folyamatosan rendelkezésre álló eszközeire. A cikkben részletesen is igyekszünk rávilágítani a használatuk hozzáadott értékére.

2021. február 11. 11:11

A közületi levegőfertőtlenítő hasznossága és hozzáadott értéke

Ebben a cikkben egy igencsak hasznos eszköz, egész pontosan a közületi levegőfertőtlenítő hasznosságát igyekszünk minél inkább szemléltetni. Vagyis arra próbálunk meg rávilágítani, mennyire fontos és hasznos célt szolgál maga az alkalmazás.

2021. február 10. 08:57

A koronavírus hatása a környezetvédelemre

A jelenlegi vírushelyzet nem csak az emberekre van befolyással, hanem a környezetvédelemre is. Amit az elmúlt pár évben sikerült elérni a környezetvédelem területén, jelenleg háttérbe szorul, és más problémák kerültek az előtérbe. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a körülöttünk lévő természetet ugyanúgy érinti a vírushelyzet, mint minket.

2021. február 8. 17:00

Immunerősítés természetes módszerekkel

Amikor a szervezetünket kórokozók támadják meg, szembe kell nézniük a természetes “védőpajzsunkkal”, azaz az immunrendszerünkkel. Ha megfelelően működik, akkor képes gyorsan leszámolni a betolakodókkal, és sokkal enyhébb tünetekkel és rövidebb idő alatt átesünk a betegségen. 

2021. február 6. 16:45

Hasznos tárgyak, amik egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak

Manapság sajnos “kihalófélben” vannak a bármit megjavító, mindenhez (is) értő ezermesterek, hiszen a legtöbb használati tárgyból egyszerűbb újat vásárolni, mint a régit megszerelni. Viszont így is akadnak olyan apróbb feladatok, amiket szinte bárki el tud végezni, és nem kell hozzá különleges barkácstudás sem. Csupán néhány hasznos kis segédeszköz, aminek minden háztartásban ott a helye, hiszen biztos, hogy időnként szükség lesz rá. Nézzük, melyek ezek!

2021. február 4. 16:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55