Az AOC és a Red Bull Racing Esports egyesítik erőiket

forrás: Prím Online, 2021. február 14. 14:21

A kijelzők szakértője és a gaming monitorok terén világelső AOC tovább bővíti a partneri kapcsolatait a gaming óriás Red Bull-lal, a Red Bull Racing Esports szimulációs autóversenyzés divízió támogatása révén.

Az AOC kiváló monitorokat biztosít a Red Bull Racing Esports járművezetői számára, így támogatva a felkészülésüket. Emellett a Red Bull Racing egyesült királyságbeli Milton Keynes-ben található Esports Erena teljes mértékben AOC monitorokkal lett felszerelve, olyan modellekkel, mint pl. az AOC AGON AG273QZ, illetve az ívelt AOC AGON AG273QCX. Az AOC célja, hogy a Red Bull Racing Esports tudásával tovább bővítse a portfólióját, és a lehető legjobb kijelzőket gyártsa a szimulációs autóversenyzők számára.

 

Az AOC a múltban is sokat dolgozott együtt a Red Bull-lal; nagy teljesítményű monitorokkal nyújtott támogatást különböző bajnokságokon, olyan játékoknál, mint pl. a League of Legends illetve a Counter-Strike: Global Offensive. A szimulációs autóversenyzés mostanában egyre népszerűbb, így az AOC várakozással telien néz elébe a kompetitív gaming világ következő történéseinek és támogatja a Red Bull Racing Esports versenyzőit erőfölényük fenntartásában.

 

 

Frissítés a világ leggyorsabb bikáinál

A Red Bull Racing Esports csapatát erősíti a világ néhány legnagyobb tehetsége. A versenyzők két egymást követő évben megnyerték az F1 Esports Pro Series Csapatbajnokságát. A sztárversenyző Sebastian Job 2020-ban nyerte el az iRacing World Champion címet, a Porsche TAG Heuer Esports Supercup cím megszerzésével; míg a Forza csapat a LeMans Esports címet hozta el.

 

Az AOC büszke arra, hogy segítséget nyújthat a versenyzői divízió illetve a csapat hivatalos helyszíne számára a teljesítményük további fejlesztéséhez: „A Red Bull Racing Esports szimulációs autóversenyzők már bizonyították a képességeiket, és a csúcsra fognak vezetni. Az ő visszajelzéseik alapján szeretnénk a szimulációs autóversenyzők igényei szerint tovább formálni az AOC monitorokat, és a tehetségükkel még magasabb szintre emelni a teljesítményüket,” - nyilatkozta Stefan Sommer, az AOC Marketing és Üzletvezetési Igazgatója.

 

 

A megfelelő felszereléssel a dobogó felé

A monitorok fontos szerepet játszanak a szimulációs autóversenyzésben: tökéletes áttekintést kell nyújtaniuk a versenypályáról, és lehetővé kell tenniük a használók számára, hogy figyelemmel kísérhessék a többi versenyzőt. A képernyők szupergyors sebességgel adják a képeket, hiszen az Esports világában minden milliszekundum előnyt jelent. A különböző ágazatokban különböző kijelzők hasznosak. A Red Bull Racing Esports iRacing csapat a három- vagy négy képernyős konfigurációt részesíti előnyben, az F1-nél egy darab sík képernyő a kedvenc, míg a V10-R versenyzőknél az egy darab ívelt, széles monitor.

 

 

Oliver Hughes, Red Bull Racing Marketing Igazgatója így nyilatkozott: „Ez az új partnerség az AOC-val a szimulációs versenyzési programunk minden aspektusát áthatja. Egy olyan kompetetív sportban, ahol néhány tized- vagy századmásodperc is számít, a magas frissítési gyakoriság és a villámgyors válaszidő nagyon fontos a járművezetőink számára ahhoz, hogy a mezőny élvonalában maradhassanak. Az AOC csúcskategóriás monitorai kifejezetten gaminghez kerültek kifejlesztésre és elősegítik a versenyelőnyt a versenyzőink számára. Az új, külön erre a célra épített, Esports gyakorló területünkön a Milton Keynes-ben található Red Bull Technology Campuson teljeskörűen az AOC díjnyertes monitorai kerültek felszerésre, amely megfelel a Csapat ambíciózus céljainak és  a kiváló minőségű létesítménynek, amelyet létrehoztunk.”

 

Az AOC kész felvenni a versenyt és segíteni a Red Bull Racing Esport szimulációs versenyző tehetségeinek az újabb bajnoki címek megszerzésében.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Kingston Technology vezeti a 2022-es rangsort a viszonteladói SSD-piacon

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy 2022-ben SSD-piaci részesedés szempontjából az első helyen végzett a viszonteladói szegmensben. Bár az előző évhez képest csökkent a kliens SSD-k iránti kereslet, a végfelhasználói piacon tapasztalt folyamatos árcsökkenés következtében kialakult rugalmasság és diverzifikáció fenntartotta az egészséges keresletet a Kingston kiváló minőségű SSD-megoldásai iránt. 2022-ben a Kingston az új NV2 kliens NVMe meghajtóval bővítette portfólióját, valamint konzol- és PC-gamerek számára ideális hűtőbordás modellel frissítette a díjnyertes Kingston FURY Renegade SSD-t.

2023. március 23. 19:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48