A Philips bejelenti két új érintőképernyős monitorsorozatát

forrás: Prím Online, 2021. március 17. 16:31

Az otthonunktól kezdve az irodai környezeteken át a nyilvános terekig a képernyők körbevesznek minket és különböző alkalmazások futtatásával számos igényt elégítenek ki. Az érintőképernyők a speciális elvárások irányába haladnak. 

A Philips monitors In-Cell touch terméksorozata (B1TC sorozat) kényelmes, gyors és reszponzív érintési élményt nyújt, készen áll arra, hogy bárki termelékenységét növelje. Viszont vannak olyan helyzetek, amelyekhez igen speciális, tartós és még sokoldalúbb érintőképernyőkre van szükség: Információs pontok (POI), eladóhelyiségek és üzleten belüli alkalmazások. A Philips monitors ezekhez az alkalmazásokhoz dobja piacra új Open-Frame érintőképernyős monitorait (B1TFL sorozat), a közönség által elérhető helyekre történő telepítésre tervezett interaktív képernyőit.

 

Philips 242B1TC

 

Vékony és gyors asztali érintési élmény

Az új B1TC sorozat két modellt tartalmaz: a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 242B1TC és a 21,5 hüvelykes (54,6 cm) 222B1TC modellt. Továbbfejlesztett (Advanced) In-Cell Touch (AIT) és projektív kapacitív érintési technológiájukkal ezek a modellek a gyorsabb érintési élmény és a maximum 10 pontos szimultán érinthetőség érdekében jobb átvitellel és kiemelkedő reakciósebességgel rendelkeznek. Az In-Cell technológia vékony, 3-oldalon keret nélküli dizájnt tesz lehetővé, míg az IPS technológia széles betekintési szögeket biztosít. A képernyő tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, amely a Full HD felbontással együtt mindig nagyszerű képeket jelenít meg. 3H védőrétege védelmet nyújt a karcolásokkal szemben. A természetesebb, könnyedebb és gyorsabb reakcióképesség minden otthoni, irodai vagy oktatási alkalmazás igényeinek megfelel – köszönhetően a Windows 10 és a különböző Android és Linux verziók plug and play kompatibilitásának is.

 

24/7 kiemelkedő érintési élmény

Az új B1TFL sorozat négy modellből áll: a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 242B1TFL, a 21,5 hüvelykes (54,6 cm) 222B1TFL, a 17 hüvelykes (43,2 cm) 172B1TFL és a 15 hüvelykes (38,1 cm) 152B1TFL modellből. Az akár 10 ujjhelyet egyszerre felismerni képes gördülékeny reakcióképesség érdekében mindegyikük projektív kapacitív (P-Cap) érintési technológiával rendelkezik. Ez a technológia ujjakkal és kesztyűben* is működik, így kivételesen sokoldalúan használható fel nyilvános helyeken. Egy másik speciális tulajdonsága a 7H karcolásálló, peremtől peremig tartó üvegfedél, amely a biztonságos és tartós érintési élményhez, és mind beltérben mind kültéren az egyszerű tisztításhoz és fertőtlenítéshez elengedhetetlen. A fényes környezetben, vagy akár napsütésben történő kényelmes használat érdekében a képernyők 350 nit-től (242B1TFL) 450 nit-ig terjedő (152B1TFL) extra fényerővel, valamint tükröződésgátló bevonattal rendelkeznek. Mind a négy modell IP65 besorolású (csak a frontoldal) és a víz és por elleni védelem érdekében oldalsó habanyag tömítéssel van szerelve. Ezek a monitorok képesek non stop üzemben is legjobb formájuk nyújtására, így a felhasználó biztos lehet az állandó rendelkezésre állásban.

 

Átfogó és egyszerű csatlakoztathatóság

A valóban megoldásközpontú megközelítés alkalmazásával és a speciális alkalmazási területek és igények figyelembe vételével a lehető legkényelmesebb csatlakoztatás került megtervezésre. Ezek a monitorok platformokon átívelő kompatibilitással rendelkeznek számos Windows, Android és Linux verzióval. A B1TC sorozat VGA, HDMI és DisplayPort bemeneteket támogat, valamin három USB-A 3.1 csatlakozóval rendelkezik (egy gyorstöltéssel, USB-BC 1.2). A B1TFL sorozat VGA, DVI, HDMI és DisplayPort bemenetekkel rendelkezik, valamint extra hardverek és elektromos készülékek csatlakoztatása érdekében beépített USB elosztóval (2x USB-A 3.1).

 

Az open frame (nyitott keretű) modellek vízszintes, függőleges és fejjel lefelé fordított elrendezésben is használhatók. A szerelőrendszer lehetővé teszi mind a VESA mind az L-állványzat rendszerek (a csomag tartalmazza) alkalmazását, amelyel a legtöbb installáció lefedésre kerül, míg egy vezetékes távirányító billentyűzettel az OSD kezelhető, biztosítva ezáltal, hogy ez a monitor telepítése után is egyszerűen hozzáférhető legyen.

 

A továbbfejlesztett In-Cell modellek különböző szabványok elvárásai szerint készültek és 3-oldalon keret nélkül dizájn kaptak SmartStand lábazattal, Z-dizájnú kettős pánttal, amely hozzáigazítható az ügyfél igényéhez és növeli a termelékenységét és a kényelmét. VESA konzol is elérhető.

 

Tanúsítvánnyal a kényelemért és tartósságért

A megfelelő monitor kiválasztásakor fontos szerepet játszanak a tanúsítványok, különösen a nyilvános helyeken: biztosítják az alkalmazáshoz szükséges minőségi vagy védelmi szintet, amelyet gyakran a folyamatos és néha durva használat jellemez. A B1TFL sorozat a biztonságra és elektromos veszélyekre vonatkozó alapvető tanúsítványokkal rendelkezik. Továbbá EMI ‚B‘ osztályú tanúsítványt kapott.

 

Gondolva az üzleti, személyes és oktatási használatra is, a B1TC sorozat a LowBlue móddal, Flicker-Free technológiával és a kényelmes, szinte papírszerű megtekintési élmény érdekében EasyRead funkcióval is rendelkezik. A biztonságos valamint csúcskategóriás élmény és a termelékenység érdekében rendelkezik továbbá ES, TCO, EPEAT, TÜV és TÜV Eye Comfort tanúsítványokkal is.

 

Árak és elérhetőségek:

 

* Kesztyű anyagának vastagsága: nitril (0,15 mm), pamut (0,31 mm), CPE (0,03 mm), PVC (0,12 mm)

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Becsengettek: milyen laptop kell az iskolatáskába?

A tanévkezdésnél idén a szülőknek arra is kell gondolniuk, hogy mit tehetnek egy esetleges újabb digitális vagy hibrid oktatás alkalmával. A világ megváltozott, már nem lehet többé csak a könyvekre és a füzetekre támaszkodni, a diákoknak digitális eszközökre is szükségük van. Egy laptop szakértő segítségével azt vettük végig, hogy milyen szempontok alapján érdemes vásárolni.

2021. szeptember 10. 19:01

Hordozható Dell monitorok érkeznek

A Dell Technologies bemutatta legújabb monitorait, a 14 colos hordozható változatot (C1422H-t), a legújabb videókonferenciára tervezett megoldásokat (a 24 colos S2422HZ-t és a 27 colos S2722DZ-t), illetve a két 27 colos USB-C-s verziót (az S2722Qc-t és az S2722DC-t).

2021. szeptember 4. 17:13

Bemutatta első, kifejezetten játékosoknak készült asztali monitorát a HUAWEI

Ívelt, ultravékony kialakítású, 34 hüvelykes kijelzővel, 165 Hz-es képfrissítéssel, 3440x1440 pixeles felbontással és 4000:1 kontrasztaránnyal mutatkozik be a HUAWEI Technologies új monitorcsaládjának első tagja. A kifejezetten játékosoknak és profi felhasználóknak szánt HUAWEI MateView GT kialakításának köszönhetően lenyűgöző audiovizuális szórakoztató élményt nyújt. 

2021. szeptember 1. 11:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46