A Fujitsu "Az év ServiceNow szolgáltatója"

forrás: Prím Online, 2021. március 12. 11:00

Az ügyfeleknek erősen komplex, dinamikus környezetekben nyújtott kiváló ServiceNow-képességei elismeréseként a Fujitsu lett „Az év ServiceNow szolgáltatója” az EMEA-régióban. A díj odaítélésében fontos szempont volt a Fujitsu által a közös ügyfeleknek nyújtott kimagasló ügyfélélmény. 

A kis hatékonyságú folyamatok és a duplikált feladatvégzés visszafogja a produktivitást. Ezért a szolgáltatásmenedzsment észszerűsítése kiemelt szempont a Fujitsu minden digitális átalakulási projektjében. A Fujitsu segít ügyfeleinek kiaknázni a ServiceNow lehetőségeit a vállalati környezet komplex üzleti folyamatainak és adatainak összekapcsolása terén. Az így létrejövő, ellenálló rendszereknél csökkennek az informatikai ráfordítások, megalapozottabb a döntéshozatal, és mind a munkavállalóknak, mind pedig az ügyfeleknek jobb használati élményben van részük.

 

„Az év szolgáltatója az EMEA-régióban” díj kihirdetésére március 9-én, a ServiceNow EMEA Partner Awards eseményen került sor, amelyen a ServiceNow legjobb partnerei 2020-ban nyújtott teljesítményükért részesültek elismerésben. A ServiceNow többek között árbevételük, bővülő termékkínálatuk, készségfejlesztés iránti elkötelezettségük és transzformációs képességeik alapján értékeli partnereit. A Fujitsu kiválasztásában fontos szerepet játszott, hogy a vállalat a világjárvány idején is képes volt változatlanul kimagasló ügyfélélményt és támogatást nyújtani ügyfeleinek. 

 

 

Tim White, a Fujitsu vállalati vezérigazgatója, alelnöke és globális szolgáltatási vezetője így nyilatkozott: „A ServiceNow képezi a Fujitsu ügyfeleinél végrehajtott átalakítási projektek gerincét. Az agilitás és a gyakorlatias felismerések kulcsszerepet játszottak abban, hogy a vállalatoknak sikerült alkalmazkodniuk a kihívásokhoz. Ügyfeleink sikere iránti folyamatos elkötelezettségünket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy tavaly is kiváló eredményekhez tudtuk juttatni őket. A ServiceNow-val és ügyfeleinkkel együttműködve hangsúlyosan törekszünk arra, hogy az innovációra épülő bizalom segítségével fenntarthatóbb hellyé tegyük a világot.” 

 

A Fujitsu a teljes ServiceNow ügyfélutat támogatja

ServiceNow Elite partnerként a Fujitsu a teljes ServiceNow ügyfélutat támogatja – a tanácsadástól a megvalósításon és az oktatáson keresztül a 7x24 órás támogatásig. A Fujitsu ServiceNow praxisának   sikerében központi szerepet játszik az ügyfélközpontúság. „Co-creation” szemlélete jegyében a Fujitsu lehetővé teszi, hogy maga az ügyfél határozza meg és valósítsa meg az üzleti sikerhez szükséges célokat és növelje értéküket az érintettek számára. Rendszerintegrátorként szerzett több mint 20 éves tapasztalatait hasznosítva a Fujitsu minden ügyfélnek segíteni tud a maximumot kihozni ServiceNow-beruházásaiból. A vállalat globális szolgáltatóközpontjain keresztül biztosítja az ügyfelek támogatását a világ minden részén. 

 

Az elmúlt év sikeres projektjei közé tartozott a portugáliai Banco CTT projektje, ahol a Fujitsu a működési hatékonyságot és a banki ügyfeleknek nyújtott szolgáltatást emelte magasabb szintre a ServiceNow segítségével.

 

A Fujitsu saját ServiceNow-bevezetése során szerzett mélyreható tapasztalatai is elősegítik, hogy az ügyfelek elismerjék a Fujitsu hozzáértését, és kiépüljön bennük az átalakuláshoz szükséges bizalom. A Fujitsu a továbbiakban is komoly összegeket és energiát fordít globális ServiceNow üzletága fejlesztésére.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alza már az Alzaboxokon keresztül is fogadja a visszárut

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 12:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48