Hatékony egészségügyi megoldásokat jelentett be a Zebra

forrás: Prím Online, 2021. március 20. 19:07

A Zebra Technologies Corporation  a peremhálózaton dolgozó innovatív nagyvállalat olyan megoldásokkal és partnerekkel, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy teljesítményelőnyre tegyenek szert, új egészségügyi megoldásokat jelentett be, amelyek lehetővé teszik a pozitív* betegazonosítást, növelik a működési hatékonyságot, és jobb minőségű betegellátást biztosítanak. Az új, célirányosan épített CS60-HC sorozatú kódolvasó, a TC21-HC és TC26-HC mobil számítógépek tovább erősítik a Zebra állandó, a kórházak és az integrált szállítási rendszerek igényeinek kiszolgálása iránti elkötelezettségét azzal a céllal, hogy javítsák a betegeknek nyújtott ellátást.

Az egyedülálló átalakítható kialakítással és felületfertőtleníthető burkolattal, amelyet arra terveztek, hogy ellenálljon a fertőtlenítés során használt anyagoknak, a CS60-HC kódolvasó alkalmazkodik a változó munkafolyamat igényeihez, beleértve a vezetékes, vezeték nélküli, kézben hordozható és érintés nélküli használatot is. Ez a sokoldalúság csökkenti a befektetés kockázatát, mivel a szkennerek könnyen áthelyezhetők vezeték nélküli vagy vezetékes alkalmazást megkövetelő helyszínre, ahogy a klinikai igények változnak. Vezeték nélküli olvasóként használva a teljes mértékben hordozható és zsebre is tehető CS60-HC támogatja az olyan munkafolyamatokat, amelyek során a nővér betegazonosítás vagy a gyógyszerbeadás adminisztrálása céljából magával viszi a készüléket.

 

 

Vezetékes szkennerként használható gyógyszertárakban, laborokban, vagy más egészségügyi környezetben, mint például a gyógyszeres ellátás, az elektronikus egészségügyi adatokhoz való hozzáférés, valamint különböző minták ellenőrzése és adminisztrációja. A CS60-HC kódolvasó tartalmazza Zebra DataCapture DNS szoftver csomagot, amely a készülékmenedzsment, az alkalmazás fejlesztési és láthatósági eszközök támogatása területén ad plusz szolgáltatásokat. Ide tartozik a Blood Bag Parse+ is, amely lehetővé teszi a vérkészítmény tasakokon található vonalkód leolvasását és értelmezését a kódolvasást kiváltó ravasz egyetlen meghúzásával.

 

 

A Zebra új TC21-HC és TC26-HC mobil számítógépei javítják a kommunikációt és az együttműködést, valamint segítenek a jobb betegellátásban. Az új mobil számítógépek ideálisak az ápolók, és olyan interdiszciplináris csapatok összekapcsolására is, amelyek betegszállítást, létesítmény- és anyagkezelést, orvosbiológiai mérnöki és biztonsági szolgáltatásokat nyújtanak egymásnak és a klinikusoknak. Az Android 10-et futtató TC21-HC és TC26-HC a Zebra mobil számítógépek esetén már megszokott, ismerős felhasználói felületet biztosítja. Felületfertőtleníthető házzal készülnek – amelyet célzottan az egészségügyi környezetben történő használatra alakítottak ki –, hogy a szolgáltatók biztonságosan és gyakran fertőtleníthessék eszközeiket annak érdekében, hogy így csökkentsék az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések (HAI) terjedésének kockázatát intézményeikben. Ráadásul a TC26-HC a Zebra első egészségügyi Wide Area Network (WAN) berendezése, mobiltelefon hálózathoz történő kapcsolódás képességével. Ez mind a klinikai és nem-klinikai csapatok számára problémamentesen biztosítja a kapcsolatot olyan helyzetekben is, amelyekben a WiFi lefedettség nem elérhető, mint nagykiterjedésű intézményi kampuszokon, otthoni vagy egyéb ellátási helyzetekben.

 

 

„A paciensek részéről egyre növekvő igény arra készteti a klinikusokat, hogy keressék a munkafolyamataik és a kommunikáció tökéletesítésének útjait, a paciensek biztonságát és kényelmét szem előtt tartva" - Chris Sullivan, a Zebra Technologies Global Healthcare Practice vezetője szerint. „A Zebra új szkennelési és mobilitási megoldásai segítenek a szolgáltatóknak abban, hogy a klinikusaikat felvértezzék az ahhoz szükséges eszközökkel, hogy valós időben reagáljanak a betegek szükségleteire, miközben feleslegessé teszik azokat az elkerülő megoldásokat, amelyek elvonják az ápolók - gondozók figyelmét elsődleges céljaiktól, és gyakran fáradtságot és kiégést okoznak.”

 

 

 

A TC21-HC és TC26-HC mobil számítógépek ingyenesen kínálják a Mobility DNA szoftvercsomagot, előtelepített és használatra kész állapotban, így megkönnyítve és biztonságosabbá téve a bevezetést. Támogatja az eszközökkel kapcsolatos hibaelhárítást és használatuk optimalizálását, mind a klinikusok, mind pedig az IT szakemberek kezében. Az opcionális Mobility DNA Enterprise License további lehetőségeket kínál a munkaerő termelékenységének növelésére, és az eszközkezelés egyszerűsítése területén.

 

_______________

* A “pozitív betegazonosítás” egy olyan eljárás, amely bizonyítja, hogy a beteg azzal a személlyel azonos (vagy nem azonos), akinek mondja magát, vagy véljük őt. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A biztonság legyen egyszerű, intelligens és mindenhol elérhető

A világ egyre inkább a hibrid és távoli munkavégzés irányába mozdult el az elmúlt időszakban, és ez a trend – ami persze az irodai munkahelyekre vonatkozik - várhatóan a jövőben is velünk marad. A felhasználók most már elvárják, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről tudjanak csatlakozni, miközben az IT-csapatok ugyanazokat a komplex és időigényes megoldásokat alkalmazzák. 

2021. június 13. 15:53

A túl optimista felsővezetők veszélyeztethetik a digitális átalakulást

A cégek felsővezetőinek több, mint 80%-a gondolja azt, hogy vállalatuk digitálisan felkészültnek számít, viszont a menedzsereknek már csak 58%-a ért egyet ezzel az állítással az ABBYY, egy vállalati digitális intelligenciára szakosodott cég legújabb kutatása szerint. A kutatás során 1200 informatikai döntéshozót kérdeztek meg az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban és Japánban olyan cégeknél, amelyek több mint 1000 alkalmazottal rendelkeznek. Az is kiderült, hogy a menedzserek viselik leginkább a digitális átalakulás (digitális transzformáció – DX) súlyát és kihívásait, elmondásuk szerint 2,5-szer több felelősség hárul rájuk, mint a C-szintű vezetőkre. Mindez a vállalkozásokon belüli aggasztó ellentétre mutat, ami a jövőben elpazarolt beruházások és elszalasztott lehetőségek sorát idézheti elő.

2021. június 13. 12:41

Magas termelékenység, alacsony költségek

Egyre több iparági szereplő ismeri el, hogy elérkezett az idő a belső logisztikai folyamatok újragondolására. Sokan közülük az automatizált megoldásokhoz fordulnak, egész pontosan autonóm mobil robotokhoz (AMR-ek). Az együttműködő mobil robotok új generációja optimalizálja a munkafolyamatokat, függetlenül attól, hogy milyen feladatot, melyik iparágban kell elvégezni, és így rugalmas intralogisztikát és zökkenőmentes gyártást tesz lehetővé. Annak ellenére, hogy az AMR-eket leginkább az autó- és elektronikai iparban alkalmazzák, többek közt az FMCG szektor kihívásaira is válasszal szolgálnak.

2021. június 13. 10:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29