Az S&T Consulting a régióban elsőként kap Check Point Maestro minősítést

forrás: Prím Online, 2021. február 17. 18:13

A Check Point Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy a régióban elsőként az S&T Consulting Hungary Kft. szerzett Maestro specializált partneri minősítést. A megszerzett cím azt igazolja, hogy a cég rendelkezik a technológia értékesítéséhez, implementációjához, valamint támogatásához szükséges kompetenciával és kapacitással, ugyanakkor az S&T Consulting Hungary már jelenleg is több Maestro/Scalable platform referenciával rendelkezik a magyar piacon.

A Check Point Maestro architektúra lehetővé teszi a vállalatok számára – függetlenül azok méretétől –, hogy élvezzék a rugalmas felhő-szintű biztonsági platformok erejét és meglévő biztonsági gateway-eiket akadálytalanul tudják hyperscale kapacitásúra bővíteni.

 

Vándor Benjámin a Check Point Software Technologies magyarországi ügyvezető igazgatója (jobbról) és Vilhelm Zsolt biztonsági mérnök (balról)

„A tavalyi év a pandémia miatt mindannyiunk számára nehéz időszak volt, több üzleti sikerről is beszámolhattunk. 2020 első két negyedéve erősebb volt az átlagosnál, nagyot lendült a kereslet, az év második felére ez a hullám visszább húzódott,” - mondta Vándor Benjámin, a Check Point magyarországi képviseletének vezetője. „Ugyanakkor a hazai eredményeink közül mindenképpen kiemelkedik az egyik legrégebbi hazai partnerünkkel, az S&T Consulting-al való újabb kiemelt partneri együttműködés, melynek nyomán már sikeresen megvalósítottunk egy nagyszabású, Maestro architektúrára épülő projektet.”

 

Páli Péter

„A Maestro architektúra használatával eltűnnek a korlátok a tűzfalak kapacitását illetően; egy adott szolgáltatás esetén a megváltozott igények kiszolgálását könnyedén tudják a felhasználók biztosítani. A Maestro specializációnak köszönhetően, a meglévő és leendő ügyfeleink számára szükséges szakértői tevékenységet még magasabb szinten tudjuk nyújtani,” - tette hozzá Páli Péter, az S&T IT biztonsági csoport vezetője.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent az IAB Hungary AdEx 2022 és AdExpect 2023 legfrissebb riportja

Elkészült az IAB Hungary két legfontosabb éves jelentése: a tavalyi digitális reklámköltések alakulását és főbb trendjeit áttekintő AdEx 2022 kutatás, és a szakemberek várakozásait tükröző AdExpect 2023 riport.

2023. március 30. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08