Márciusban extra szabadnapot biztosít kollégáinak a Vodafone

forrás: Prím Online, 2021. március 11. 17:56

A Vodafone Magyarország a világjárvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben igyekszik minden tőle telhető módon támogatni a munkatársait fizikai és szellemi egészségük, biztonságuk megőrzésében. Ennek érdekében újabb, a munkatársak jóllétét segítő intézkedést vezetnek be: márciusban plusz egy fizetett szabadnapot biztosítanak a vállalat összes dolgozója számára, ezzel hozzájárulva a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, a szeretteikkel való minőségi időtöltéshez. 

A Vodafone emellett újra bevezette tavaly tavasszal kihirdetett javadalmazási irányelveit, mellyel azon kollégák számára is pénzügyi biztonságot tudnak nyújtani, akik az országos lezárások miatt vagy megnövekedett gondozási teendőik miatt nem tudják teljes értékűen ellátni a feladataikat. 

 

A Vodafone Magyarország tavaly március – a koronavírus hazai megjelenése – óta vezeti be azokat a segítő intézkedéseket, kedvezményeket, melyekkel a munkatársak fizikai és mentális egészségét kívánja támogatni a rendkívüli helyzetben. Tavaly március közepén a Vodafone Magyarország teljes egészében home office működésre állt át az egészségügyi biztonság megőrzése érdekében, ugyanakkor a vállalat számára kiemelt fontossággal bírt és bír jelenleg is, hogy ne hagyják magukra a kollégákat, különböző programokkal, kezdeményezésekkel segítsék őket. 

 

Az intézkedések egy része a pénzügyi biztonság megőrzésére irányult: a Vodafone tavaly tavasszal kihirdetett javadalmazási irányelveinek értelmében azon kollégák számára is pénzügyi biztonságot tudnak nyújtani, akik az országos lezárások miatt vagy megnövekedett gondozási teendőik miatt nem tudják teljes értékűen ellátni a feladataikat. Ezen irányelveket most, a koronavírus harmadik szakaszában, az újabb lezárások bejelentésekor is életbe léptették. 

 

A munkatársak jóllétét, mentális egészségét is számos intézkedéssel igyekeznek segíteni, így például online kávézásokat, jógaórákat és pszichológusi, valamint coaching alkalmakat lehetővé tevő home office well being programot indítottak. Ezen kezdeményezések sorát egészíti ki a vállalat által bejelentett legújabb intézkedés, miszerint márciusban plusz egy fizetett szabadnapot biztosítanak a vállalat összes dolgozója számára, ezzel hozzájárulva a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, szeretteikkel töltött minőségi időtöltéshez.

Kulcsszavak: +céginfo Vodafone

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

20 éves Magyarország legnagyobb boltszámú kereskedelmi rendszere

2002-ben írt alá szerződést egységes, integrált kereskedelmi rendszerének kialakításáról és bevezetéséről a CO-OP Hungary Zrt. a KFKI-Laurel konzorciummal. A projekt a maga 10 milliárd forintos becsült költségével akkoriban nemcsak idehaza, hanem a kelet-közép-európai régióban is óriási volumenűnek számított. A legkiterjedtebb magyar kiskereskedelmi lánc, a Coop mintegy 1500 boltjába vezette be a Laurel a megoldást, amely így méretében és komplexitásában is vetekszik a világ vezető integrált rendszereivel.

2022. december 8. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55