Robotfűnyíró – avagy a kertgondozás kiszervezése biztos helyre

forrás: Prím Online, 2021. február 11. 11:11

A modern és felhasználóbarát porszívókra egész nyugodtan tekinthetünk úgy, mint a kert gondozásának és a fű ápoltan tartásának megbízható és folyamatosan rendelkezésre álló eszközeire. A cikkben részletesen is igyekszünk rávilágítani a használatuk hozzáadott értékére.

Szó lesz tehát a korszerű robotfűnyírók előnyeiről, a gyakorlati hasznosításáról, emellett pedig az általuk biztosított kényelmi szolgáltatások és gyakorlati hasznosság kiemelt értékére is igyekszünk majd rávilágítani.

 

Mit szólnánk ahhoz, ha mostantól nem kellene kéthetente a fűnyírással bajlódnunk?

 

A kert rendben tartása, na és persze a rendszeres fűnyírás bizony tavasztól késő őszig nem kevés időt visz el sok háztartásban. Nem beszélve azokról a fülledt nyáreleji napokról, amikor szinte hetente kell újra és újra füvet nyírni.

 

A fűnyírás kiszervezése viszont sokszor macerás, hiszen nem is olyan könnyű megbízható és precízen dolgozó embert találni erre a feladatra. Pontosan ezeket a kellemetlenségeket segíthetnek áthidalni a korszerű és felhasználóbarát robotfűnyírók.

 

Egy modern robotfűnyíró kertészeket megszégyenítő precizitással teszi a dolgát

 

Konkrét példaként vehetjük akár a Robomow korszerű, és elképesztően felhasználóbarát robotfűnyíróit is. Ez a készülék bizony óramű pontossággal akkor és olyan pontosan fogja elvégezni a rábízott munkát, ahogyan azt előre beprogramoztuk neki.

 

Vagyis az egyébként a dokkolóállomásán pihenő robotfűnyíró az előre megadott időpontban szépen munkához lát. Precízen dolgozik, és azokon a részeken fogja lenyírni a füvet, amit a fejlett navigációs rendszerén beállítottunk.

 

Egyúttal a számára tiltott zónaként beprogramozott részeket békén hagyja. A legjobb, hogy a felügyelete nem is szükséges. Így például munkából vagy bevásárlásból hazaérkezve elégedetten nyugtázhatjuk majd, hogy a robotfűnyíró szépen elvégezte a dolgát, a pázsit csodásan szép és esztétikus.

 

Fejlett technikai megoldások, amelyeknek köszönhetően egy robotfűnyíró tényleg nagy segítség

 

Egy korszerű robotfűnyíró sokoldalú eszközként a kisebb és nagyobb füves területeken egyaránt alkalmazható. Olyannyira okoseszközről beszélünk, hogy a beépített esőérzékelőnek hála csapadékos időben nem kezd el dolgozni.

 

Viszont képes a szegélynyírásra, illetve helyzettől függően a lejtőnyírás sem jelenthet neki gondot. Nagy előny továbbá az állítható vágási magasság, aminek a segítségével tényleg az igényeink szerint tudjuk alakítani a fű magasságát.

 

Biztonsági szempontból fontos hozzátenni, hogy a nemkívánatos balesetek elkerülése végett a legtöbb okosfűnyíró gyerekzárral van ellátva, az illetéktelenekkel szemben pedig lopásvédelemmel szerelt. Mindezen felül fontos még hozzátenni azt is, hogy kifejezetten halk és környezetbarát eszközökről van szó.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mit érdemes tudni a fluktuációról?

A fluktuáció kifejezés általában automatikusan negatív érzéseket kelt. A rossz munkakörülményekkel, kevés fizetéssel és a be nem váltott ígéretekkel hozzák összefüggésbe, elsősorban munkavállalói megközelítésben.

2021. április 3. 10:43

Az autópálya-matricák díjkategóriái

Autópálya-matrica vásárlásakor nem csak arra kell figyelni, hogy garantáltan valamennyi használni kívánt díjköteles szakaszra megváltásra kerüljön az úthasználati jogosultság, de arra is, hogy ez használat csak a matrica érvényességi idején belül történhet. Ezenkívül nagyon fontos figyelni arra is, hogy a forgalmi engedély “J” mezőjében szereplő járműkategóriának megfelelő díjkategóriába tartozó autópálya-matrica kerüljön megvásárlásra.

2021. április 2. 10:14

Modern kültéri lámpák - a világítástechnika eszközei

A ház körüli világítást tudatosan kell megtervezni, s az már szinte biztos, hogy több lámpára is szükségünk lesz. Az már többnyire az udvar vagy a kert kialakításától egyaránt függ, hogy milyen típusú lámpát kell beszerezned.

2021. április 2. 09:16

Az élő rendezvények vonzanak? Nem vagy egyedül!

Egyre több és több online rendezvénnyel találkozunk, ami a jelenlegi helyzetben frissítő lehet a mindennapokban, ám mindannyian érezzük: valami mégis hiányzik, nagyon kellenének már az élő rendezvények. Vajon miért nincs olyan lehengerlő hatással ránk egy online esemény, mint egy live event?

2021. április 1. 10:38

Amit a B-vitaminról tudni kell

Bár sokféle B-vitamint létezik, ezek soha nem fordulnak elő önmagukban, egy-egy ételben mindig együtt vannak jelen. Egymás jótékony hatását kiegészítve segítenek az idegrendszer tökéletes működésében, valamint segítik a haj és a köröm növekedését, és azok megfelelő fényéhez is hozzájárulnak. 

2021. április 1. 10:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27