Az AOC és a Red Bull Racing Esports egyesítik erőiket

forrás: Prím Online, 2021. február 14. 14:21

A kijelzők szakértője és a gaming monitorok terén világelső AOC tovább bővíti a partneri kapcsolatait a gaming óriás Red Bull-lal, a Red Bull Racing Esports szimulációs autóversenyzés divízió támogatása révén.

Az AOC kiváló monitorokat biztosít a Red Bull Racing Esports járművezetői számára, így támogatva a felkészülésüket. Emellett a Red Bull Racing egyesült királyságbeli Milton Keynes-ben található Esports Erena teljes mértékben AOC monitorokkal lett felszerelve, olyan modellekkel, mint pl. az AOC AGON AG273QZ, illetve az ívelt AOC AGON AG273QCX. Az AOC célja, hogy a Red Bull Racing Esports tudásával tovább bővítse a portfólióját, és a lehető legjobb kijelzőket gyártsa a szimulációs autóversenyzők számára.

 

Az AOC a múltban is sokat dolgozott együtt a Red Bull-lal; nagy teljesítményű monitorokkal nyújtott támogatást különböző bajnokságokon, olyan játékoknál, mint pl. a League of Legends illetve a Counter-Strike: Global Offensive. A szimulációs autóversenyzés mostanában egyre népszerűbb, így az AOC várakozással telien néz elébe a kompetitív gaming világ következő történéseinek és támogatja a Red Bull Racing Esports versenyzőit erőfölényük fenntartásában.

 

 

Frissítés a világ leggyorsabb bikáinál

A Red Bull Racing Esports csapatát erősíti a világ néhány legnagyobb tehetsége. A versenyzők két egymást követő évben megnyerték az F1 Esports Pro Series Csapatbajnokságát. A sztárversenyző Sebastian Job 2020-ban nyerte el az iRacing World Champion címet, a Porsche TAG Heuer Esports Supercup cím megszerzésével; míg a Forza csapat a LeMans Esports címet hozta el.

 

Az AOC büszke arra, hogy segítséget nyújthat a versenyzői divízió illetve a csapat hivatalos helyszíne számára a teljesítményük további fejlesztéséhez: „A Red Bull Racing Esports szimulációs autóversenyzők már bizonyították a képességeiket, és a csúcsra fognak vezetni. Az ő visszajelzéseik alapján szeretnénk a szimulációs autóversenyzők igényei szerint tovább formálni az AOC monitorokat, és a tehetségükkel még magasabb szintre emelni a teljesítményüket,” - nyilatkozta Stefan Sommer, az AOC Marketing és Üzletvezetési Igazgatója.

 

 

A megfelelő felszereléssel a dobogó felé

A monitorok fontos szerepet játszanak a szimulációs autóversenyzésben: tökéletes áttekintést kell nyújtaniuk a versenypályáról, és lehetővé kell tenniük a használók számára, hogy figyelemmel kísérhessék a többi versenyzőt. A képernyők szupergyors sebességgel adják a képeket, hiszen az Esports világában minden milliszekundum előnyt jelent. A különböző ágazatokban különböző kijelzők hasznosak. A Red Bull Racing Esports iRacing csapat a három- vagy négy képernyős konfigurációt részesíti előnyben, az F1-nél egy darab sík képernyő a kedvenc, míg a V10-R versenyzőknél az egy darab ívelt, széles monitor.

 

 

Oliver Hughes, Red Bull Racing Marketing Igazgatója így nyilatkozott: „Ez az új partnerség az AOC-val a szimulációs versenyzési programunk minden aspektusát áthatja. Egy olyan kompetetív sportban, ahol néhány tized- vagy századmásodperc is számít, a magas frissítési gyakoriság és a villámgyors válaszidő nagyon fontos a járművezetőink számára ahhoz, hogy a mezőny élvonalában maradhassanak. Az AOC csúcskategóriás monitorai kifejezetten gaminghez kerültek kifejlesztésre és elősegítik a versenyelőnyt a versenyzőink számára. Az új, külön erre a célra épített, Esports gyakorló területünkön a Milton Keynes-ben található Red Bull Technology Campuson teljeskörűen az AOC díjnyertes monitorai kerültek felszerésre, amely megfelel a Csapat ambíciózus céljainak és  a kiváló minőségű létesítménynek, amelyet létrehoztunk.”

 

Az AOC kész felvenni a versenyt és segíteni a Red Bull Racing Esport szimulációs versenyző tehetségeinek az újabb bajnoki címek megszerzésében.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

RAM-tippek a Kingstontól az ideális játékélményhez

A videojáték-ipar a 2000-es évek óta óriási fejlődésen ment át a digitális innovációknak köszönhetően. A gamerek ma már több mint 50 000 PC, konzol és egyéb más platform játékai közül válogathatnak (nem számítva a mobilos játékokat)*, ám a játékoknak nem csak a mennyisége, a minősége is egyre lenyűgözőbb. 

2021. október 17. 14:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20