A Fujitsu "Az év ServiceNow szolgáltatója"

forrás: Prím Online, 2021. március 12. 11:00

Az ügyfeleknek erősen komplex, dinamikus környezetekben nyújtott kiváló ServiceNow-képességei elismeréseként a Fujitsu lett „Az év ServiceNow szolgáltatója” az EMEA-régióban. A díj odaítélésében fontos szempont volt a Fujitsu által a közös ügyfeleknek nyújtott kimagasló ügyfélélmény. 

A kis hatékonyságú folyamatok és a duplikált feladatvégzés visszafogja a produktivitást. Ezért a szolgáltatásmenedzsment észszerűsítése kiemelt szempont a Fujitsu minden digitális átalakulási projektjében. A Fujitsu segít ügyfeleinek kiaknázni a ServiceNow lehetőségeit a vállalati környezet komplex üzleti folyamatainak és adatainak összekapcsolása terén. Az így létrejövő, ellenálló rendszereknél csökkennek az informatikai ráfordítások, megalapozottabb a döntéshozatal, és mind a munkavállalóknak, mind pedig az ügyfeleknek jobb használati élményben van részük.

 

„Az év szolgáltatója az EMEA-régióban” díj kihirdetésére március 9-én, a ServiceNow EMEA Partner Awards eseményen került sor, amelyen a ServiceNow legjobb partnerei 2020-ban nyújtott teljesítményükért részesültek elismerésben. A ServiceNow többek között árbevételük, bővülő termékkínálatuk, készségfejlesztés iránti elkötelezettségük és transzformációs képességeik alapján értékeli partnereit. A Fujitsu kiválasztásában fontos szerepet játszott, hogy a vállalat a világjárvány idején is képes volt változatlanul kimagasló ügyfélélményt és támogatást nyújtani ügyfeleinek. 

 

 

Tim White, a Fujitsu vállalati vezérigazgatója, alelnöke és globális szolgáltatási vezetője így nyilatkozott: „A ServiceNow képezi a Fujitsu ügyfeleinél végrehajtott átalakítási projektek gerincét. Az agilitás és a gyakorlatias felismerések kulcsszerepet játszottak abban, hogy a vállalatoknak sikerült alkalmazkodniuk a kihívásokhoz. Ügyfeleink sikere iránti folyamatos elkötelezettségünket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy tavaly is kiváló eredményekhez tudtuk juttatni őket. A ServiceNow-val és ügyfeleinkkel együttműködve hangsúlyosan törekszünk arra, hogy az innovációra épülő bizalom segítségével fenntarthatóbb hellyé tegyük a világot.” 

 

A Fujitsu a teljes ServiceNow ügyfélutat támogatja

ServiceNow Elite partnerként a Fujitsu a teljes ServiceNow ügyfélutat támogatja – a tanácsadástól a megvalósításon és az oktatáson keresztül a 7x24 órás támogatásig. A Fujitsu ServiceNow praxisának   sikerében központi szerepet játszik az ügyfélközpontúság. „Co-creation” szemlélete jegyében a Fujitsu lehetővé teszi, hogy maga az ügyfél határozza meg és valósítsa meg az üzleti sikerhez szükséges célokat és növelje értéküket az érintettek számára. Rendszerintegrátorként szerzett több mint 20 éves tapasztalatait hasznosítva a Fujitsu minden ügyfélnek segíteni tud a maximumot kihozni ServiceNow-beruházásaiból. A vállalat globális szolgáltatóközpontjain keresztül biztosítja az ügyfelek támogatását a világ minden részén. 

 

Az elmúlt év sikeres projektjei közé tartozott a portugáliai Banco CTT projektje, ahol a Fujitsu a működési hatékonyságot és a banki ügyfeleknek nyújtott szolgáltatást emelte magasabb szintre a ServiceNow segítségével.

 

A Fujitsu saját ServiceNow-bevezetése során szerzett mélyreható tapasztalatai is elősegítik, hogy az ügyfelek elismerjék a Fujitsu hozzáértését, és kiépüljön bennük az átalakuláshoz szükséges bizalom. A Fujitsu a továbbiakban is komoly összegeket és energiát fordít globális ServiceNow üzletága fejlesztésére.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatósági elit klubban a Schneider Electric

Ismét bekerült a legjobbak közé a Schneider Electric a Corporate Knights által évente összeállított, a legfenntarthatóbb módon működő vállalatokat felsoroló Global 100-as listán.

2022. január 20. 19:20

Minden kezdet nehéz: a TOP 5 leggyakoribb akadály, amivel a kezdő vállalkozások szembesülnek

A vállalkozásindítás, illetve a fiatal cégek első időszakának hatékony menedzselése soha nem volt kockázatoktól és nehézségektől mentes – nincs ez másképp manapság sem. Sőt, sok szempontból napjainkban még több problémával kell megküzdeni, gondoljunk csak a kommunikációs csatornák bővülésére és átalakulására, a túltelített piacokra, vagy akár az elmúlt két évben az életünk részét képező globális pandémiára és annak többek között például a személyes kapcsolattartásra való hatására. Van azonban néhány olyan nehézség, amellyel minden kezdő vállalkozás szembesül. A Brillit.com online üzleti platform szakértői bemutatják a TOP 5 leggyakoribb problémát és megoldásait.

2022. január 20. 17:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35