További hasznos funkciók az új OTP SZÉP kártya alkalmazásban

forrás: Prím Online, 2021. március 10. 09:37

Az Applion Computer Kft. fejlesztő csapatának közreműködésével tavaly nyáron készült el az OTP SZÉP kártya új mobilapplikációja, amely elérhető a Google Play áruház és Appstore kínálatában is. Az app legújabb funkciójának köszönhetően már pár kattintással, akár regisztráció és bejelentkezés nélkül elérhetők a leglényegesebb információk a számlaegyenlegekkel kapcsolatban. 

Az OTP SZÉP kártya mobilalkalmazásával könnyen és egyszerűen nyomon követhetők a tranzakciók, átlátható a számlaforgalom. Az appon keresztül a kártyabirokosok a fizetést követően azonnali információt kaphatnak a zsebek egyenlegéről, amelyet 2021 februárjától már bejelentkezés és akár regisztráció nélkül ellenőrizhetnek. Ez most azért is lehet különösen aktuális, mert 2021. június 30-ig továbbra is magasabb összegek utalhatók az alszámlákra: szálláshelyre 400 ezer forint, a vendéglátás "zsebbe" 265 ezer forint, szabadidős felhasználásra 135 ezer forint utalható béren kívüli juttatásként.

 

 

A fejlesztés részét képezte az OTP SZÉP kártya elfogadóhelyek térképen való keresésének lehetősége, specifikusan a településre is szűrhető funkcióval. Az egyszerű kezelőfelületen túl az elfogadóhely alapadatainak feltüntetése mellett klasszikus tervezésű ikonok is segítik a felhasználót az eligazodásban, így a kártyabirtokosok könnyen és egyszerűen rátalálhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő elfogadóhelyekre. Egyre inkább bevett gyakorlat, hogy az elfogadóhelyek előleget kérnek, ezért ez a funkció is beépült az applikációba. 

 

“Az adózási szabályok változásával a SZÉP-kártya az egyik legnépszerűbb béren kívüli juttatás lett, ezért korszerű, felhasználóbarát megoldásra volt szükség” - nyilatkozta Balázs A. Dávid, az Applion üzletfejlesztésért felelős vezetője. „Az OTP Pénztárszolgáltatóval együttműködve olyan praktikus, mindenki számára könnyedén használható alkalmazást szerettünk volna létrehozni, amellyel magas színvonalon szolgálhatjuk ki a csaknem 1,8 millió OTP SZÉP kártyabirtokost.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39