Robotfűnyíró – avagy a kertgondozás kiszervezése biztos helyre

forrás: Prím Online, 2021. február 11. 11:11

A modern és felhasználóbarát porszívókra egész nyugodtan tekinthetünk úgy, mint a kert gondozásának és a fű ápoltan tartásának megbízható és folyamatosan rendelkezésre álló eszközeire. A cikkben részletesen is igyekszünk rávilágítani a használatuk hozzáadott értékére.

Szó lesz tehát a korszerű robotfűnyírók előnyeiről, a gyakorlati hasznosításáról, emellett pedig az általuk biztosított kényelmi szolgáltatások és gyakorlati hasznosság kiemelt értékére is igyekszünk majd rávilágítani.

 

Mit szólnánk ahhoz, ha mostantól nem kellene kéthetente a fűnyírással bajlódnunk?

 

A kert rendben tartása, na és persze a rendszeres fűnyírás bizony tavasztól késő őszig nem kevés időt visz el sok háztartásban. Nem beszélve azokról a fülledt nyáreleji napokról, amikor szinte hetente kell újra és újra füvet nyírni.

 

A fűnyírás kiszervezése viszont sokszor macerás, hiszen nem is olyan könnyű megbízható és precízen dolgozó embert találni erre a feladatra. Pontosan ezeket a kellemetlenségeket segíthetnek áthidalni a korszerű és felhasználóbarát robotfűnyírók.

 

Egy modern robotfűnyíró kertészeket megszégyenítő precizitással teszi a dolgát

 

Konkrét példaként vehetjük akár a Robomow korszerű, és elképesztően felhasználóbarát robotfűnyíróit is. Ez a készülék bizony óramű pontossággal akkor és olyan pontosan fogja elvégezni a rábízott munkát, ahogyan azt előre beprogramoztuk neki.

 

Vagyis az egyébként a dokkolóállomásán pihenő robotfűnyíró az előre megadott időpontban szépen munkához lát. Precízen dolgozik, és azokon a részeken fogja lenyírni a füvet, amit a fejlett navigációs rendszerén beállítottunk.

 

Egyúttal a számára tiltott zónaként beprogramozott részeket békén hagyja. A legjobb, hogy a felügyelete nem is szükséges. Így például munkából vagy bevásárlásból hazaérkezve elégedetten nyugtázhatjuk majd, hogy a robotfűnyíró szépen elvégezte a dolgát, a pázsit csodásan szép és esztétikus.

 

Fejlett technikai megoldások, amelyeknek köszönhetően egy robotfűnyíró tényleg nagy segítség

 

Egy korszerű robotfűnyíró sokoldalú eszközként a kisebb és nagyobb füves területeken egyaránt alkalmazható. Olyannyira okoseszközről beszélünk, hogy a beépített esőérzékelőnek hála csapadékos időben nem kezd el dolgozni.

 

Viszont képes a szegélynyírásra, illetve helyzettől függően a lejtőnyírás sem jelenthet neki gondot. Nagy előny továbbá az állítható vágási magasság, aminek a segítségével tényleg az igényeink szerint tudjuk alakítani a fű magasságát.

 

Biztonsági szempontból fontos hozzátenni, hogy a nemkívánatos balesetek elkerülése végett a legtöbb okosfűnyíró gyerekzárral van ellátva, az illetéktelenekkel szemben pedig lopásvédelemmel szerelt. Mindezen felül fontos még hozzátenni azt is, hogy kifejezetten halk és környezetbarát eszközökről van szó.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Láthatatlan pajzs az autó esztétikumának védelmében

Miben rejlik a CarPro HydrO2 LITE szóróbevonat kiemelt hozzáadott értéke akkor, hogyha a minőségi autóápolás szellemében alkalmazzuk? Hogyan történhet egyáltalán a CarPro HydrO2 LITE szóróbevonat használata, és mennyi időt vesz igénybe?

2021. június 1. 14:42

Ismerkedj meg a tündérkert különlegességével, és fogj neki megépítésének még ma!

A tündérkertek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen mindamellett, hogy az ember megcsillogtathatja kreativitását, a kert csodás díszei lehetnek egy pillanat alatt. Amennyiben már láttál tündérkertet, te is biztosan beleszerettél a miniatűr építményekkel, a varázslatos figurákkal és a cuki kis kti bútorokkal tarkított világba.

2021. június 1. 14:35

Milyen a szexi harisnyatartók kínálata?

A szexi harisnyatartók segítségével érzéki hercegnővé válhat a hálószobában. Egy erotikus darab remek kiegészítője lehet egy izgalmas estének. Megtalálni a tökéletes darabot azonban nem egyszerű, hiszen ezek kínálata hatalmas. Vajon hol és milyet érdemes választani? Ebből a cikkből minden kiderül! 

2021. június 1. 14:30

Stílusos ajtók kis lakásokba

A kisebb belterületű ingatlanokban minden szabad centiméter kincs. Sok helyet megspórolhatunk, ha célszerűen rendezzük be lakásunkat. Azonban nem ez az egyetlen módja annak, hogy takarékoskodjunk a térrel. Ha jól választjuk meg a nyílászárókat, akár négyzetmétereket is nyerhetünk.

2021. június 1. 14:20

Süssön pizzát és egyéb finomságokat kertjében

Bizonyára Ön is várta már a tavaszt, de még inkább a nyarat, amikor hosszúak a nappalok, kellemes az idő, és végre zavartalanul lehet mind több időt tölteni a szabadban.

2021. június 1. 11:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29