Kizárólag ügyfélszolgálati tevékenység céljából tartanak nyitva a Vodafone üzletei

forrás: Prím Online, 2021. március 10. 12:13

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei a március 8. és 22. között kihirdetett korlátozások alatt is nyitva tarthatnak, de kizárólag az informatikai és kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás illetve az azzal kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenység céljából. A szolgáltató ugyanakkor arra kéri ügyfeleit, hogy az üzleteket csak a fent említett szolgáltatások körébe tartozó, halaszthatatlan ügyekben, minden esetben az egészségügyi előírásokat betartva keressék fel. A Vodafone Magyarország emellett március hónapban a középiskolások és az online oktató pedagógusok mellett az általános iskolai oktatásban résztvevőknek is biztosítja az ingyenes otthoni internet-hozzáférést.

A Vodafone Magyarország a koronavírus harmadik hullámában, az újonnan bevezetett korlátozások ideje alatt is igyekszik minden tőle telhető módon támogatni a lakosságot, a vállalkozásokat, illetve a hatóságokat. A nemrég kihirdetett kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei a március 8. és 22. között életbe lépő korlátozások alatt is nyitva tarthatnak az informatikai és kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás illetve az azzal kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenység céljából. A szolgáltató ugyanakkor arra kéri ügyfeleit, hogy saját és a Vodafone munkatársainak egészsége érdekében az üzleteket csak ebbe a körbe tartozó, halaszthatatlan ügyekben keressék fel. Általános ügyintézésre, például számlabefizetésre és vásárlásra továbbra is a My Vodafone applikációt vagy a webes felületet javasolják a hatékonysági és biztonsági szempontokat szem előtt tartva. 

 

 

A kormány a digitális oktatásban érintett családokat segítő intézkedésekről szóló tavaly novemberi kormányrendeletet kiegészítette az alapfokú oktatással is, így a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás most már díjmentesen vehető igénybe az általános iskolás gyerekek számára is. A támogatás természetesen a Vodafone Magyarország ügyfelei számára is elérhető, a szolgáltató a vezetékes internetet használó ügyfelei közül az általános és középfokú oktatásban résztvevő diákok, illetve az ilyen diákokat oktató pedagógusok részére a március havi számlán 1 havi internet hozzáférési szolgáltatás előfizetési díját egy előfizetési cím tekintetében jóváírja, amennyiben azt az érintett ügyfelek a szolgáltató felületein igénylik. Azon jogosult ügyfeleik számára, akik korábban már jelezték igényüket, a szolgáltató automatikusan jóváírja a márciusi havidíj-kedvezményt is.

 

 

További Vodafone intézkedések és szolgáltatások a digitális oktatás támogatására 

A Vodafone az ingyenes internet mellett számos további intézkedéssel, szolgáltatással igyekszik támogatni a diákokat és pedagógusokat a távoktatás időszakában. Így többek között adathasználat nélkül tették elérhetővé az ügyfelek számára a legfontosabb oktatási forrásokat tartalmazó weboldalakat, applikációkat, illetve a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár nevű androidos applikációját. A pedagógusok munkáját hivatott segíteni továbbá a Vodafone Alapítvány ingyenesen igénybe vehető, államilag akkreditált digitális kompetenciafejlesztő e-learning továbbképzése, amely a digitális pedagógia alapjaitól indulva vezeti a pedagógusokat a tanteremben és azon kívül alkalmazható digitális felületek és módszerek használatában, gyakorlati alkalmazásában. A Vodafone Alapítvány e-learning képzései itt érhetőek el.

 

Emellett a Vodafone Alapítvány Digitális Iskola Programjában résztvevő tanárok számára a tanév végéig elérhető a Vodafone Alapítvány és a Mozaik Kiadó által biztosított kedvezmény, aminek keretében összesen 1400 tanár igényelhet ingyenes hozzáférést a Mozaik Kiadó könyveihez és oktatási szoftveréhez, a mozaBookhoz.

 

 

A különböző – offline és online – oktatási formák közötti rugalmas váltást hivatott támogatni a Vodafone Magyarország Digitális Tanterem szolgáltatása, amellyel a piacon egyedülálló módon a tanórákat offline, online és hibrid módon is le lehet bonyolítani. A szolgáltatás elindulását követő hónapokban a vállalat számos digitális tantermi rendszert épített ki óvodában, általános iskolákban és gimnáziumokban egyaránt, melynek köszönhetően közel 30 ezer pedagógus és diák tapasztalhatja meg jelenleg is a rendszer előnyeit. A Digitális Tanterem szolgáltatásról itt érhető el bővebb információ. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már várja az érdeklődőket a Schneider Electric Fenntarthatósági Iskolája

Új eszközt kínál a fenntarthatósági törekvések még eredményesebb megvalósításához a vállalkozások és szakemberek számára a Schneider Electric, már lehet jelentkezni a társaság Fenntarthatósági Iskolájába. Az ingyenesen elérhető digitális platform számos interaktív tanfolyamot kínál, amelyek célja, hogy felvértezze az érdeklődőket a fenntarthatósági teljesítményük javításához szükséges ismeretekkel és készségekkel.

2023. június 4. 14:33

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Bionika, robotika és intézményi spinoff fejlesztések az idei Innovációs Napon

Hatodik alkalommal rendezi meg a kutatókat és ipari partnereket összekötő eseményét, az Innovációs Napot a Műegyetem - FIEK (Felsőoktatási Innovációmenedzsment és Együttműködési Központ) június 8-án. Az idei év központi témája az egyetem innovációs sokszínűsége lesz. Dróntechnológiai, bionikai és robotikai fejlesztések is bemutatkoznak a programban. Az Innovációs Napon debütál az egyetem új spinoffokat és startupokat támogató programja a BME U[S]³.

2023. június 4. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39