A CityReach International megnyitotta újabb központját

, 2001. január 25. 13:43
A CityReach International (CRI) Dublinban nyitotta meg legújabb európai létesítményét. A CRI az üzleti internethez szükséges infrastruktúra és szolgáltatások páneurópai szállítója. Az új, több mint 11 ezer négyzetméteres központ a CRI-hálózat legnagyobb létesítményei közé tartozik, és az írországi rendszerintegrátorok (SI-k), alkalmazásszolgáltatók (ASP-k) és webhoster cégek új generációja számára teremti meg a lehetőséget, hogy az e-businessben érdekelt vállalati ügyfeleiknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kínálhassák.
A dublini megnyitót kommentálva dr. Sanjaya Addanki, a CRI elnöke egyebek között azt hangsúlyozta, hogy Dublin Európa roppant gyorsan fejlődő e-commerce központja, így az itteni létesítmény átadása újabb lépést jelent a CRI céljának elérése, az új infokommunikációs infrastruktúra és szolgáltatások szabványának megteremtése felé.

A hivatalos megnyitón Mary Harney, Írország miniszterelnök-helyettese kiemelte: a hálózati kapcsolatokat és a műszaki kiválóságot tekintve a CityReach International a világ olyan élvonalbeli együttesét kínálja immár Írországban is, amellyel az ország a nemzetközi cégek kapujává válhat Európa felé, és területére vonzhatja az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokat.

Dr. Sanjaya Addanki szerint - aki korábban az IBM alelnökeként az IBM e-hosting szolgáltatásaiért volt felelős az európai, közel-keleti és az afrikai régióban - a CRI szolgáltatásai páratlanok az üzleti internethez szükséges alapok biztosításában. A vállalat az első olyan páneurópai vállalkozás, amelyik elnyerte a Cisco Alkalmazás Infrasruktúra Szolgáltató (AIP) minősítését, ami bizonyíték az infrastruktúrával szemben támasztott legmagasabb szintű követelmények kielégítésére. Tekintve, hogy gyarapodik azon vállalatok száma, amelyek a működésüket és üzleti folyamataikat -kiskereskedelmi értékesítési rendszereiket, az ügyfélkapcsolatok kezelését (CRM), az értékesítési lánc menedzselését, a humán erőforrás kezelést, az integrált vállalatirányítási rendszereket - az internetre kívánják helyezni, egyben növekszik az igény az olyan, biztonsági szempontból kritikus követelményeknek megfelelő létesítmények iránt is, amelyekben ezek a cégek e rendszereket a hagyományos, házon belüli adatközpontokban megszokott biztonságban tudhatják.

A CityReach International a dublinit megelőzően legutóbb Budapesten nyitotta meg decemberben egy hasonló központ kapuit. E központok abba a láncba illeszkednek, amellyel a CRI egy egész Európát felölelő menedzselt infrastruktúra platformot kíván létrehozni. Ez a lánc az év végére több mint 16 magas színvonalú, biztonságos központot foglal magába, közülük nyolc máris működőképes.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09